קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שלום איך אני יודע אם אני עושה בסדר?
    על ידי טאקו שמחרבן גלידה בפורום דיבורים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 14-03-2012, 02:54
  2. [עזרה] אני באמת לא יודע מה קורה...[16]
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 10-10-2011, 01:05
  3. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 24-09-2010, 02:20
  4. שימו לב מה אני עושה בשיעורי מטמתיקה
    על ידי MayMon בפורום דיבורים
    תגובות: 29
    הודעה אחרונה: 15-09-2005, 21:25
  5. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 19:38
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

אני באמת לא יודע מה אני עושה...

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל אני באמת לא יודע מה אני עושה...

אני לא מצפה למען האמת שום דבר מזה. אני סתם כתבתי קטע, מה שכתבתי זה מה שחשבתי באותו רגע. הדבר האבסורדי פה זה שאני לא יודע למה אני מפרסם את זה פה דווקא... אני מניח שאני מצפה לתגובות. אבל למה? מצטער על התסביך. אם יש לכם את הסבלנות לקרוא את זה ועוד יותר סבלנות להגיב לזה אז הצלחתי לבזבז את זמנכם בדרך מוזרה.

מועקה מחשבתית:
    אני מרגיש מעין חסימה, מעין רגעים שהם לא נוחים ומשם אני מייחס להם חיבור למצבי הנוכחי או חושב שזהו מצבי הנוכחי.
    ייחוס מדוייק יותר למצבי עם החברה או יותר מדוייק מזה: מצבי עם חיי הזוגיות שלי.
    ספציפית אליה: מסתבר ששנינו לא יודעים אם אהבה קיימת, שנינו לא יודעים איך הדברים באמת צריכים ליקרות ולא איך
    זה קורה עם רוב החברה כי אם נצא מנקודת מבט הגיונית ביותר אזי החברה טועה או לפחות מרביתה.
    אבל יש דבר אחד שאני יודע: אני רוצה להיות איתה ואני לא יודע למה. אולי בגלל רגשות בדידות. אולי הכמיהה שלי למישהי
    שמבינה אותי. אולי פשוט היא רואה אותי באור שונה ממה שאני באמת או שאני חושב שאני שונה ממה שהיא רואה ואני טועה. אלו
    הרגשות של הבילבול המיוחסות לנושא.
    אני לא יודע למה אני מתנהג ככה. אני מניח שאני מתבייש לידה ומרגיש בטוח מאחורי מסך. (פחדן שכמותך!) או שאני מתבייש להראות
    לה את פרצופי האמיתי, וכי למה? לדעת אנשים שקרובים אלי פרצופי האמיתי מעניין. והאם זאת הסיבה? האם אנחנו ביחד כי שנינו
    מעניינים אחת את השני? ומה יקרה שכבר לא ניהיה מעניינים? אני חושב שזה לא יקרה. לפחות לא מהצד שלה. אני אהפוך כניראה
    לפשוט מידי לטעמה, ללא תחכום, ללא אתגר, ללא מעניין. אני כניראה אהיה המאכזב. לאזאזאל עם פשטותי!
    ישנן שינויים שכן הייתי רוצה לעשות עם עצמי. או צדדים באופי שלי שכן הייתי רוצה לגלות. מכאן אפשר להגיד שאני לא מכיר את עצמי.
    ומכאן אפשר להגיד שאני מפגר. מי לא מכיר את עצמו? למען האמת אני מפחד, אני פחדן גדול. וממה אני פוחד? אני פוחד לאבד אותה,
    אני פוחד שאני אמשיך להרגיש את הרגש הזה: בדידות. אני מפחד לאבד הבנה. איך היא תכיר אותי אם אני לא מראה לה את עצמי?
    הו, בהחלט הראת לה את האופי שלך. את הצד הפחדני, הלא ישיר והלא מעניין שלך!!! שכח מזה. היא תעזוב אותך.
    זה פשוט בגלל שאתה לא שווה את זה. אתה בצבא, היא לומדת, אתה לא טוב בשבילה, היא נפרדת ממך ואתה נשאר שוב אבוד. אבוד
    עם עצמך במחשבותיך שחוזרות במעגלים. שאינן מתקדמות לשום מקום. זה כל כך אנוכי!!!!!!!!! למה אני חושב רק על עצמי פה! לפחות
    הבנת את זה והבחנת בזה. ומה איתה? מגיע לה באמת מישהו ש.... מישהו שהוא גבר אמיתי. גבר שייתן לה ביטחון. גבר שיצחיק אותה
    אבל צחוק אמיתי. גבר שיגרום לה לחשוב, להתאמץ ולהגיע לגבולות חדשים באופיה. גבר שלא מתבייש. גבר שלא מפחד. גבר שבטוח
    בעצמו. גבר שיודע מה הוא רוצה מהחיים שלו. גבר מצליח. גבר שלא מעסיק את עצמו עם דברים שוליים. גבר בוגר שאינו ילד.
    מגיע לה יותר ואני פשוט חושב שאני לא יכול לתת את זה. אז למה היא איתי? בגלל שאני מעניין? לפחות הצלחתי לשחק מישהו מעניין.
    זה הולך להיות הכי קרוב שאגיע להיות מישהו מעניין.
    והיא... היא טובה מידי בשביל כל אחד. גם את האנשים שאני מעריך אותם הכי הרבה לא מגיעים לעקביה. היא חכמה ומתוחכמת, נחמדה,
    מצחיקה ובטוחה בעצמה, יפה, באמת ובתמים יפה, חייכנית ומלאת חן. אני מקנא בה, מקנא בניפלאותה, ואני מתוסכל,
    מתוסכל מכך שבחיים לא אגיע לרבע האדם שהיא. לאן אני נעלמתי? האני שהיה יודע הכל ולא מפחד מכלום? הוא היה פעם, אני זוכר, הוא היה
    אבל אני לא זוכר מתי ולכמה זמן.
    מעניין מה יקרה אם מישהו יקרא את זה. מעניין מה יקרה אם היא תיקרא את זה. מה יהיה תגובתם לנושא ולדרך מחשבתי. הגזמתי.
    רוב האנשים חושבים ככה ואם לא אז יותר מסובך ואם לא אז יותר מעניין ואם לא אז יותר מתוחכם. אני פשוט ילד שנתנו לו לחשוב יותר
    מידי.
    נערך לאחרונה על ידי Laughter; 16-11-2009 בשעה 00:27.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

