נגיד =\
הוא ממש מטומטם אם הוא דקר ילדה
נגיד =\
הוא ממש מטומטם אם הוא דקר ילדה
slickskter@gmail.com
|
|
איזה ילד מטומטםםםםםם
אבל לא חסר אנשים שדוקריםם זה לא כזה סיפור
הוא יהנה עם קצינת מבחן
[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך
[18:15:27] <@FLASH> לא אחי אני מכוער
קודם כל זה מאוד מאוד עצוב שאנשים יכולים להגיע למצב כזה, בין עם זה היה בטעות או בכוונה.... עכשיו.... בקשר לזה שהיה כתוב שהוא בן 16... זה בגלל שבעיתונת ובחדשות, הרבה פעמים משקרים בנוגע לגיל כשיש סיפור כזה, בגלל שלא רוצים לחולל מהומות וכד'....
אני חושבת שהוא ממש לא היה צריך לעשות את זה, ועם כבר הוא התכוון, הוא היה צריך לחשוב על זה טוב טוב לפני שהוא עשה משו כזה.... אני לא יכולה להגיד אם זה היה בטעות או בכוונה אבל לשתי ההשערות יש טיעון הגיוני:
טעות - בני אדם, כל אחד טועה לפעמים.
בכוונה - אני לא חושבת שבן אדם יכול להגיע לרמה כזאת של שנאה, שהוא יביא סכין לבצפר וידקות מישהי.. אבל כמו שאני מכירה את עצמי.................................. בן אדם כן יכול להגיע לרמה כזאת של שנאה........ (ואני יודעת על מה אני מדברת.... =\.....).
כשבן אדם שונא מישו כל כך הוא לא יחשוב על חוקים, כללים, או מה יקרה אחרי שהוא יעשה משו כמו זה....
לסיכום.... תיק - יש. הילד הזה ממש לא מטומטם...... אם הוא רצה לפגוע בה, הוא היה יודע מה הוא יקבל...... =\
איך אפשר לדקור בטעות?נכתב במקור על ידי performer
=-O
לא יודע איך אפשר לדקור בטעותת..אבל זה היה בטעות למרות שאני לא יודע איך הילדה העידה במשטרה שזה היה בטעות..
ונכנס לה 3.5 סנטימר לרגל הוא ממש מפגר..!!
והא הלך לאשקלון לבית סוהר או משהו הוא הלך לישון שם כמה ימים עד למשפט או אני לא יודע מה..ותיק כבר יש לו בטוח..!!
ילד מפגר...לא מבין תפוזה להביא סכין לביצפר פשוט לא מבין...רק בישראל
מה אתם מדברים אין על אייקון הוא אחד הזמרים הטובים בעולםםם
by zaneva
מה לעשות.. על טעויות משלמים.. היום למדתי את המשפט הזה.. חחחח
אבל דוגרי בעיה שלו.. ידע להכנס לזה עכשיו שיצא מזה..
וגם לי לא נראה שזה בטעות..
תודה לעופר (Crash`) על הדבר היפה הזה למעלה
=\
טעות, שמגיעה למעשה ברמה כזאת? לי זה לא נשמע כמו טעות... בכלל, אם זה היה בטעות, איך זה נכנס לרגל של הילדה 3.5 סנטימטר?!?!?נכתב במקור על ידי «°S3xy©G‡rl°»
ולדעתי הטעות האמיתית שלו היא שהוא בכלל הביא סכין לבית-ספר, גם כי זה הגורם הבסיסי לדקירה, וגם כי יכולים לסלק אותו מורים שרק רואים את הסכין הזה...
קיצר, אני בכלל לא חושב שזה היה בטעות... אף אחד לא יכול להגיע לעבירה ברמה כזאת בטעות...
על טעויות משלמים העונש הוא אותו עונש גם אם הוא טעה..!!
ומי ששאל זה קרה במקיף ח!!
הוא נכנס לשבוע מעצר באשקלון אז למשפט..!!!
הם מנסים להפיל עליו עוד דברים למשל חבר שלי שהלך איתו ממכות בצחוק אז הילד שדקר זרק עליו מספריים ועשה כאילו הוא דוקר אותו..אז הם התחילו להתקשר לילדים שהיו בכיתה שיבואו להעיד על שהוא אלים ומנסה לדקור בדברים אחרים כאלה דברים הם התקשרו לחברים שלי אלף פעם לחברים הקרובים שלו הם התקשרו ואני אחד מהם אני מקווה שלא ייתקרו גם אליי..!!
והילדה שנדקרה הם קראו לה ולחברות הטובות שלה שיבואו להעיד..!!!
כמו שכתבתי פעם קודמת-ילד מפגר דביל שחש מעצמו.