עכשיו אני בא לישון פיתאום אני קולט גו'ק ענקי אני כזה כולי רדום פתאום אני קולט אותו קופץ כמו איזה סוס חחחח ברחתי מהחדר עד שהבנתי שזה רק גו'ק מגעיל ומסריחחיפשתי אותו איזה חצי שעה פתאום אני קולט אותו עלאני מנסה להוריד אותו כדיי להרוג אותו חחח בסוף הוא ירד זרקת עליו תקרוקס הוא לא מת הבאתי לו זתמות עם נעליי אדידס חח עד שהוא מת הוצאתי לו איזה חלק מגיל מהבטן כמו בועה כזאות בעעע זה מהגו'קים המגעילים החומים האלה המעופפים שהמביוב לא יודע מאיפה הוא בא החהלון היה פתוח אבל היה רשת בן זונה אני לא סובל אותם הם מגעילים אותי חח פעם בשנה בא לנו גוק' הרבה זמן לא בא
אני ניגעל מהם בהתחלה אבל שאני הורג אותם אני מתעלל בהם חח אחיי שאני הורג אותם אני משתין עליהם P: טוב הלכתי לישון בסלון אין לי כח להחליף סדינים עכשיו מחר נעשה את זה יאלה ביי בתקווה שלא יבוא לי עוד גוק'
לילה טוב לכולם D:

חיפשתי אותו איזה חצי שעה פתאום אני קולט אותו עלאני מנסה להוריד אותו כדיי להרוג אותו חחח בסוף הוא ירד זרקת עליו תקרוקס הוא לא מת הבאתי לו זתמות עם נעליי אדידס חח עד שהוא מת הוצאתי לו איזה חלק מגיל מהבטן כמו בועה כזאות בעעע זה מהגו'קים המגעילים החומים האלה המעופפים שהמביוב לא יודע מאיפה הוא בא החהלון היה פתוח אבל היה רשת בן זונה אני לא סובל אותם הם מגעילים אותי חח פעם בשנה בא לנו גוק' הרבה זמן לא בא
אני ניגעל מהם בהתחלה אבל שאני הורג אותם אני מתעלל בהם חח אחיי שאני הורג אותם אני משתין עליהם P: טוב הלכתי לישון בסלון אין לי כח להחליף סדינים עכשיו מחר נעשה את זה יאלה ביי בתקווה שלא יבוא לי עוד גוק'
לילה טוב לכולם D:
חחח גאי