סתם ניחוש ? או שאתה אומר את זה על סמך משהו ?
סתם ניחוש ? או שאתה אומר את זה על סמך משהו ?
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
|
|
זה לא משהו שאנחנו חושבים או מדענים זה ה' הוא זה שמחליט מה שיהיה..
כל הזמן מדענים וכל מיני אנשים מנסים להיכנס לדברים ולפתור אותם בעזרת ניסויים הם בכלל לא מחליטים אלא ה' מחליט ולא אף אחד אחר!!!!!!
3.10 מתאשפז=[
4.10 הניתוח=[[
מקווה שהכל יהיה בסדר
אני מתגעגע כבר מעכשיו
ביי אל תדאגו אני ישאר מנהל וכשאני יחזור
ב"ה אני ימשיך לעזור לכולם
יצחק, מכל משפחת אטרף, הלוואי ושערי גן עדן יפתחו לנשמתך, אנחנו אוהבים אותך.
הוא אומר את זה מעדויות רבנים, שסיפרו על יום הדין שבו יעברו בני האדם "שינוי גנטי", שיגדילו את יכולותיהם ואת האלמנטים שבהם יש להם שליטה ודברים כאלה, מצד שני יש אחרים שטוענים שביום הדין כל האנשים בעולם ימותונכתב במקור על ידי HaToReF
אני חושב שיש גם גירסא עם תחיית המתים?לא בטוח...
רבנים ?! איך זה שאני בחיים לא שומע את זה מרבנים ? זה ממש שטויות אני רוצה לראות כתוב לא סתם באוויר.נכתב במקור על ידי yarin4444
שינוי גנטי אני חושב שהוא לקח את זה מהפסוק "אור החמה יהיה שבעתיים כאור שבעת הימים" ועל זה נאמר שרק הצדיקים יחיו ואז נדע מי היה צדיק ומי לא.
כולם ימותו ? יש גם כזאת סברה
תחיית המתים תהיה =]
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
אוקיי אז 2 השערות אישרת פה
את הראשונה שמעתי מחבר ששמע מרבן מנשר
ד"א אני נחשב לא נחשב לצדיק נכון?
אני חושב שעוד 1000 שנה עם התחממות כדור הארץ יהיה פה חם מדי בשביל לחיות והכדור הארץ יהיה רותח והכל יהיה מים
ואאז יהיה חם מאוד וכל המים יתאדו ויהיה יבש וזהו וכולם ימותו
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
תומר אהבתי ..
ירין אף אחד לא יודע מי צדיק מי לא .
לא יודע אם עוד 1000 שנה אבל תיאורטית זה מה שאמור לקרות :|
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
מממ טוב אז אני מקווה שאני צדיק למרות שאני לא שומר מצוות
ד"א עוד 1000 שנה אני חושב שאפקט החממה כבר ייתגבר בהרבה ממה שהוא עכשיו
לדעתי אין קשר בין מצוות רוחניות ובין צדיק או לא.נכתב במקור על ידי yarin4444
קרא חוקים
לדעתי
האדם ימציא מכונה אינטילגנטית
ולאחר מכן היא תכבוש את כל העולם ותהרוג את כל האנשים ורק אז השמש תיתפוצץ וכל מערכת השמש שלנו תיפזר בחלל
וכל מי שבכדור הארץ ימות גם הרובוטים
:/ תחיית המתים זה לא כיף
כאילו למה להם לוותר על גן עדן על מנת לחזור לכדוה"א? ועוד בתוך איזה זומבי שמסתובב בגופה מתפרקת? :|
בקשר לכל התחזיות האלו שאומרות שכל המים בעולם יעלו, זה יכול להיות, אבל אל תשכחו שב2000 שנה בני האדם עברו מכלי נחושת עלובים ובקתות טיט לאימפריה גבלובלית עולמית עם טכנולוגיה שאפשרה לנו לכבוש את הכוכב.
בטח עם קצת מאמץ וטכנולוגיה נוכל לתקן את האוזון עם הכימיה וליצור מכונות שיעלו לאמטוספירה ויצילו את הכוכב שלנו...
אבל אני דיי משוכנע שתוך 100-200 שנה כבר חלק מהאנושות תצא לחלל כי כדוה"א יהיה כל כך צפוף ומיושב...
אני אומר שבזמן הזה לפחות רבע מהאנושות יחיו על תחנות חלל, יגדלו שם את האוכל והכל, ויהיו כאלה שישבו על הירח ועל המאדים.
בטח חלק יגידו פה "מה פחחחחח איזה שטויות אתה מדבר" ובמיוחד אבי שישאל מאיפה הבאתי את זה, אז ככה, זה לפחות איזה 5 מאמרים שונים שראיתי פה ושם. אבל אל תשכחו שצחקו ככה ב1880 על אנשים שחזו שבשנות ה2000 נשתמש בכלי תחבורה מעופפים, נתקדם עם הרפואה, נגיע לחלל, נגיע למעמקי הים, ונבנה גורדי שחקים עצומים.
רק תזכרו את זה ונקווה שתחיו עוד 80 שנה כדי לראות אותי צודק.
!Hasta la victoria siempre
~Che Guevara
אביזה נכון הה' ברא 6 עולמות וזה העולם ה7 שבוא אמורה להגיע גאולת המשיח תוך 300 שנה פחות וא יותרנכתב במקור על ידי AvixTz
כל עולם נחרב אחרי 6000 שנה ואם אתה רוצה לדעת עוד כמה בדיוק אז תעשה
6000 פחות "התשס"ו" בגימאטריה זה מה שנשאר לעולם
יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה
איך הגעתם אביחי אני יודע ..אני מבין אבל איפה זה רשום אני לא מוצא .... !
bad deamon
מה יהיה תגיד לי ? אני מבין מה אתה רושם אני קורא אני יודע מה הולך ...
אבל תביא לי את ה"מאמרים" שקראת אני רוצה לראות הוכחות לא סתם דיברים אני אוהב ללמוד ..
אבל אתה אומר לי סתם ככה שאני אומר משהו אני מביא לך את ההוכחות לא סתם אומר אותם
בגלל זה אני לא מבין את ה6000 שנה שאמרו פה כמה ..
אני לא מכיר את זה ..
אבל תביא לי אתה מה שאתה אומר אתה צודק נצא לחלל וכד' זה הגיוני אבל אתה יודע מה היה ? לא נראה לי.