בית"ר כמו שכולם יודעים ניצחה אחריי משחק טוב 2-1 את מכבי תל אביב משני שערים של זנברג
מה אתם אומרים העונה תמשך טוב או שתהיה נפילה ואוסי ארדילס יעוף?
הדבר היחיד שמדאיג אותי זה שהחלוצים לא מבקיעים אלא רק זנדברג שהוא קשר... סה"כ ביתר שיחקה יותר טוב
בית"ר כמו שכולם יודעים ניצחה אחריי משחק טוב 2-1 את מכבי תל אביב משני שערים של זנברג
מה אתם אומרים העונה תמשך טוב או שתהיה נפילה ואוסי ארדילס יעוף?
הדבר היחיד שמדאיג אותי זה שהחלוצים לא מבקיעים אלא רק זנדברג שהוא קשר... סה"כ ביתר שיחקה יותר טוב
|
|
בית"ר לאט לאט תתחבר ותתחיל לתת הצגות..
הבעיה כמו שאמת שעד עכשיו בכל המסגרות (גביע טוטו, אופ"א, ליגה) זנדברג כבש 4 מתוך 5 שערים ויצחקי 1...
בעיה!
29894362
היה משחק לא רע בכלל .. מכבי נתנו מה שיש לצערי יש הרבה אין וחבל ..
ביתר שיחקו טוב אבל מסוגלים להרבה יותר פרננדז וזנברג היו באמת נהדרים ..
אבל מי שעיצבן אותי זה יצחקי כזה מגעיל השחקן הזה הוא חושב את את עצמו מארדונה עושה פוזות בכל תנועה זה מדהים שירד לקרקע הוא מאוד מוכשר אבל די יש עוד שחקנים זה לא רק הוא הכדור והשער .
Indianapolis colts Champions!!!
משחק פנטסטי מצד בית"ר
פשוט משחק איכותיי
פרננדז (במיוחד), קורנפיין, בואטנג, בן יוסף וזנדברג היו תותחים .
גפני היה מעפן ברמות.. אחרי הקרן הקצרה הוא היה צריך לתת הקפצה חזקה וטובה לפינה ההרחוקה של קאלה
השיוויון של מכבי לא מגיע להם היומומולו הזה שלהם עשה פאול בדרךך לשים תגולל הכוון והשופט עברים אחוששש
תראו איזה ספספל קטלני- בנאדו, בן שושן, מירוסוביץ, טוטו תמוז, יואב זיו, אבי אבגי (שוער2) ,קבוצה שיכולה לרוץ לבד לאליפות
בקיצור משחק אדיר מצד בית"ר (גם מכבי שיחקו די יפה.)
הפועל ת"א - הבאים בתור .![]()
מה אתם מקשקשים לכם
למכבי גם היה משחק גדול והיא מגיע לפחות תיקו
אבל סבבה זה כדורגל ובאמת היה משחק נהדר הלוואי שיהיו עוד משחקים כאלו רק עם שהתוצאה הפוכה
שמעו בית"ר באמת שיחקה די טוב הגיע להם ניצחון לא יכול שלא להגיד אבל יש להם אחלה של קבוצה אבל מה לפי דעתי יהיה פה בעיות של אגו נגיד ובנאדו לא ישחק הוא יעזוב וכו. אצל מכבי הבעיה צד שמאל אורי שטרית מגן טוב אבל לא מתאים לפתוח בהרכב כול התקפה שהחלה בצד השמאלי אורי שטרית אכל את הכול התרגילים שפרנדדז וברק יצחקי הכינו לו מגיע להם ניצחון אבל גם למכבי מגיע הם מתחילים להתחבר ונקווה שיהיה משהו רציני
12p גאה להיות שייך
עד המוות אשיר לך מכבי עד שיצא הגרון!!
למה אתה חושב? עם כל הכסף שהוא מרוויח הוא ישב...נכתב במקור על ידי tip tip
אבל זה רק משחק אחד... יהיה פעמים שגרשון יכול לשבת על הספסל אי אפשר לדעת...
מה שנכון גפני חייב לשבת על הספסל... יואב זיו שחקן יותר מוכשר וכמובן יש גם את אמסלם...
לגבי ז'ואנו פינטו צריך לזרוק אותו ולהביא מהר חלוץ זר יותר טוב, כי הוא סתם שחקן...
