כתפיים. מניסיון.
כל כיתה ח' עשיתי איזה תרגיל אחד ממה שנתנו לך שם עם משקולות 2 קילו [זה נראה לכם מצחיק אבל כיתה ח']
לא היה לי מושג על מזה עובד בכלל....והתרחבתי חבל על הזמן.
כתפיים. מניסיון.
כל כיתה ח' עשיתי איזה תרגיל אחד ממה שנתנו לך שם עם משקולות 2 קילו [זה נראה לכם מצחיק אבל כיתה ח']
לא היה לי מושג על מזה עובד בכלל....והתרחבתי חבל על הזמן.
|
|
avi - row is done for the back usually not shoulders... the only shoulder that works at that certin excersise is the rear shoulder.. so that aint gonna be enough :X
front shoulder lifts are ok, and so is shoulder press(do side lifts if you want it to work for the side shoulder)
sry i couldnt write it in hebrew.. my computer is messed up :X
Bring the Violence-
אני לא כל כך זוכר ת'תרגילים של התוכנית שלי בעל פה,אני גם מיתעמל עם מכשירים ככה שזה לא רלוונטי במקרה שלך,אבל יש תרגיל מצויין לניפוח שריר "יד אחורית"....לוקחים מקל קצת יותר קצר ממטר קושרים לו חבל דק,שיהיהמספיק חזק לעמוד במשקל,גם המקל מן הסתם צריך להיות חזק...קיצר אתה שם בקצה השני של החבל(החבל צריך להיות באורך שיגיע לך בערך לבחרכיים,שהיידים ישרות)תתחיל במשקל נמוך,תלוי מה היכולות שלך,אתה יודע מה קל ומה כבד לך....5 קילו בהתחלה בערך,לא צריך להעמיס..מה שת'עושה זה מחזיק ת'מקל במקביל לחזה,בעמידה..ומגלגל את המקל ו"מעלה" את המקל כמו מעלית,עד למעלה ומוריד,תעשה 15 חזרות כל פעם, 4 סטים 4 פעמים בשבוע ..יהיה לך ידיים ענקיות,אל תשכח לעבוד על כל השרירים בגוף שלא תיצור חוסר פרופוציה,סליחה שזה ארוך חחח...בהצלחה:Boxing:
this - http://exrx.net/WeightExercises/Triceps/CBPushdown.html ?נכתב במקור על ידי *$nissan$*
Bring the Violence-
תעבוד על שרירים בין צלעיים
(ככה קוראים לזה?)
אני חושב שזה ירחיב אותך קצת
תקרא שוב פעם את מה שרשמתי. לא שללתי את האפשרות של עבודה, והיא באמת משפרת.נכתב במקור על ידי Dead Or Alive
אבל יש כאלה שלא יצליחו להתרחב (לא משנה כמה יתאמנו) לרמה שמישהו מסויים יכול להוולד איתה
אני חושב שאתה מתכוון לרחב גבי - ה"כנפיים" שכולם מדברים עליהם.נכתב במקור על ידי Las3r