אמרתי שיש פרשנים שסוברים ככה (ויש כאלה שחושבים אחרת), עם ידע שלנו אנחנו לא יודעים איפה גן עדן גם לא לפי הנהרות האלה כי לא מצאו את כל 4 הנהרות ואי אפשר לדעת איפה זה.
אמרתי שיש פרשנים שסוברים ככה (ויש כאלה שחושבים אחרת), עם ידע שלנו אנחנו לא יודעים איפה גן עדן גם לא לפי הנהרות האלה כי לא מצאו את כל 4 הנהרות ואי אפשר לדעת איפה זה.
|
|
יש הרבה פרושים ...
יש אומרים שזה בכלל באפריקה ...
ויש כאלה שאומרים שזה על מקום קודש הקודשים ..
יש הרבה שמפרשים ...
ידיעה שלמה ? ...
אני לא חשוב שיש לנו ...
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
מזה כבוד ? מה כבוד יתן לך שאתה תמות? אתה לא מבין אחרי שאתה תמות אתה לא תזכור כלום לא תרגיש כלוםנכתב במקור על ידי MeToRaF
=-O
מה זה משנה? אני לא הולך לשבת 70 שנה בפחי זבל. אני יעשה את ה70 שנה האלה מאושרות מאוד.נכתב במקור על ידי surfer002
!Hasta la victoria siempre
~Che Guevara
זה גם מה שאני יעשה יחייה הכי טוב שאני יכול וכול הדתים בסוף יבינו שחיים רק פעם אחד ורק בעולם הזה...ואז גם הם יבינו שהכול שטיות וצריך לחיות הכי טוב ולא לחשוב על העולם הבא...נכתב במקור על ידי BaD~DemoN
=-O
מצד אד היו כמה וכמה אנשים בתנ"ך שהובטח להם שיגיעו לגן עדן
בעודם חיים (הכוונה שכשעדיין הם חיו הבטיחו להם שכשהם ימותו הם יגיעו לגן עדן)
אבל מצד שני מעפר היית ולעפר תשוב... זאת אומרתת שזה סיום מעגל החיים לא!?
הגוף שלך חוזר לאדמה, הוא ניהיה עפר. אבל בתוכך יש נשמה. שזה בעצם אתה. אתה זה לא הגוף שלך אלא זאת הנשמה, אחרי שאתה מת הגוף שלך לא נשאר אלא הנשמה שלך נשארת והיא הולכת לעולם הבא בעז"ה
גוף = חומרי
נשמה = רוחני
זה שני דברים שונים לחלוטין !!!!
אין מה להשוות בכללל
יש 10 אנשים אני כמעט בטוח במספר .. שהם הגיעו לגן העדן בעודם בחיים ..
(לא הובטח להם ..)
ויש כאלה שהובטח להם שיגיעו לגן עדן אני לא יודע כמה ואני לא זוכר מי אבל אני יודע שיש כמה (בלי הגוף)
למה להשקיע ? שאולי תזכה לעולם הבאה יותר טוב ? (בעז"ה) שאולי תחייה יותר טוב ?
אם אתה שואל את זה למה אתה משקיע ?
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
צריך לסמוך על הקדוש ברוך הוא
ולהתפלל
כל אחד והדרך התפילה שלו עם התפילה שלו
כי לכל אחד ואחד יש אחת כזותי אני בטוח