חחחחח על איזה רווח אתה מדבר? כמה כסף ניראה לך הוא עושה מהחרטבונה הזאת זה גרושים ותאמת זה גם קצת מפריע אבל אם הוא אומר שזה מה שמחזיק את הפורום אז בקטנה
חחחחח על איזה רווח אתה מדבר? כמה כסף ניראה לך הוא עושה מהחרטבונה הזאת זה גרושים ותאמת זה גם קצת מפריע אבל אם הוא אומר שזה מה שמחזיק את הפורום אז בקטנה
|
|
על איזה פרסומת מדברים???
כנסו לפה , כולם ותראו אילו אפשרויות מגוונות יש לנו לשים ואנחנו לא שמים כדי לעשות מינימום הפרעה לגולשים, אפילו שזה יכול להכניס פי כמה וכמה יותר כסף,כנסו.
אלו שמנות
http://img409.imageshack.us/img409/599/1230qe.jpg
אלו הולכות לרוחב העמוד מהצד,המון אב המון אתרי הורדות ופורמים שמים אותם אבל אצלינו בחיים לא תראו אותם כי זה הורס ממש אבל,לטובת מי זה? ואלו מכניסות הרבה יותר כסף.. ראסמי..
http://img338.imageshack.us/img338/4001/12342ko.jpg
2 הדוגמאות האלו יש בדבר שמושך בהרבה יותר את העין, עם תמונות בכל הצבעים ובכל הגדלים לא רק מלל שמשתלב בעמוד משהו שיוציא לכם ת'עיניים, על התמונות האלו מקבלים בוחטות ואני לא צוחק, ופה אתם לא תראו אותן.
עזבו עכשיו את זה, זאת חוצפה לפי דעתי מה שאריק עושה פה, מה זה משנה אם אני בגודל של גיימר או רוטר או לא? בשביל מה אתה חושב שהם שמים פרסומות..?!?!?!
דבר אחר אם רק היית יודע בכמה אני מופסד מהפורום הזה היית אוכל תבגדים שלך עכשיו בראש שלי..
ואני מוכן להגיד לך שנכון לעכשיו זה במעל ל1500 שקל.. ואני לא זורק סכומים ואני מוכן להביא לפה מנהל חברת איחסון שהיינו משלמים לו ים והוא יודע כמה זה כאב לנו, או את נדב Sector , שהיה משלם איתי ועוד אחד שכבר עזב, תשאל אותם כמה הפסדתי ומה קיבלתי בינתיים? זין.
עוד משהו.. לך למשה כן הדובון.. תשאל אותו כמה קשה להחזיק פורום כזה מבחינה פיננסית, עזוב שהמערכת עלתה לאביעד 160$ והוא שילם אותם טיבין ותקילין..
תשאל את משה שאני והוא היינו יושבים מחייגים לחברות איחסון יום יום ויושבים כל הלילה ומחפשים פתרונות לפורום הזה, כמה קרענו ת'תחת ואתה חושב שאתה מזיז לי במה שאתה אומר? עוד לא פתחתי בקצת ת'פה שלי אז כדי שתסתום את שלך..
למה נראה לך שמשה עדיין פה? כי יכאב לו לראות את הכל נופל, נופל לרצפה, אחרי הימים והשעות שהשקענו כאן ביחד, זה שאתה רואה אותו כמשתמש כבוד , זה לא קשור, הוא עושה כאן המון מאחורי הקלעים כי הפורום חשוב לו, בגלל כל מה שהוא השקיע בו וגם אני השקעתי ופשוט יכאב הלב לראות את זה שוקע, אתה חושב שבעיה למכור ת'פורום או להוסיף פרסומות!? לא לא בעיה.. אבל אני חושב תמיד לטובת הגולשים ועושה פה המון.. לך למשה תשאל אותו.. תשאל אותו כמה שיחות בזבזנו לחברות איחסון וכמה חרא אכלנו.. תשאל..
כתבתי המון ואני שם זין אם תקרא את זה או לא תקרא את זה אני אומר לך ת'אמת,נמאסת עלי כבר מזמן.
אור
זה לא משהו שאמור להתפרסם פה לפני כולם
אל תשחק אותה ראש קטן
אתה יודע טוב מאוד על מה אני מדבר
האשכול בנעוץ, ההצעה ההיא שלך
נראה לך שאני לא יודע למה באמת אתה עושה את זה?
