בעניין הלחץ דם, זה לא ממש חשוב סיסטולי גבוהה יותר או נמוך יותר כול עוד שאין טעות גבוהה, אנחנו בלבן צריכים לתת הערכה כדי למצוא מה הבעיה.
ורעות את יודעת שאני עומד להשתחרר!!
בעניין הלחץ דם, זה לא ממש חשוב סיסטולי גבוהה יותר או נמוך יותר כול עוד שאין טעות גבוהה, אנחנו בלבן צריכים לתת הערכה כדי למצוא מה הבעיה.
ורעות את יודעת שאני עומד להשתחרר!!
|
|
אתה תמיד חייב לתת ערך מדוייק.נכתב במקור על ידי guyrozenb
נכרון שיותר בנט"ן...
אבל אם המרקח פינוי קצר ואתה מכניס אותו לחדר הלם.. משו מטורף.. נניח או חובר עם נט"ן.. אין להם זמן הסיסטולי הוא מדד חשוב אם לתת תרופה או לא..
לכם הוא חייב להיות מדוייק !
זוכרים שאמרתי על התאונת דרכים הראשונה שהייתי לי ביום שישי ?
אז לא ראיתי אבל צילמו אותנו מטפלים ב-2 פצועים... אותי לא צילמו כי הייתי באמבולנס וטיפלתי בגבר שנפצע - ל"ד,דופק וכאלה...
האישה היא הנהגת שלי קוראים לה סימון ורואים אותה עם מתנדבים מהצלה מטפלים באישה, שאח"כ גם היא באה איתנו באמבולנס... כאילו אנחנו פינינו 2 פצועים...
הנה התמונות:
http://hydepark.hevre.co.il/hydepark...pic_id=1850879
יפה אסף אני רואה אתה נהנה...
אם מעניין אותך אירועים וזה..ותמונות... שלח לי הודעה פרטית אני ידבר איתך..אני ישלח לך אתר יפה..שמכיל מלא אירועים גדולים.
ואם תרצה כל מיני תמונות ממקרים שהייתי בהם שאספתי...=].
למה לא ראואים אותך, מה לא השתתפת? לא משנה זה נראה תאונה קלה
אחי אתה לא יכול להגיד משמרת מעפנה על הרגיל כי תכלס רגיל זה כמו מונית לחולים...
נדיר שתפנה משו פצצה ..
למרות שבת"א ור"ג זה סביר יותר כי המרחק של הפינוי קצר יותר..
אני אישית יצא לי לפנות בת"א סטטוס אפילפטיקוס.. על הרגיל.. כמובן שחיכתה לנו מיטה עם רופאים ווליום במיון...
אבל זה נדיר...
ויצאו לי עוד מקרים קשים על הרגיל שוב.. נדיר נדיר
הרוב חארטה.. זה מונית...
אז תהנה ממה שיש אחי.....
ואני רואה שאתה מתמיד.. אני מקווה שיעלו אותך תוך שנה ככה לנט"ן ואז יהיה מעניין..
גם אני מקווה... חח שחר הסביר לי אתמול קצת על ה-ECG... אז מבין קצת...
בדר"כ זה שטויות כי אנשים לא יודעים שאמבולנס עולה כסף - 395 ש"ח אחרי 7 בערב והם יכולים בעצם לקחת מונית לביה"ח ויעלה להם 50 ש"ח....
הרוב זה שטויות אבל לפעמים יש החייאות וכאלה... ואתמול שמעתי את הדבר הכי מוזר: לאחד בבית אבות היה בצקת ריאות והרופא שם פתח לו וריד ונתן לו נוזלים... מה הרעיון???
תראה זה תלוי בכל מיני גורמים.. קודם כל אם זה רופא אני מאמיןש הוא יודע מה הוא עושה...
תלוי מה הל"ד שלו..
יכול להיות שהוא פתח וריד ושם נוזלים כמו בבית חולים על טפטוף איטי רק כדי לשמור על הוריד פתוח ומוכן לתרופות...
תלוי מה הרקע של הבצקת...... (אי ספיקת לב..., דלקת.....)
אתה פינית אותו?! אם כן תמיד אפשר לשאול את הרופא או את הנהג...
וגם לפעמים בהפניה כתוב דברים שיכולים לעזור בפיענוח...
בעיקרון אם אין צורך בבצקת לא נותנים נוזלים...
תגידו בתחנות שלכם יש סידור מתנדבים כמו שיש בר"ג ומה אתם חושבים על זה?
יש אצלנו סידור..
הרבה יותר פשוט מרמת גן...
זה מעולה.. לכל אחד את המשמרת שלו... בלי הרבה בלאגן.. בזמן קבוע..
אצלנו לא כמו אצלכם...
משמרת פעם בשבוע / שבועיים...
בשמן קבוע.. ככה שזה מסדר לנו תזמן ולא צריך להתאים הכל למשמרת שתבוא אלא אתה יודע בדיוק מתי היא..
ברמת גן זה אחרת?.. צריך להתקשר וקבוע כמו בת"א.. לא?!
אותו דבר... מתקשרים לרכז מתנדבים והוא קובע לך על איזה אמבולנס אתה ועם איזה נהג...
הבעיה שהרבה מתעקשים שלא לעשות זה כי גם אם אנשים קובעים לעשות X משמרות בפרק זמן של שבועיים יוצאים להם תאריכים שבסוף הם לא יכולים ואח"כ מתעצבנים עליהם או שהם לא מסתדרים עם הנהג ובעיות אחרות...
ולכן מנסים להוריד את הסידור
דעתי הפוכה משלך...
אבל שיהיה...
כל תחנה עובדת בצורה אחרת אצלנו הסידור שונה משלכם..
גם לפי דעתי הסידור יכול לעבוד אם ידעו איך לעבוד איתו, למשל לקבוע מראש משמרות ולא להתקשר למרכז כול פעם.
בדיוק..ככה זה פחות או יותר אצלנו...
אבל בסופו של דבר לומדים להסתדר עם הכל...