המוני אין דה בנק היה עלוב
שנה שעברה היה מעולה.. השנה היה ממש גרוע שמים טירונים בקרב הארדקור וזה מה שקורה
חוץ מזה שאם אני לא טועה סאבו קרע את הבייספ שלו בקרב חוטי תיל
:X
המוני אין דה בנק היה עלוב
שנה שעברה היה מעולה.. השנה היה ממש גרוע שמים טירונים בקרב הארדקור וזה מה שקורה
חוץ מזה שאם אני לא טועה סאבו קרע את הבייספ שלו בקרב חוטי תיל
:X
Bring the Violence-
|
|
תאמין לי שקרבות TLC הם קרבות מספיק מסוכנים שבהם יש את הסיכוים להיפצע!נכתב במקור על ידי Dead Or Alive
המאין איבנט ברסלמניה היה יפה, ושל שון מיקלס ווינס וכמובן אדג' ופולי!
וארקורד הארקורד העיקר הבנת למה אני מתכון? =]
לירן אני לא מסכים איתך...
ECW מורכבת מקרבות הארדקור וככה זה ישאר, וגם רק שתידע שלרגע זה הם לא עשו בתוכנית
הקודמת שום קרב מיוחד אז די להמציא... ECW תוכנית שתחזיק המון זמן לא כמו סמאקדאון...
יש לה את האיכויות שלה ואת השוני שלה... מתאבקים כמו אנגל, ביג שואו, רוב ואן דאם, סאבו, ועוד
מלא פשוט מפיקים אירגון מצויין, ולא מבוסס רק על הארדוקר, אם וינס היה חושב שהתוכנית לא תהיה
מוצלחת הוא לא היה קונה הוא לא טיפש, הוא מבין והוא יודע שרק הם יכולים לקחת את הWWE למקום אחר
שבעיקרון עד היום הוא לא היה... ככל הנראה זה בגלל האיון הגדול של TNA, אך כפי שנראה כרגע עוד הרבה
מאוד שנים הWWE ימשיך להיות השולט בעולם האבקות...
תשמע אני מסכים איתך בעניין ש- ECW מביאה דבר של היה עד היום ב- WWE, ווניס עשה מהלך חכם שהוא קנה אותם, ובהחלט יש איום גדול מצד TNA ו- ECW יכולה להיות הכלי שבעזרתו WWE יעקפו את TNA אבל, שוב אני אומר ECW על מה היא מבוססת? על הארדקור, ונכון שיש לפעמים קרבות רגילים, אבל תמיד תהיה מעורבות של הארקורד, עם זה אתה לא יכול להתוכח איתי, לא משנה תמיד הארדקור תהיה חלק.נכתב במקור על ידי injection
ולמה היא לא יכול להחזיק בתור תוכנית קבועה?
כי יש הרבה מתאבקים שלא מוכנים לקחת חלק בהארדקור, הם לא מוכנים להיפצע ולגמור את הקריירות שלהם ברגע אחד של מכה לא נכונה.
עוד דבר שרוב הרוסטאר של ECW הם מתאבקים מעבר שתוך שנה, שנתיים כבר לא יכול להתאבק בגלל כושר, והגיל כי תראה את הגילאים שלהם [הותיקים] כמעט כולם 50 +!
אז בגלל זה אני חושב ש- ECW לא תוכל להחזיק מעמד הרבה בזמן בנסיבות האלה, אבל וינס יכול לעשות שינוי!
אפשר לקנות מתאבקים "שמומחים" לקרבות הארקורד ולהכניס אותם לתוך ECW.
ויש עוד הרבה דברים שיגרמו ל- ECW להיות רוסטאר ענק, אבל אני חושב שבנסיבות הללו אין להם סיכוי ליותר משנה.
הם אירגון קטן...אבל יש להם שם מתאבקים טובים...נראה מה יהיה איתם