לשמחתי אני מבוגר מרוב החבר'ה שמסתובבים פה בפורום ולכן אני אציין כמה דברים.
    1. אני בספק שאתה כתבת את החיבור הזה אבל אין לי אפשרות כרגע להוכיח את זה לכן אני אתן לך להינות מהספק.
    2. החיבור הזה בעיקרו מבוסס על טכניקה שאני יכול לחשוד שאתה מכיר אותה או לפחות מה הוא אמור להשיג אבל אני גם בזה אתן לך להינות מהספק ולכן אני רק אגיד שזה ממש לא מתאים ולא נראה לי שאתה הולך לקבל הודעות פרטיות.
    3. אם נגיד שזה משהו שאתה באמת כתבת בעצמך ואין לך עניין בטכניקה או במה שהיא אמורה להשיג אז אני רק יכול להגיד לך שאתה סובל מהערכה עצמית נמוכה מאוד ואני מתפלא איך לא שמת קץ לחייך עד עכשיו, או לחילופין איך היא לא עזבה אותך?
    4. לגבי השאלה מי לא מכיר את עצמו אז התשובה היא שאף אחד לא מכיר את עצמו ויכולותיו עד תום! יש כאלו שהעניין של המודעות העצמית והעבודה על האני שבך היא כל חייהם וקוראים להם חכמי ישראל אבל האדם הפשוט יש לו המון עבודה עד שיגיע למעלה שכזו אז אל תרגיש מפגר אתה לא לבד בכלל.
    5. והחלק הכי חשוב זה שתפסיק ליפול במלכודת הפרופורציה שהיא המסוכנת ביותר בחיים ותתחיל לתפוס את עצמך בידיים ולאפס אותה כי זאת הדרך היחידה למצוא מחדש את האני שלדעתך איבדת... למרות שלדעתי האני שלך עדיין שם אתה רק צריך לפנות את כל הביקורת העצמית והבוז העצמי למען עידוד והכרה במעלותיך ורק אז אתה תוכל לראות אותו שוב.

