חח איך אפשר לאהוד יובה ולרצות בהצלחה של פיורנטינה (בגלל הכינוי הבנתי שאתה אוהד יובה) מזל שהם ירדו יחד איתנו וגם לאציו זאת הנחמה היחידה וגם שהורידו למילאן נקודותנכתב במקור על ידי Gigi Buffon
חח איך אפשר לאהוד יובה ולרצות בהצלחה של פיורנטינה (בגלל הכינוי הבנתי שאתה אוהד יובה) מזל שהם ירדו יחד איתנו וגם לאציו זאת הנחמה היחידה וגם שהורידו למילאן נקודותנכתב במקור על ידי Gigi Buffon
|
|
כן כואב הלב אבל מנסים לשכוח הדבר שהכי מעודד אותי לא יודע איך אבל זה שאיטליה אלופי עולם וזה הדבר הכי חשוב כי אם הם לא היו והיה קורה מה שקרה ליובה היה הרבה יותר קשה להמשיך לראות כדורגל ..
מה שכן כל השחקנים שיובה כל כך השקיעו כדי להביא הולכים אבל לא באשמתם לא כולם מאניקים נקווה שהם יזכרו מאיפה הם באו ויציגו את יובה בכבוד כי בישבילי הם עדיין שחקני יובה ..
לא כולם משחקים בישביל הסמל אם בארסה יורדים ליגה גם כולם יעזבו אז לא צריך פה לקלל את כל השחקנים מהשכן אנשים כמו קאפלו שברחו עוד לפני פסק הדין או אמרסון שסיכם אם ריאל עוד לפני שקיבל שיחרור זה חארות ולא בגלל שהם עזבו את יובה אלה בגלל התנהגות המבישה הזאת
Indianapolis colts Champions!!!
כולם יוצאים נגד השחקנים הבורחים והמאמן שעזב ספינה טובעת
אבל כל זה בשביל הלסיט את האש,הקבוצה שאתם אוהבים קנתה משחקים ושיחדה שופטים=\ זה לא משהו כשר אתם יודעים.
ואומר את זה אחד שרוכש סימפטיה ענקית ליובה=\
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
וואלה נכון יואב כבר שכחתי שזה מה שקרה מרוב הסימפטיה שהולכת פה לקבוצות.
אני זוכר איזה הרס תקשורתי עשו לישראל כהן שמכר משחקים, אני לא חושב שיש שחקנים שרוצים להיות מקושרים לקבוצה שמייצגת את מה שרע ולא נכון בכדורגל.
אפשר להגיד שהסמל של יובה התלכלך וייקח זמן לנקות אותו.
אני קניתי משחקים ?? דל פיירו קנה משחקים ??? בופון קנה משחקים ???
אדון מוגי קנה משחקים למה ?? כי הוא רצה לעשות מזה עסק הישגים של יובה הכניסו לו הרבה ירוקים לכיס אז הוא עשה מה שעשה אבל העונש העלוב שלו זה 5 שנים מחוץ לכדורגל באמת עונש "קשה"
במקום להעיף אותו ל15 שנים בכלא ושיקחו ממנו את כל הרכוש הם מעיפים את הקבוצה לוקחים אליפות ששחקנים נתנו את הנשמה כדי להשיג אותם וגורמים לכל אוהדי יובה ויש הרבה כאלה לראות שנה הבאה סרייה B לראות איך הקבוצה שהם אוהבים מתפרקת וכל השחקנים שהיו לפני כמה חודשיים בלבד האלילים ולבשו את הזברות בגוואה הולכים לבארסה לריאל עכשיו גם לאינטר אני רואה זה מה שבאמת כואב כאשר את יודע שלא השחקנים אשמים ולא האוהדים אלה רק בן אדם אחד שיצא בלי עונש .. .
ועכשיו לגבי הסטה שאתה מדבר אני לא כועס על זמברוטה על תוראם על קאנברו ידעתי שהרבה יעזבו
כי ידעתי שהם יעזבו כתבי כבר שהייתי עושה אותו דבר אבל לא הייתי מסכם בקבוצה עוד לפני שקיבלתי שיחרור איפה הכבוד לחוזה ??? לא הייתי בורח מהקבוצה שבוע לפני פסק הדין כדי שאולי ישכחו ממני במקום לבוא ולהישאר ביובה עד הסוף הוא ברח ... היה יכול לעשות את זה ישר בסוף העונה לא ??
