אכן משחק קטלני, אני מכריז בזאת שביתר ירושלים אימפריה ותיקח את גביע ליגת הטוטו 2006-2007 !
|
|
די כבר עם התירוצים...
בית"ר שיחקה טוב מאוד, הם שלטו כמעט בכל המשחק, היה להם כושר גופני יותר טוב...
אם רוסו לא היה עומד שמה ואם ככה ואם ככה.. קיבלנו גול של עבירה של החלוץ שלכם על תומר
בן יוסף מישהו דיבר על זה?... לא נכון... אז די כבר לדבר על רוסו... הבן אדם בסך הכול ניסה לעזור
להגנה כמו שפרננדז רץ כל שנייה לרחבה של בית"ר ולעזור, פשוט הפעם זה פגע לו ברגל ועף לשחקן יריב..
זה המשחק, הוא לא עשה את זה בכוונה... אז די כבר להתפס על זה... לגבי כל מי שאמר שבנאדו לא ישב,
ובן יוסף וגרשון... הם ישבו ועוד כמה ישבו.. כמו שעומרי אפק בשנה שעברה ישב עונה שלמה גם הם ישבו..
הכסף מדבר בעד עצמו רק שפה הם יקבלו את ההזדמנות לשחק... אם תומר בן יוסף ילך בנאדו ישחק ואף אחד לא ישב... אם הוא ישאר... גם בנאדו וגם גרשון וגם בן יוסף ישבו... אין מה לעשות... מי שיוכיח שהוא מצויין באימונים, ישחק גם במשחקים... לגביך itay... הסגל מצויין ויחזיק מעמד המון זמן, רק הבעיה אם המאמן יחזיק ולא הסגל..
בקיצור היה משחק מצויין של שתי הקבוצות, הקבוצה שבלטה יותר הייתה בית"ר, היא שלטה יותר, ושיחקה יותר טוב, ובגלל זה ניצחה.. מכבי ת"א נראית הרבה יותר טוב משנה שעברה כי השנה היא תוקפת ויוזמת, רק חבל שההגנה תלויה על אבי יחיאל שפשוט פירק את ז'ואנו פינטו ושופנגין אחד השחקנים הכי טובים בכל מכבי...
אני דיברתי על המשחק ההתקפי שלו.
הטעות שרוסו עשה לא אופיינית לו. אין לו מה לחפש בהגנה. זה שהוא היה שם מראה שהוא נחוש לעזור למכבי.
מה קשור שבן יוסף עשה סלטות כאילו הרגו אותו עדיין תפיסה בחולצה זה עבירה לא משנה מה...נכתב במקור על ידי RaUl
הגול של מכבי היה אחרי עבירה שהם עשו...
29894362
אני אמרתי שלא הייתה עבירה ??? היה אבל זה לא מה שעשה את הגול המבצע התחיל בעבירה קטנה שרוב חלוצי העולם עושים ואף אחד לא ממש מדבר על זה והמשיך במבצע ענק ..
נקווה שנראה את זה יותר ממנו ..
Indianapolis colts Champions!!!