לי יש נקודת ראות צרה?? חח לפי מה שנראה זה בדיוק הפוך...נכתב במקור על ידי Alonh
מה זה את יוצאת מתוך נקודת הנחה שכל התנ"ך נכון במאה אחוז?? אני לא יוצאת מתוך נקודת הנחה אני יודעת את זה בוודאות שהתנ"ך אמיתי!!!!! לא שום נקודות ולא שום הנחות אני יודעת ובטוחה שכל התנ"ך אמיתי ואין שם מילה שנרשמה סתם..
תראה רבנים וחכמי תורה לא אומרים שטויות ומזבלים במוח, הם אומרים דברי אלוקייים אמיתים!! תגיד לי משו שהם אמרו או נבואות שיש בתנ"ך שלא קורים היום או שקרו? כל מה שקורה עכשיו בארץ ובעולם רשום בנביאים...!(יש עדיין נבואות שלא קרו אבל חכה הם יתקיימו...)
יופי שאתה מודה על זה שהמדע לא יודע כלום אז בשביל מה להתחיל להמציא תאוריות מפגרות ולהגיד שטויות???
שהמדע יגיד אני לא יודע וזהו, מתחיל להגיד זיבולי מוח וככה מטעה כל כך הרבה אנשים.
בריאת העולם על ידי הקב"ה מוכחת הכי טוב לפי ההגיון ולפי העובדות בשטח. אם אתה קם בבוקר ורואה ומריח וקם בכלל מהמיטה לפי דעתך בזכות פיצוץ תיהיה בריא. נראה לך שכזה עולם יפה ומושלם נברא על ידי פיצוץ??
חחחחח כמו שהרב אמנון יצחק אמר :" היה פיצוץ וזה המשיך להתפוצץ ולהתפוצץ ולהתפוצף ואז פיתום יצאה שערה, המשיך להתפוצץ להתפוצץ להתפוצץ יצאה עוד שערה המשיך להתפוצץ ולהתפוצץ פיתום יצאו 2 חורים של אף המשיך להתפוצץ להתפוצץ פיתום יצאה עין המשיך עוד להתפוצץ ולהתפוצץ ויצאה עוד עין ואז העין הראשונה קוראת לעין השניה שנמצאת ממנה במרחק שנות אור בואי בואי (חחח א' קוראת לא', ג' קוראת לד') ואז עכשיו אתה חי וקייים פה..." חחחחחח הרג אותי זה נראה לך הגיוני?????? יש כאלה שלא מאמינים בקב"ה ואתה יודע למה? כי אין להם עצבים לקיים מצוות וכל זה ובגלל זה הם מעדיפים להאמין זהם באו מהקוף...שיבושם להם..

ציטוט ההודעה

בובית יש רק אחת