אבל הוא חיכה וחיכה ופתאום הוא החליט ..
ליכלכו עם העזיבה אבל פחדו שלא ישאר מקום פנוי.
עזוב אותך,בפרשייות גדולות כמו אלו אין מצב שהשחקנים לא היו במודע למצב. פשוט אין מצב שהם לא ידעו
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
אם הם ידעו הם היו חייבים גם לקבל עונש או משהו .. כי הם לא חייבים לדעת מה קורה מאחורי הקלעים ..
ואיזה פחדו שלא ישארו מקום זה לא שהם עולים מהנוער לשחקנים שכאלה יש מקום כמעט בכל קבוצה בעולם .. זה לא תירוץ
כנראה שהם היו חכמים לדעת לאן כל המשפט הזה הולך ועשו בחירה מראש לעזוב את יובה למקום טיפה יותר שקט וגם נוח מבחינה מקצועית כדי להתחיל כבר את ההכנות לעונה הבאה.
כל שחקן והשיקולים שלו אני מניח, אולי חלק באמת רצו לעזוב.
ראסמי הליגה האיטלקית מתפרקת אבל אתה יודע איזה שחקן שישאר בקבוצה כזאת...
שהיא בליגה ב' עם מינוס 30 נק'..
גשם של עופרת יצוקה.
שחקן שהוכיח כבר את עצמו ברמות הגבוהות ביותר ואין לו בעיה להישאר ולהחזיר את הקבוצה לאן שהיא שייכת ואני מדבר על דל פיירו ואולי גם נדבד שחקנים שהפכו למה שהם בזכות יובה והם רוצים להחזיר לה וגם הגיל שלהם הוא כזה שזה לא ממש מושך אותם ללכת למקום אחר
אולי זה העיקר והם תופסים על זה גל של פטריוטיות? לא חושב?
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
הלוואי אני יודע ..כי אלה השחקנים שהיו הסמל של יובה בשנים האחרונות זה כמו שסתם דוגמא חס וחלילה מכבי היו עושים אותו דבר אתה חושב שנימני היה עוזב? ?? לא נראה לי
נראה לי שהיה עוזב כמו גדול כי בליגה שלנו נמני נחשב כמו שחקן בן 29 מבין?
אין להם הרבה לאן ללכת אז אולי בגלל זה נשארו,אני מקוהו שלא. אבל סחטייין על הנחישות של בופון
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
תאמת קשה לראות קבוצה כמו יובה מתפרקת ככה,למרות שאניאוהד מילאן ורציתי שבופון וזמברוטה יגיעו למילאן ורציתי שיובה יקבלו עונש קשה,אבל קשה לראות קבוצה כמו יובה שתמיד נתתה פייט למילאן מתפרקת ככה וחבל כול הכבוד לדל פיירו שהוא נשאר בקבוצה זה מראה על אופי של בנאדם.
נ.ב ההנהלה של מילאן חייבת להתאפס על עצמה אם הם לא היו נותנים את אבייטי לטורינו אולי בופון היה עכשיו במילאן וחבל שכך.
הם יחזרו ליובה אני חושב אם הם יעלו שנה הבאה...
באמת חבל על העונש...יובה עכשיו מגישים ערעור על ה30 נקודות.
זה מגוחך לדעתי, שפיורנטינה [שיש לי אהדה כלפם] ולאציו [על הזין שלי] ירדו ליגה עם יובה, שכל מה שהם עשו זה שפיורנטינה ניסתה לקנות משחק מלאציו, לאציו סירבו אבל לא דיווחו על זה.....ואת יובה מורידים ליגה על מלא משחקים שהם רימו....אז ההבדל בין להטות משחקים 2 עונות לעומת לנסות קנות משחק 1 הוא 22 נקודות? בלע.
לא שאני רציתי שיובה ירדו. חבל לי על זה....שנתיים של עבודה נמחקו זה פשוט לא יאומן!
והכי מגוחך שלא הורידו את מילאן....מעל פני האדמה:]