נכון לוחות טקטונים? למדנו על זה בשיעור גאוגרפיה ועלה לי משהו מזה כואב לראש..
תארו לכם..שהביצים שלכם נמצאים בין שני לוחות טקטוניים..והם מתנגשים..או אפילו יותר גרוע..מחליקים זה על זה..
נכון כואב???
נכון לוחות טקטונים? למדנו על זה בשיעור גאוגרפיה ועלה לי משהו מזה כואב לראש..
תארו לכם..שהביצים שלכם נמצאים בין שני לוחות טקטוניים..והם מתנגשים..או אפילו יותר גרוע..מחליקים זה על זה..
נכון כואב???
|
|
ומחר יעלה לך לראש לתאר זין שנמחץ על ידיי פיל אתה גם תפתח אשכול על זה? :\
אוצ'
דמיט!!!!
למה ???
ועוד שהם חמות ונוזלות1!!
/www.anonymous.org.il
/www.anonymous.org.il
כנסוו
לא יודע מה זה לוחות קונטיקים
לא הזיז לי :]
מה אתה רוצה להגיד בזה ?
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
מזה הלוחות האלה?!
=\
לדעתי זה כיף
ליאור תנסה ותספר לנו איך זה =\
אם תוכל לדבר בכלל :|
נכתב במקור על ידי EriK
יהיה לי קול כמו של דוד דאור
אני מעריץ שלך :Xנכתב במקור על ידי Las3r
אין לי מושג מה זה הלוחות האלה...
אבל אני בטוח שאם תרים קצת את הביצים ותשים דף שלא נטול עופרת ועץ מתחת לאשכים ותתחיל לחתוך את המקום הזה עם הדף עד שיהיה דליפת זרע זה הרבה יותר כואב
או לעשות את זה פעם אחת עם סכין יפנית
מכת חשמל בעת השפכה זה יותר כואב![]()
חחחחחחחחחחחחח רוצים לנסות משו מגניב לאללה...שימו דאודורנט ספריי על הזין ונסו להדליק אותו... יהיה קבב לארוחת ערב ;]
ולוחות טקטונים אם אני לא טועה (אנלא סובל גאו :\ ) זה לוחות שנמצאים באדמה, שבעצם הם סדקים גדולים בכדור הארץ... ברעידות האדמה הם זזים... יש פה בסביבה גם כאלה ;] פה עובר השקע הסורי אפריקאי שהוא גורם לרעידות אדמה באזור מידי פעם ;] זה בערך עובר בים המלח (סבורים שמרעידת אדמה כזאת נוצר ים המלח כי לפי המקרא והתעוד ההיסטורי הוא לא היה קודם) ועובר גם בגולן (יש שם שאריות של אבן בזלת ניראה לי שזה השם שזה בעצם "גלגול" של הלבה של הר געש שהיה שם בזמנו)
טוב לידע הכללי ;]
למה ה' לוקח את הטובים ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()