כרגע שמעתי בחדשות שבכיר חיזבאללה חוסל בדמשק,
והם ישר חושבים שאנחנו אשמים בחיסול.
מה לדעתכם הם יעשו?
אין מצב לעוד מלחמה רק בגלל זה, נכון?
אני חושב שהם יעשו פיגועים קשים בחו"ל.. =/
כרגע שמעתי בחדשות שבכיר חיזבאללה חוסל בדמשק,
והם ישר חושבים שאנחנו אשמים בחיסול.
מה לדעתכם הם יעשו?
אין מצב לעוד מלחמה רק בגלל זה, נכון?
אני חושב שהם יעשו פיגועים קשים בחו"ל.. =/
|
|
בהתחלה שקט וצריך לצפות לתגובה בעתיד הרחוק ...
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד סמג"ד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בבנת-ג'בל ,נזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו.קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים. (מלחמת לבנון השנייה)
הרבה התלהמויות אינפטיליות של ארגונים למיניהם , ועם קצת תושיה ועמידה על המשמר נאדה.. שמחסלים את הראש השאר מתקפלים ...וכל הכבוד למוסד![]()
OMG הולכים לזרוק על הצפון טילים ככה אומרים, או יותר נכון חוששים.
פתחו אצלנו מקלטים!
The Pod
נראה שהם יגיבו בצורה ממקודת של פיגוע ... בעזרת השם היה בסדר ..
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד סמג"ד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בבנת-ג'בל ,נזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו.קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים. (מלחמת לבנון השנייה)
די הגיוני ירי קטיושות על הצפון או שנסראללה מפחד מפני זה שגם יחסלו אותו.
בסדר ברור שהמוסד חסלו אותו איזו מדינה תכנס כבר לדמשק..
וצריך לצפות לפיגוע בחודשים הקרובים, אין מצב שיתחילו עם הקטיושות.
חיזבאללה לא יתחיל אף פעם מלחמה אם ישראל , בגלל שפעם שעברה חיזבאללה כמעט חוסל , עוד כמה ימים וכל המלאי נשק של החיזבאללה היה מת והם היו פשוט בתבוסה , אפילו כמה מהבכירים שלהם הודו בזה.
הם סה"כ אירגון של 5000 איש שעושים המון בלאגן , בעיקרון ברגע שהם יתחילו לירות על ישראל (מה שלא יקרה לפחות לא לבד אולי עם עזרה) ישראל עם האיפוק של היום תחריב את לבנון לגמרי כולל חפי פשע , לא יהיה דו"ח וינוגרט שני , פשוט הכל יושמד ובוש יאשר את זה כי הוא מסיים את הקדנציה שלו ולא אכפת לו כבר , גם ככה הוא נחשב הנשיא הכי גרוע בתולדות ארה"ב
נכון לעכשיו, שקט... אבל זה השקט שלפני הסערה, נראה לי שאולי הם יפגיזו קצת... ואז ניכנס להם באמאמא....
בברכה, JamesBond007
אני הייתי השמרטף האוהב של שמוליק...
גמאני מסתפר אצל מישל!!!