כן גם אני בעד איטליה וצ'כיה נקווה שיעשו תעבודה עוד דבר לדעתי דל פיירו יקבל פה ושם דקות בטורניר אבל לא יפתח באף משחק זה מה שמסתמן כרגע!נכתב במקור על ידי linkin
כן גם אני בעד איטליה וצ'כיה נקווה שיעשו תעבודה עוד דבר לדעתי דל פיירו יקבל פה ושם דקות בטורניר אבל לא יפתח באף משחק זה מה שמסתמן כרגע!נכתב במקור על ידי linkin
|
|
זה ההרכב למשחק עכשיו
אם מישהו יאכזב אתה תראה חילופים מידיים לאיטליה נמאס מההפסדים
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
וואו משחק ענק גאנה נתנה מלחמה ואפילו לפי דעתי היו יותר טובים
והיו צריכם לתת להם שני פנדלים
נקווה שמה שקרה לטוטי לא רציני זה יהרוס לאיטליה את כול ההמשך עם הפציעה שלו
חמורה
והמשחק הזה ללא ספק היה המשחק הכי טוב במונידאל
כול הזמן מתקיפים בלי בונקרים ושטוית
ופנסטיל שחייבים להתייחס אליו היו מעולה
לא כמו בהפועל ובמכבי זה בטוח
בטח זה עושה לו משהו שהוא משחק עבור המולדת שלו ועם החברים
הכי מצחיק שקוראים לגאנה נבחרת הישראלים הרי אין שום ישראלי שם
אז מה עם יש להם ששחקנים שמשחקים בארץ דיי מזכיר את המקרים עם שארס
באמת משחק ענק ! :]
נהנתי מכל רגע , ממש משחק טוב , של שתי הקבוצות.
שער אדיר של פירלו , שחקן ענק , יש לו בעיטות מדויקות.
הגנאים היו טובים דווקא , חצי ראשון 50-50 בשליטה בכדור , ואחרי זה מחצית שניה 53-47 , אבל הנאיביות שלהם בגול השני למשל גררה וסיימה את המשחק.
משחק מצוין לפי דעתי.
FORZA ITALIA![]()
גם אני נהניתי כל המשחק משחק פשוט טובבב בין הטובים עד עכשיו אם לא הכי טוב
שליטה מעולה של איטליה לא ניצלו המון הזדמנויות אבל זה הספיק חבל שלא ניצחתי בהימור באטרף![]()
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
איטליה לא שיחקו טוב וזה מדאיג. הם לא ניצלו את העדיפות שלהם על גאנה....למרות שהיו כמה איומים במחצית הראשונה זה לא היה מספיק...הם היו צריכים להניע כדור יותר...חבל שהם לא ניצלו את זה שהשוער של גאנה (לא אדג'יי) לא יודע לצאת לכדורי גובה. הגול של פירלו ענק איזה דיוק וגם היה שמה איזה שחקן שהוריד את הראש זה עבר בדיוק איפה שהיה אמור להיות הראש שלו:]
במחצית השניה גאנה שלטה היא החזיקה יותר בכדור...ליפי הכניס את קאמורנזי ואת יאקווינטה ואח"כ את הנסיך שהראה שהוא רעב...איטליה יצאו למתפרצות כי גאנה פשוט הפקירו תהגנה ונראה לי שרקו ל2 נבדלים שלא היו שיכלו להיות גולים.
לא היה צריך לתת פנדלים לגאנה...אולי כשדחפו את השחקן זה היה גבולי ...אסיין נתן בעיטה חזקה ובופון עצר וזה בעצם היה האיום המשמעותי היחידי של גאנה בכל המשחק למיטב זכרוני...חשבתי שאיטליה יפתחו את גאנה וזה לא קרה...היכולת הזאת אולי תספיק נגד USA אבל נגד צ'כיה זה לא יספיק.
[יאן שלי נפצע...לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאא עכשיו הגבוה היחיד שנשאר זה פיטר קראוץ' הרובוטריק בשקל הזה...מאוחר מדי לאזרח את יאו מינג ליפן ולצרף אותו לנבחרת?]
השידור היה נחמד...במחצית הראשונה היו תקיעות קצת מעצבנות אבל מחצית שניה עברה די חלק...
*ראיתי עכשיו תתקציר בערוץ 2 כנראה פספתי תמשקוף של טוני ועוד בעיטה טובה....אבל עדיין זאת לא היתה היכולת שאיטליה צריכה להציג.
נערך לאחרונה על ידי O-MaN1; 13-06-2006 בשעה 01:33.
לפי דעתי דל פיירו כבר מעבר לשיא וראו את זה במשחק הוא פשוט איטי מדי אבל יכול להיות של-10 דקות האחרונות הוא טוב ואני אומר את זה לא בגלל שאני לא אוהב אותו הוא פשוט מעבר לשיא!
משחק טוב של שתי הקבוצות איטליה הייתה יותר טובה וניצחה ססוף סוף משחק ראוי לשמו בטורניר!
הכניסו אותו בסוף איך אתה יכול להעריך שחקן כזה על 10 דקות שהוא שיחק?נכתב במקור על ידי XFecToR
יאפ סתאם חולה סרטן יאפ סתאם חולה סרטןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
יאפ סתאם בהחלט ניראה כמו חולה סרטן,מה שאני אומר בלי להעליב אף אוהד יובה דל פיירו פשוט כבר מעבר לשיא ולא מתאםי ברמתו לחלוצים הנפלאים של נבחרת איטליה יאקווינטה יראה שהוא חלוץ גדול לוקה טוני ענק ג'ילה עוד יתן את מה שהוא יודע וגם אינזאגי חלוץ רחבה נהדר איפה דל פיירו משתלהב בינהם אני לא רואה אולי אתה יודע כן הוא יקבל 10 דקות בגלל המעמד שלו אבל לא יותר מזה אולי הוא יפתיע וייתן גול אני לא מאמין בהצלחה לאיטליה!נכתב במקור על ידי Or
היה משחק מצויין, קצב מהיר מאוד, וגאנה שיחקה מחצית ראשונה ושנייה מעולה!
אם מישהו ראה את המשחק בטלוויזיה יראה שהאיטלקים היו מאוד לחוצים, וגאנה אגב
הייתה צריכה להשוות ל1-1 כאשר היה מגיע לה פנדל בבהירות!
איטליה שוב ממשיכים לשחק נהדר אבל שוב הם נתקעים עם מאמן פחדן דיייייי כברר
איטליה תשאר איטליה...כובשים ונסוגים סעמק איתם
הם לא יכולים לזכות ככה...הם חייבים להמשיך לתקוף אם הם רוצים להתקדם לשלבים היותר מתקדמים...איך אני מחכה למפגש שלהם נגד צ'כייה זה הולך להיות ע-נ-ק