מה לא הבנתי מה אתה רוצה??...נכתב במקור על ידי tip tip
תעשה סימני פיסוק משהו...
זה לא אני אמרתי את הדברים האלה זה 2 ציטוטים של אופיר חיים
מה לא הבנתי מה אתה רוצה??...נכתב במקור על ידי tip tip
תעשה סימני פיסוק משהו...
זה לא אני אמרתי את הדברים האלה זה 2 ציטוטים של אופיר חיים
We dont need no educationWe dont need no thought controlNo dark sarcasm in the classroomTeacher, leave those kids alone
|
|
מה שאני בא להגיד לך זה שאופיר חיים סתם מתנשאנכתב במקור על ידי O~M~R~I
הוא מקלל אוהדים מאיים על אוהדים ולא צריך להאמין לו סתם אחד שעושה פוזות כדאי להישאר בקבוצה
12p גאה להיות שייך
עד המוות אשיר לך מכבי עד שיצא הגרון!!
בסדר עזוב את זה..מה שאני אומר זה שהוא אמר משפט כל כך נכון שאולי הם רוצים אבל לא מסוגלים.נכתב במקור על ידי tip tip
עם הסגל שיש למכבי הם לא יכולים להיות קבוצה צמרת ולנצח משחקים שאמורים להיות קלים בשבילה.
We dont need no educationWe dont need no thought controlNo dark sarcasm in the classroomTeacher, leave those kids alone
תראה אתה צודק אין קבוצה ועכשיו בכול המשחקים שיהיו לנו בלחץ נצליח להוציא נקודה ומשחקים יש דרבי חיפה בית"ר בני יהודה בני סכניןנכתב במקור על ידי O~M~R~I
אבל חייבים לעודד ולתת את הכול בשביל לקבוצה למרות שהם זרקו לנו זין
12p גאה להיות שייך
עד המוות אשיר לך מכבי עד שיצא הגרון!!
לוני ודריקס החליטו ששנה הבאה זה זנה רגילה הם רוצים להביא את גרנט אבל גרנט לא רוצה כי למכבי אין תקציב אין כסף ואין הנהלה בתור אוהב מכבי שאני חושב ששנה הבאה תהיה אליפות כי אין ציפיות
אני רוצה שהיה ככה לא חשוב לי כול כך המאמן גם לא אכפת לי שקנאן ישאר אבל אולי בנקום שאייל ברקוביץ היה שחקן הוא יכול לעזור להביא שחקנים מחו"ל ורוסו יכל לעזור גם בלי לשחר ולמה לא להחזיר את אלי ביטון ברוך דגו ורובן עובד ביחד עם נימני ואולי לקינוח את טוטו תמוז ולסדר תהגנה של מכבי ותאמינו לי אנחנו נחזור להיות קבוצה
דבר ראשון תלמדו לפסק את ההודעות שלכם.
דבר שני אומרי תפסיק לעשות ספאם, אם אתה רוצה להוסיף יש כפתור עריכת הודעה.
הם לא מכרו את המשחק הם לא יודעים לשחק הם לא קבוצה...
לדעתי אין סיכוי ששחקנים מכרו את המשחק אבל הם יודעים שקנאן לא ישאר שנה הבאה ושחצי מהשחקנים לישארו אז למה להם לשחק
סליחה חן אבל עם כול הכבוד לחיפה ולאוהדים שלה הם לא יותר טובים ממבי ת"א , תלמד מכבי ת"א זה אימפריה לא כמו חיפה אוקי ובקשר לאוהדים , למכבי תל אביב יש את הכי הרבה אוהדים בארץ והאוהדים של חיפה מעתיקים שרים מכולם