1.אוקראינה
2.ברזיל
3.איטליה
4.ארגנטינה
5.הולנד
6.צ'כיה
7.אנגליה
8.שבדיה
9.ספרד
10.צרפת
11.פורטוגל
12.אחר
אתם מי אתם אוהדים במונדיאל אני עדיין מתלבט ברזיל או איטליה וכמובן אוקראינה אין לי מושג למה אבל שהיה!
1.אוקראינה
2.ברזיל
3.איטליה
4.ארגנטינה
5.הולנד
6.צ'כיה
7.אנגליה
8.שבדיה
9.ספרד
10.צרפת
11.פורטוגל
12.אחר
אתם מי אתם אוהדים במונדיאל אני עדיין מתלבט ברזיל או איטליה וכמובן אוקראינה אין לי מושג למה אבל שהיה!
|
|
7!!!!!!!!!!!!!!!!!
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
לא חבל?,אתה במילא תצא מאוכזבנכתב במקור על ידי OzzY
We dont need no educationWe dont need no thought controlNo dark sarcasm in the classroomTeacher, leave those kids alone
ארגנטינהההההההה
"חבר אמיתי זה חבר שקונה 2 בזוקה ולא זום 1.."
למה אנגליה השנה הולכים עד הסוף טוב נו לפחות עד החצי שזה יפה תזכור מה אני אומר!נכתב במקור על ידי O~M~R~I
אני אף פעם לא מבין למה אתם אוהדים את ארגנטינה איך אפשר לסבול את הנבחרת הזאת שכול הזמן חוטפת בראש מברזיל לפחות בשנים האחרונות זה לא נימאס לראות תיריבה העירונית לכאורה לוקחת כול תואר ואתם מי שאתם אוהדים מודחת כבר בהתחלה למרות כול התקוות שאתם תולים בה???נכתב במקור על ידי mor sms
לא יודע מה איתך אבל אני חושב שעדיף לאהוד את הנבחרת שאתה באמת אוהב ולא את הנבחרת שכמעט בטוח זוכה באליפות ובגלל זה רוב המדינה אוהדת אותה(ברזיל כמובן)נכתב במקור על ידי XFecToR
We dont need no educationWe dont need no thought controlNo dark sarcasm in the classroomTeacher, leave those kids alone
תיראה מה כתבתי בהתחלה אני לא אוהד ברזיל אבל הם פשוט משחקים כדורגל יפה מידי ואתה חייב לאהוב אותם בניגוד לארגנטינה לדעתי ושתי הנבחרות שאני באמת אוהב זה אוקראינה ואיטליה איטליה בגלל שחקני מילאן ואוקראינה בגלל שבצ'נקו למרות שהוא עזב,נטש,ברח ממילאן!נכתב במקור על ידי O~M~R~I
ספרד =]
טסה אני אוהד אותם זה לא אומר שהם יקחו או שאני חושב שהם יקחו
אני רוצה שהם יקחו הלוואי אמן
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
הוא זאת נבחרת סימפטית משחקת יפה אבל בחיים לא מצליחה שווה לאהוד אותם!נכתב במקור על ידי Ran
על זה אני מדבר,אם תבוא נבחרת במונדיאל 2010 שתשחק הרבה יותר יפה מברזיל וכולם יעברו לאהוד אותה זה נראה לך בסדר?נכתב במקור על ידי XFecToR
איטליה אוקראינה וצ'כיה ..
איטליה קודם כל והשאר אני אוהב ..
שונא ברזיל וגרמניה שנקווה שילכו הביתה כמה שיותר מהר ..
Indianapolis colts Champions!!!
שוב אני אומר אני לא אוהד ברזיל אני רוצה שיגיעו רחוק כדי שנוכל ליראות עוד מהכדורגל שלהם!נכתב במקור על ידי O~M~R~I
הקבוצות שאני אוהד הם איטליה,אוקראינה!!!