ואתה כזה שקוף בקשר לעוד כל מני דברים שאתה עושה פה
אני פשוט לא מבין איך האנשים לא יכולים לפתוח תעיניים
נכון, זאת זכותך, אבל אתה הורס את הפורום עם הזכות הזאת שלך
צריך לדאוג קודם לקהילה ולא למה שאתה דואג
וזה שמחוברים 500 איש לא אומר שיש קהילה
רבע מהם פעילים אולי...
בקיצור לא משנה
הויכוח הזה ימשך לנצח
אתה מבין טוב מאוד על מה אני מדבר
ואם לא, אני גם לא מתכוון להסביר לך את זה פה
ואם אתה מופסד מהפורום, בעיה שלך שלקחת על עצמך את האחריות לנהל אותו
הרי בהתחלה הסתדרת לא?
אם לקחת על עצמך את האחריות
תלמד לעמוד בתוצאות
וכן, תתפלא שאני יודע מה משה עשה ויעשה בשביל אטרף
אל תשכח שהוא המייסד של הפורום הזה
אבל זה לא קשור בכלל
אני מדבר על הדרך שבה אתה מנהל את הפורום
ואת מה שאתה מנסה להשיג ממנו
זה הורס אותו
נערך לאחרונה על ידי fffff; 03-06-2006 בשעה 22:51.
נו אני עומד בתוצאות אני בוכה פה לפני מישהו? אתה ילד קטן ואומלל
בוא ותשפוך פה ת'לב אל כולם, קדימה, ממש לא מפחיד אותי.
ילד קטן ואומלל?
חח
אתה יותר עלוב ממה שאתה נראה ונשמע
בהצלחה אור
אין לי על מה לדבר איתך, אתה באמת דפוק
שי םאת ההפרסומות האלה שהראת עכשיו... איי איי איי אז זה יפגע קצת באסתטיות וביופי של האתר... אם תרוויח מזה יותר כסף תשים אחי... מה גם שיהיה לך מזה יותר רווח אישי לך ולבעלים האחרים וגם תוכלו לשפץ את הפורום ואת המראה שלו
בהתחלה חשבתי להגיב
אבל קראתי את כל התגובות
ויש לי רק מילה אחת לתאר הכל
ק-נ-א-ה
לא דע זה מה שעלה לי לראש ואני לא יוסיף כלום למה יש לי מלא דברים על הראש
אריק מאז שירדת מפיקוח גם ירד השכל
תיהיה בריא וכל מה שמסביב אם יהיה לי כוח מחר אני יגיב בצורה יותר עמוקה...
חח משה
לא קשור לפיקוח
לא אכפת לי
ירדתי, אז ירדתי
אין מה לעשות
זה פשוט מגעיל הצורה שבה הכל מתנהל כאן
ואתה יודע על מה אני מדבר
אני לא רוצה פשוט לפתוח תפה ולהתחיל להסביר כמה ולמה כי הוא בכל מקרה ימצא תירוץ טוב
לא שווה את המאמץ
עזוב אותך אחי
תראה מזה פוקט..
יש לך בגלילה של העמוד 2 פרסומות אתה לא יכול לראות כלום.. אנחנו עוד במצב טוב
אריק אז בשביל מה פתחת ת'אשכול אם עכשיו ת'לא רוצה להגיד בגלל שאור "ימצא תירוץ ? "
כפי שאמרת.... אם אור יתחיל שישא בתוצאות.
אז אם פתחת ת'אשכול עם תלונה אז קדימה פרט תשפוך דבר ... אל תפסיק באמצע...
זה יהיה מעניין שכל הפורום ידע... אם אתה צודק אז לאנשים יפתחו העיינים ואם אתה טועה אז כבר לא תהיה לך הזכות לדבר ככה (נכון?).
למה ה' לוקח את הטובים ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
אני באמת מחכה שישפוך את ליבו פה..
ויאיר את עיני כי אני לא מוצא כלום בשטויות שלו..
אתה חושב שאני לא מחפש דרכים לחפות על ההפסד? אתה חושב שאני מיליונר? אני לא קרוב לזה..
נו בטח שאני חושב על איך למזער נזקים אבל בדרכים שהכי לא יפריעו למשתמשים.
קדימה תגיד בוא תראה לכולם שאתה צודק..
נערך לאחרונה על ידי אור; 03-06-2006 בשעה 23:25.