משהו קטן בקשר למשקל המשקל עצמו לא כל כך משנה כי מסת שרירים שוקלת יותר ממסת שומן
משהו קטן בקשר למשקל המשקל עצמו לא כל כך משנה כי מסת שרירים שוקלת יותר ממסת שומן
|
|
מה הבעיה תלך לאיזה חוג משהו אם יש לך בסביבה שחיה או ג'ודו קרטה או בכלל כל מיני כאלה תלך תתאמן ואתה תראה את התוצאות אל תשב בבית ליד המחשב כל החיים תלך תעשה עם עצמך משהו ולא יהיה לך שום בעיה תאמין לי אם אתה באמת רוצה אז אתה יכול
אחי אתה דיי שמן... איך אתה רוצה לשקל יותר?נכתב במקור על ידי zvovon
אני גם מטר שבעים ואני שוקל 53/4 ואני ממש לא רזה
טוב לא קראתי את כל התגובות לא היה לי כח.
קודם כל גם אם תעבוד כל פסח לא יהיה הבדל משמעותי במבנה הפיסי שלך.. אתה צריך להתמיד, אני לדוגמא מסתדר מצויין בלי חדר כושר, אני עושה ריצות ברחובות, שרירים בבית ואני שומר על גוף מוצק, אתה לא צריך שום חדר כושר בשביל זה, מה שכן אני חייב לציין שלא יהיה לך קל עם כל הקטע הזה של האימונים אבל עם הרבה כח רצון אתה תצליח לשנות הרבה. אם אתה צריכים טיפים איך להתאמן דבר איתי בפרטי.
DimA
1.סתובב אם ילדים חזקים שיו הגב שלך
2.שים זין על כולם תחזיר להם
3.תשמיןם טורבו לך למכון ותפתח שרירם
4.תשנה סטייל!!
תראה להם שאתה לא חנון וזהה...
ראיתי את זה כברנכתב במקור על ידי Hitman
זו כרס קטנה כזאתי חמודה חחחח
והיידים ממש רזות
ואיי אתה נשמע לי מסכן אחי חח לא סתם. על רוב השאלות ענו לך כבר, בקשר לקטע שמורידים לך כאפות סתם, תתחיל לעשות תדמית של ערס, אל תדבר דיבור אשכנזי כזה זה לא עוזר, ותמצא מישהו הכי חלש שמביא לך כאפות ותלך איתו פעם אחת מכות. תאמין לי גם אם תחטוף עדיף לחטוף יום אחד מאשר כל הזמן. אם תלך עם מישהו מכות ותפוצץ אותו כבר לא יתחילו איתך אחי.
ואי איזו עצה מופלצתנכתב במקור על ידי P!MPMast3R
זה יסבך אותו יותר ממה שהוא עכשיו
אחי יש כאלה שפשוט מתפתחים מאוחר הגיל לא אומר כלום אתה מפותח מינית כיאלו שיעור על הפנים ושם למטה כיאלו אם לא אז אין לך מה לדאוג עוד לא התפתחת וזהו.. שזה יבוא זה יבוא לך בבום ואני לא הייתי עושה כושר עכשיו יענו משהו רציני במכון זה לא טוב שאתה עדיין לא מפותח אומרים שזה עוצר את הגדילה ואתה עוד לא התפתחת תחכה קצת תתאמן קצ תבבית כפיפות בטן ריצות וכאלה... ולאלה שמרביצים לך זאת בעיה כי אתה אומר שאתה חלש אם תחזיר תקבל מכות.. אני הייתי מנסה להתרחק קצת בכול הבאלגן וזהמצא לך ת'חברים שכיף לך איתם ותיהיה איתם וזהו אל תנסה להיות עם כל הערסים של השיכבה או משהו כזה ואם יש משהו שאתה חושב שאתה יכול ללכת איתו מכות לך איתו לא נורא אם תקבל קצת מכות אבל תרד לך הסטיגה של הפיכו שאתה מתאר שיש לך..
אל תידאג תעשה מה שאני אומר לך :
בקשר למכות :
*לך לקרב מגע - תלמד ללכת מכות וזה גם יפתח לך שרירים - חוץ מזה שאם זה כמו אצלנו אז בקרב מגע יש גם מכון כושר אז תוכל ללכת בלי לישאול את אמא שלך לפני או אחריי הקרב מגע .....
תיזכור שבמכון כושר אין הרבה מה לעשות כי בגיל הזה יש גדילה ולא נותנים לעשות הכל זה לא בריא ..... ועוצר את הגדילה ...
בקשר לכושר:
*תאכל בריא
* תימצא עיסוק ספורטיבי - כי לפי מה שאתה אומר את ממש לא עושה את זה.....
*תעשה כושר -חימום+ כפיפות בטן , שכיבות שמיכה , וכו'
*והכי חשוב - תתפלל לקדוש ברוך הוא כל יום שזה יעזור ! זה בטוח יחזיק אותך ! הרבה אמונה בקדוש ברוך הוא !
הוא יעזור לך !
נערך לאחרונה על ידי OrP; 10-04-2006 בשעה 01:18.
-------------------------------------------------------------------------------------------
-----* ~* ~הקב"ה אנחנו הילדים שלך ~* ~*
הכרס שלך נובעת מרעב..
כמו הילדים באפריקה וסומליה
הבטן מתנפחת..
אם הידיים שלך הם כמו מקלות
אז בעצם מה שאני מציע לך שזה להשמין
כי הבנתי שיש לך בעית אכילה חמורה
אותה לא גודל לפי דעתי ממחסור בברזל..
אני לא רופא..אבל שמעתי דברים ראיתי דברים..
זה הרושם שקיבלתי עליך..
עכשיו..
אם תקח את עצמך בידיים ותתאמן..
כמו שצריך לא בהגזמה..
ותאכל כמו שצריך בצורה בריאה..
אתה תסתדר מצוין
עכשיו בקשר לזה שאתה חלש..
מציקים לך ואתה לא מסוגל להגן על עצמך?
תפוס מוט ברזל..
מקל..
מה שבא ליד
תזיין להם ת'צורה..
שישאלו אותך למה עשית את זה..
תספר את מה שאמרת לנו פה למעלה..
ויבינו אותך פשוט מצוין..
נערך לאחרונה על ידי Li0rz; 10-04-2006 בשעה 01:56.
ואי איזו עצה מופלצת
זה יסבך אותו יותר ממה שהוא עכשיו
למה אחי????
פעם היו חושבים שאני לא יודע ללכת מכות אבל האמת זה שלא רציתי להסתבך אז פעם אחת סתם מישהו הביא לי כאפה בצחוק אז החלטתי זהו חלאס כמה אפשר פתחתי אותו פשוט התחרעתי עליו כל מה שלא הוצאתי לפני זה הוצאתי עליו חטפתי כמה וזה לא הזיז לי פשוט מהכעס ואחרי שחילעתי אותו אפחד לא התקרב אליי, ההפך התחילו להגיד "הוא סוס הוא סוס", ולמרות שאני לא נחשב כזה סוס, פשוט תפסתי מישהו יחסית חלש, וכולם עכשיו רואים אותי יענו גבר