טוטו תמוז הרבה יותר טוב וגם עמית בן שושן... עושים הרבה יותר עבודה..
לגבי אלברמן ומילאן מירסוביץ', צריך לראות מי משתלב יותר... אלברמן שיחק אתמול מצויין, אבל
הזר הזה שיחק בנבחרת צ'ילה ויש לו יותר ניסיון...
בקיצור מגה כוכבים... שאפו לפרננדז ולזנדברג פשוט מעולים...
ושימו לב איזה אירוניה... הגול שמכבי הבקיעו היה עם משיכת חולצה של השחקן ובכל זאת השופט נתן גול..
לעומת זאת זנדברג משכו לו בחולצה והוא גם הבקיע גול... זה הכול משמיים.. איפה המשתמש itay שאמר
מכבי ת"א תהיה הצלחה... ובית"ר תהיה כישלון איפה...
טוב אתה באמת חושב שמעון גרשון כוכב על שמקבל ים כסף ישב על הספסל בשביל אריק בנאדו? אז טועה אריק בנאדו לא ישב על הספסל שמעון גרשון גם לא ישב על הספסל ותומר בן יוסף בטוח לא ירצה לשבת על הספסל וזה יגרום לבעיות התקפה יש לבית"ר התקפה טוב עמית בן שושן שחקן מצוין יש לו את כול מה שצריך שחקן כנל יואב זיו וכו' אני לא יכול להגיד שמכבי יותר טובה הם לא וכנראה זאת העונה של בית"Rנכתב במקור על ידי insent
12p גאה להיות שייך
היה מישחק יפה
הגול של זנברג נדיר
אתה טועה,שחקן צריך להשתפשף,לשחק לאורך זמן ולא כל 4-5 מחזורים לשבת 1-2 מחזורים בספסל זה לא מקצועי ולא נכון מבחינה גופנית לדעתי, איזה דבר זה מעלים שחקן עם משכורת של 200,000$ דקה 91? מי שמע על דבר כזה? בשביל הביאו ת'לווין הזה?! כדי שיכנס דקה 91 נו באמת חאלס כבר ובסוף השנה כשבית"ר לא תקח אליפות יגידו שבזבזו ת'כסף סתם, ואני מוכן להתערב שבית"ר לא לוקחת אליפות, מכבי שיחקה נחמד,נימני היה חלש,ואלי כהן לא עלה בהרכב נכון לדעתי ובצורה נכונה נגד ביתר.נכתב במקור על ידי insent
קבוצה עם תקציב כזה אמורה להציג יכולת משחק יותר טובה.
ביתר היתה עדיפה על מכבי אבל לא בהרבה....
לפחות רוסו משחק לא רע בכלל במכבי די הפתיע אותי [אם תתעלמו מהשטות שהוא עשה בגול הראשון].
זנדברג תותח, חבל שהוא עזב את חיפה.
שטות שהוא עשה!? כי שלמה שרף אמר לך שהכדור היה עף החוצה אז שטות נראה לך שבאותו זמן רוסו ראה איפה הוא עמד זה לא אומר שהוא אשם הכדור בא לו בהפתעה הוא עמד שם רגל והכדור הגיע אל זנברג אם מישהו אשם בגול זה אורי שטרית שאני לא רואה אותו משחק בהרכב של מכבינכתב במקור על ידי O-MaN1
12p גאה להיות שייך
היה צריך להעיף תכדור לצדנכתב במקור על ידי tip tip
אנשים צריכים רק זר מגן שמאלי סוס ומהיר וזהו הסתדרנו
ו- tip tip מה אתה מתיאש זה רק ההתחלה מכבי עוד תפתיע!!
ו- insent הסגל של ביתר באמת טוב אבל הוא לא יחזיק הרבה זמן, הלחץ יגמור אותכם
נערך לאחרונה על ידי itay; 28-08-2006 בשעה 15:20.
מה הוא עשה שם בכלל ?? אם הוא לא היה מגיע זנדברג היה בנבדל ..
אבל חבל לבכות ועבירה של מרדיקוביץ אפשר לחשוב הוא בעט בו או משהו הוא החזיק לו בחולצה שקיבל את הכדור ואז זה עשה סלטות כאילו הרגו אותו ..
Indianapolis colts Champions!!!