חחחחחחחחחח עלאק מפחיד
חל תראה מגרש השדים ואז תראה מזה מפחיד
חחחחחחחחחח עלאק מפחיד
חל תראה מגרש השדים ואז תראה מזה מפחיד
מה אתם מדברים אין על אייקון הוא אחד הזמרים הטובים בעולםםם
by zaneva
|
|
חחח וואי אתמול (למעשה ביום שישי בלילה) ראיתי עם בחרים במיסבת יומולדת של מישהי את הצלצול 2 (אומנם פעם שנייה שאני רואה אבל עדיין...) היה די נחמד אחריי שכבר ראית פעם אחת...
אני זוכר איך לפניי שנה ראיתי ת'סרט ואיזה כמעט חודש פחדתי להיות לבד ליד טלוויזיה.![]()
מגרש השדים זה סרט לא מפחיד בגרוש!!!נכתב במקור על ידי meidan
אמרו לי שהוא הסרט הכי מפחיד שיש אז ראיתי אותו, הייתי לחוץ כבר מרוב שאמרו לי שזה מפחיד ומרוב שזה היה סרט חרא היו קטעים שצחקתי, ואני רציני הקטע שהאישה מביאה לו בוקס כזה זה קרע אותי...
זה הסרט הכי לא מפחיד שיש
הצלצול סרט יותר מפחיד בהרבה
זה נכון !!נכתב במקור על ידי Gigi Buffon
אני ראתי ב
YES את כולם בהעעעעעעע =-O
אה?נכתב במקור על ידי mayhem
איזה אישה?
זאת הייתה ילדה בכלל
טוב עזוב פרוש בשבילי זה היה מפחיד שלא נדבר שראיתי את זה ביום שישי ה-13 כשהייתי בן 10...
וגם קראתי שבסרט המקורי, כשהוא יצא לקולנוע, אנשים יצאו בוכים מהקולנוע מרוב פחד, זאת עובדה שהוא מפחיד
מה אתם מדברים אין על אייקון הוא אחד הזמרים הטובים בעולםםם
by zaneva
חחחח... וואי חזק !נכתב במקור על ידי Gigi Buffon
![]()
אין תקציב לחתימה
חחחחחח........ אם תיצחק מזה לא תפחד
דוגרי כל התגוובות פה אותו דבר וכולם צודקים
אני זוכר שהצלצול 1 הגיע לארץ ווווואייי מה היה םה איך התלהבו כל העולם ודודה שלו אמרו סרט מפחיד וזה בלה
הקשבתי הורדתי ראיתי תסרט וזה היה הסרט הכין מעאפן שיש ישבתי ראיתי כמעט נרדמתי כאילו מה מפחיד בו ? בראשון באמת לא היה שומדבר מעניין
שהגיע השני לארץ רוב המדינה הבינה שהצלצול 2 זה מעאפן אז לא התלהבו מזה אבל מי שראה הצלצול 2 יודע שזה הסרט הכי מעאפן של השנה ויש בו כמה קטעים מצחיקים שיכולים להצחיק נכה
כן ! יש גם צילצול 2 גירסא יפנית ...נכתב במקור על ידי Born2Kill
ויש 0 ..
אני ראתי אותם בYES ... =-O
נכתב במקור על ידי Beauty_Angel
חחחחח בחורה מסתלבטת עלייך סתם סתם אחי...
תכלס אתה צריך לראות את רינג,שזה הגירסא היפנית זה באמת מפחיד לא סתם סופט של האמריקאים או שתראה "החייזרים באים" זה סרט מפחיד אמיתי!
יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה
אפילו שלגיה יותר מפחיד
גשם של עופרת יצוקה.
ראיתי את הסרט הזה איזה סרט מטורף באמאנכתב במקור על ידי A-41
הצלצול זה קקע