משם גדול הפכה להיות לקבוצה קטנה קבצוה עם יכולת עלובה קבוצה שמפיסה שבועיים רצוף יותר מ-2:0 והשאלה שלי היא כזאת יש סיכוי ששחקני מכבי מכרו את המשחק??
משם גדול הפכה להיות לקבוצה קטנה קבצוה עם יכולת עלובה קבוצה שמפיסה שבועיים רצוף יותר מ-2:0 והשאלה שלי היא כזאת יש סיכוי ששחקני מכבי מכרו את המשחק??
12p גאה להיות שייך
עד המוות אשיר לך מכבי עד שיצא הגרון!!
|
|
מכבי תל אביב התחילה את העונה עם ציפיות לדאבל וכמה שהתיפיות גדולות ככה האכזבות..
הם הביאו את רוסו נימני וברקוביץ שחקנים מנוסים ... והביאו את טון קאנן שהוא מאמן על הפנים בקיצור שנה הבאה הם צריכים לבנות קבוצה חדשה לגמרי...
אללה מכבייי..
תסמונת ריאל מדריד=יורת מידי פליימיקרים שאין מי שישחק בעצם ככה לאט הקבוצה מתפוררת.
יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה
תראה הם לא צריכים לבנות קבוצה חדשה שים לב שרוסו לא שיחק חצי עונה אי אפשר לאשים אותו ומאז שנמני נפצע מכבי בוקשי פגעו וכך גם מאז שברקו הורחק אבל אני אומר שיש שחקנים שצריכים ללכת ויש שצריכים להשאיר נגיד ארז מסיקה שחקן שנלחם ורואים יובל שפונגין נקודת האור היחידה בקבוצה מבחינת נוער מה שבטוח הם צריכים קשר שיהיה מישהו כמו דירסאונכתב במקור על ידי SAGI2607
12p גאה להיות שייך
אין נמני אין מכבי.
עזוב תצפיות
ת'אמת לא שיחקנו כ"כ דרוג והגענו להזדמנויות
לא יודע כבר מה להגיד
המצב רע..
כמו שאופיר חיים אמר ואני מסכים עם המשפט הזה:
"צריך להבין שזה לא שהשחקנים לא רוצים, לפעמים זה יותר לא מסוגלים מלא רוצים,
כנראה שכל שחקן שמשחק היום בקבוצה לא מספיק טוב כדי לייצג את המועדון הזה"
מכבי לא יכולה עם סגל השחקנים שלה להיות קבוצה צמרת...לא משנה כמה הם ישנו מערך או מאמן...
אם רוצים שנה הבאה להיות בצמרת צריך לעשות 2 דברים:
1.שכל ההנהלה תעוף
2.להעיף את כל השחקנים למעט 4-5 ולהביא חדשים
נערך לאחרונה על ידי O~M~R~I; 19-03-2006 בשעה 00:14.
We dont need no educationWe dont need no thought controlNo dark sarcasm in the classroomTeacher, leave those kids alone
אכזבה אכזבה אכזבה
זה מה שיש לי להגיד
אכזבה
מקווה שהיה טוב שנה הבאה בשביל מכבי תל אביב
גשם של עופרת יצוקה.
איזהכיף זה להגיד אמרתי לכם!
עוד בתחילת העונה נתתי את ה"נבואה" שלי למה יהיה עם מכבי ת"א באמצע העונה
וצדקתי בדיוק
נפל אחד גדול הדבר הזה שנקרא מכבי ת"א כדורגל
ארז מסיקה
יובל שפונגין
משה מישאלוף וגיא חיימוב ואולי אולי אולי אבי יחיאל צריכים להשאר
כל השאר? החוצה מבחינתי.. ואולי גם טיפת נמני
מכבי צריכה מאמן חדש
תוכנית משחק חדשה סגל די מחודש בעלים חדשים]שזה די קשהאבל הנאחס ישאר כל עוד הקירח ישאר]
מכבי צריכה לצאת מהנאחס כי רואים למשל במשחק אתמול המון חוסר מזל
שער של מישאלוף עם המשקוף וכל המשחק שונה,מכבי מתלהבת ואולי דורסת
אז נכון,מכבי תלאביב לא נבנתה נכון והשנה כבר מזמן הוגדרה כשנה פיננסית אבל חייבים להסתכל הלאה ולנסות להציל טיפה מהכבוד' של העונה
נמאס לראות כבר כלום במכבי
רק חושך למעט השחקנים שהזכרתי למעלה
אוף:|
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
אויי.. סיפור עצוב..
כמו שאומרים עגלהקטיקוס
לחשוב שפעם היו אומרים גלקטיקוס ומכבי באותו משפט
חחחחחח
ואללה צריך לקחת את אופיר חיים נימני ואת כל השאר לקחת במטוס גדול ולזרוק מעל האוקינוס האטלנטי
מכבי הפחה להיות קבוצה של אנטי כדורגל
"חבר אמיתי זה חבר שקונה 2 בזוקה ולא זום 1.."
אופיר חיים סתם מתנשא מה שאתה לא יודע על תדבר עליו אופיר חיים איים על אוהד של הקבוצה ואתה אומר שהוא צריך לייצג את מכבי זה בושה מה שקורה במועדון הזהנכתב במקור על ידי O~M~R~I
מישהו אמר פה אין נמני אין מכבי אתה צודק במאה אוחז עוד שנתיים בערך לא יהיה מי שיוביל את מכבי ויתן כדורים ואין נוער מי יודע מה
12p גאה להיות שייך
לפי דעתי לירן כהן גם צריך להשאר ולעשות הכל כדי להחזיר את ראובן עובד..נכתב במקור על ידי linkin