בהצלחה, ותעשה לי טובה נתתי לך להינות מהספק והתייחסתי למה שכתבת אם זה מה שחשבתי תודיע לי אפילו בפרטי כי אני מבטיח לך שאם זה חיבור אני אעלה על זה ואני סתם אתבאס על הטרחה... כי כמו שאתה מבין יש אנשים שכן זקוקים לטרחה הזאת.
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

Ori
    אורח

טוב לאחר קריאה שניה של הקטע (וגם את התגובה שלך אמיר אל תדאג) אני יכול להגיד לך בביטחה שתיארת באופן מדוייק את כל הפסול וכל הנבזה ברחמים עצמאיים, בחייך בן אדם זאת הערכה שאתה נותן לעצמך?
    אם היא איתך כניראה שיש לה סיבה טובה לכך, אתה לא חושב?
    אינטלגטית חכמה מצחיקה והשד יודע מה.
    אתה חושב שאם לא ההית מספיק טוב היא הייתה איתך אתה חושב שהיא לא הייתה עוזבת מזמן ומחפשת מישהו שיתאים לצרכים שלה..
    אתה מתאר את עצמך באור כל כך שלילי וכל כך ירוד שאפשר לחושב שזה מכתב פרידה מהעולם..
    תעשה לי טובה אם הבעיות (אם הן באמת אמיתיות ולא כפי שחושד אמיר ואני שותף לחשדות האלו שלו) אמיתיות תעשה לעצמך טובה ותפגוש איש מקצוע כי העצב והייסורים של הכותב נשפכים במלוא הדרם מהכתב אפשר להתחבר בצורה מפחידה להרגשת הנחיתות שנועבת מהכתוב...
    בכל מקרה שתהיה לי בריא ואל תחשוב על עצמך בתור יצירה יד שלישית הכוח להצליח תמון ברצון להשלים

No Witnesses
    Not Leaving
    האוואטר של PunKilla
    שם פרטי
    נתן
    לייקים
    5
    נקודות
    1

בנאדם זה פשוט מעורר רחמים, שתה בירה תעשה גלגלון מה שעושה לך שמח
    נערך לאחרונה על ידי PunKilla; 16-11-2009 בשעה 03:13.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ

אה וחשבתי רק לתת טעימה מהסוג של המכתבים הללו שכתובים בשיטה עליה דיברתי ומה מטרתם מי שיבין יבין אני לא אסביר.
    http://mekusharim.walla.co.il/News/V...rticleID=93431
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תודה על תגובתך אמיר, אכן הקטע הזה אני כתבתי. ואני מודע לכך שיש לי הערכה עצמית נמוכה מאוד (ייתכן כי אני באמת זקוק לעזרה מקצועית). למען האמת אני רוצה לעשות בעצמי שינויים כמו שכתבתי אבל יש הבדל מאוד גדול מבין לירצות משהו לליישם אותו ולהצליח בשינוי. אני ממהר כרגע (אני הולך ליראות אותה עוד פעם לפני שאני חוזר לצבא) אך כאשר אחזור אתייחס לעוד נקודות שאתה מזכיר בתגובה שלך. תודה.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ

מצפה מאוד לתגובתך ואני רק מקווה שיש כאן כנות אמיתית! (זה עולם וירטואלי ניסוח ומילים אלו הכלים היחידים שאני יכול להעריך מה עומד לפני אז אל תיפגע מהביקורת או מהחשדות במידה ואין להן ביסוס, כי אם יש להן ביסוס אתה יכול להיות בטוח שאני אאמת אותן)

שמור על עצמך ובלי שטויות של דיכאון!

אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:12.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,574 | הודעות: 8,174,161 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect