פששש יפה סידרתה אותם בסדר כמעט כמו שלי גם צ'כיה זה נבחרת טובה מאוד שאני מאוד רוצה שיצליחו אני מאמין שהם יגיעו לפחות לרבע!נכתב במקור על ידי RaUl
פששש יפה סידרתה אותם בסדר כמעט כמו שלי גם צ'כיה זה נבחרת טובה מאוד שאני מאוד רוצה שיצליחו אני מאמין שהם יגיעו לפחות לרבע!נכתב במקור על ידי RaUl
|
|
בקיצר אני אוהד את ארגנטינה ואם הם לא יזכו באליפות אני מקווה שאיטליה תעשה את זה.
We dont need no educationWe dont need no thought controlNo dark sarcasm in the classroomTeacher, leave those kids alone
כן זה נבחרות נחמדות וטובות איטליה אני אוהד מ94 אז אני תמיד איתם ואולי סוף סוף הם לא יאכזבו .נכתב במקור על ידי XFecToR
יאללה עוד שעה אנגליה נראה איך ישחקו "האלופים" הבאים
Indianapolis colts Champions!!!
אוקיי בזה אני מסכים איתך ללא ספק זה הזמן של איטליה לעשות משהו סוף סוף אחרי שנים של מונדיאלים לא מצלחים אם הפסדים לקוריאה וכו'!נכתב במקור על ידי O~M~R~I
אף פעם לא מאוחר =]נכתב במקור על ידי XFecToR
ודווקא מצאו שברזיל אף פעם לא לקחה מונדיאל כשזה התקיים באירופה אז יש למה לצפות...
בוא לא נגזים איטליה לפי דעתי באמת ילכו עד הסוף בקשר לאנגליה חובת ההוכחה עליהם ניראה איך הם ישחקו היום ונוכל לשפוט אותם יותר ברצינו לפי דעתי הם כרגע לא מהמועמדים הרציניים לזכייה!נכתב במקור על ידי RaUl
אההה מירו בסוף הזמנת יא טחון אשנכתב במקור על ידי RaUl
שבדיה 1950 לדעתי אם אני לא טועה בשנה ברזיל מנצחת את המארחת שבדיה 5-2 במשחק שמכתיר את פלה לאחד הגדולים שבהמשך הוא הופך לגדול ביותר!נכתב במקור על ידי Ran
זה מונדיאל שהתקיים באירופה וברזיל לקחה!
אבל הם חושבים שהם כן ושהם הולכים לזכות לך תסביר להם את זה ...נכתב במקור על ידי XFecToR
הם נבחרת מאוד כישרונית אבל הם לוזרים אם יהיה פנדלים הם הולכים הביתה בטוח
Indianapolis colts Champions!!!
כן זה בעיה שרוב שחקני הקבוצה הם יובנטוס ומילאן ושני הקבוצות אוהבות להפסיד בפנדלים!נכתב במקור על ידי RaUl
וכן זה בהחלט בעיה להסביר לאנגלים את זה!
אחי אמרו את זה בטלוויזיה לא ולא תמצאנכתב במקור על ידי XFecToR
![]()
מה אתה מנסה להגיד לא הבנתי היה מונדיאל בשבדיה ברזיל לקחו אותו מה שאומר שהם לקחו מונדיאל על אדמת אירופה סוף פסוק זה לא שאני ממציא הוא משהו!נכתב במקור על ידי Ran
ואמרו בטלוויזיה שרק ברזיל עשו את זהמ כול הנבחרות הדרום המרקאיות!
נערך לאחרונה על ידי XFecToR; 10-06-2006 בשעה 16:19.
המונדיאל ב1950 נערך בברזיל
המונדיאל ב1958 נערך בשבדיה
וגם אני שונא את ברזיל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:s86:
נכון צודק אבל ברזיל עדיין לקחו אותו מה שאומר שהם לקחו מונדיאל באירופהנכתב במקור על ידי Michael