קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה]מה שורף יותר שומן?
    על ידי משתמש אנונימי בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 28-07-2009, 14:11
  2. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 25-01-2006, 20:40
  3. שאלה ...בנות יעזרו יותר מאשר בנים ;]
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 17-12-2005, 18:44
  4. שאלה : הביצה השמאלית יותר נמוכה מהימנית ?
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 22-10-2005, 15:16
  5. תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 22:03
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 29 מתוך 29

שאלה- מה שורף יותר קלוריות? - עמוד 2

טוב אני כנראה הולך בשבוע הקרוב לרופא משפחה בשביל בדיקות לפני שאני נרשם לחדר כושר
    תודה על העזרה ו...מישהו מכיר חדר כושר טוב בירושלים?
    ודבר אחרון, אם אני נרשם לחדר כושר זה עם מדריך אישי או שמישהו פשוט מסביר לי מה לעשות פעם אחת וזהו אני תלוי בעצמי? =\

2. קישורים ממומנים

Eyal
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי TheSkull
    טוב אני כנראה הולך בשבוע הקרוב לרופא משפחה בשביל בדיקות לפני שאני נרשם לחדר כושר
    תודה על העזרה ו...מישהו מכיר חדר כושר טוב בירושלים?
    ודבר אחרון, אם אני נרשם לחדר כושר זה עם מדריך אישי או שמישהו פשוט מסביר לי מה לעשות פעם אחת וזהו אני תלוי בעצמי? =\
    לא יודע איך הולך בכל מכון כושר זה שונה אצלי זה יש 2 מדריכים כושר שמסתובבים בין המכישירים ומסתכלים על האנשים שעובדים ומסבירים אם לא עושים נכון וכו' אבל בפעם הראשונה שהולכים למכון אז המדריך כושר מסביר לך על כל המכשירים ועובר איתך מכשיר מכשיר וכו' ... עכשיו שאתה עובר איתו תבקש ממנו שאתה רוצה להרזות שהמטרה שלך זה להרזות קודם כל ואח"כ להתחיל ולפתח שרירים והוא יבנה לך תוכנית להרזייה עם המכשירים המתאימים לכך והתרגילים וזהוו ... ואז כל אימון אתה תלך ותתחיל לעבוד עם התוכניה לבד ואם אתה לא מבין איך עושים תרגיל או סתם שאלה שמתחשק לך לשאול תשאל אותו והוא יענה לך ...

איפה בירושלים אחי? - תגיד אזור

באיזור תלפיות, אפשר גם קטמונים
    אבל אם אני רוצה להרזות אז במכון כושר אני אשתמש פשוט בהליכון לא? או שיש עוד מכשירים שמשתמשים בהם כדי להרזות?
    כי אם כן אז עדיף לי להשתמש בהליכון שיש לדוד שלי במקום לשלם 300 שקל למכון כושר

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

עדיף לך לפתח גופה אחי, אתה תרזה ואתה תראה שאתה גם מתפתח, הצעד הראשון שלך יהיה להירשם למכון, לאט לאט אתה תשתנה, תאמין לי אתה תהנה.

וואלה אחי אני חושב שסה"כ יש לי שרירי חזה ו\או בטן כי אני עושה כל יום שכיבות שמיכה ונגיד אם אני עושה שרירים אני יכול לראות את החזה כזה מתרומם, הבעיה שלי היא פשוט שאני פשוט צריך להוריד את השכבות שומן כדי שיראו את השרירים P=
    אבל אתה צודק באמת עדיף להירשם למכון כושר
    תודה לכולם על כל העזרה =)

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

ציטוט נכתב במקור על ידי TheSkull
    אוקיי
    בבקרים אני בד"כ לא אוכל כי אין לי תאבון בכלל
    בבי"ס אני אוכל 2 לחמניות בלי כלום ושקית שוקו
    ארוחת צהריים אני אוכל ארוחה חמה שאמא שלי מכינה אם אני בבית ובערב אני מנסה לאכול בעיקר סלט ירקות ואיזה פרי כלשהו אבל לפעמים אני אוכל דגנים או סתם לחם עם נקניק
    אה ואני שותה בימי חול רק מים ובימי שישי ושבת דיאט קולה ולפעמים כוס או שתיים של קולה רגילה
    אני לא אוכל ממתקים בד"כ אולי פעם בשבוע וחצי איזה פסק זמן אבל לא יותר

אה ויש לי שאלה- מה אימון אירובי כולל? אני מתכוון איזה פעילויות נחשבות לאירוביות?
    אם זה מה שאתה אוכל כל יום אין מצב שאתה צריך להוריד 15-17 קילו , אולי אתה מתכוון שבזמן האחרון התחלת לאכול ככה, כי אם היית אוכל ככה יום יום בחיים לא היית מגיע למצב של שומן בכלל...2 לחמניות + שוקו סבבה בבוקר עוד יש ך את כל היום שאתה שורף בו קלוריות גם אם זה לא ריצה מתישה או משהו כזה כי אתה הולך ממקום למקום עם חברים וזה הולך לבצפר הביתה...ארוחת צהריים גם סבבה לא משהו ענק וערב סלט אז תמשיך ככה ...

התכוונתי שמעכשיו(שבועיים בערך) אני אוכל ככה
    אבל מה שמוזר זה שכל יום אני בבית ספר עד שלוש-ארבע וכל מה אני אוכל זה שתי הלחמניות והשוקו ואני פשוט לא רעב לא יודע למה...
    אם ישר אני חוזר הביתה אז אני מכיע בערך ב4-5 ואז אוכל צהריים ובסביבות 8 אוכל ארוחת ערב...

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

ציטוט נכתב במקור על ידי Eyal
    רכיבה 45 דק' באפניים שורפת הרבה יותר שומן !!
    אני מציע לך שתנסה לרכוב באופניים 60 דק' במקום 45 דק' ואחרי שתסיים עם האופניים תצא לריצה בת 30 דק' בחוץ .... ככה אתה תשרוף הרבה יותר שומן ואתה תתקדם מהר ! אין מה לעשות אם זה קשה אתה חייב לעשות כי אם אתה רוצה לרדת 15-17 קילו כמו שאמרת אתה חייב להתאמץ

מקווה שעזרתי .

בהצלחה ויום טוב .
    למה אתה מציע משהו שהוא לא בריא בכלל?
    שעה וחצי של אימון אירובי ביום זה כמו ללכת ולקפוץ מצוק
    זה לא יעזור לו ורק יעשה לו פציעות בברכים או במקומות אחרים
    א-ס-ו-ר בהחלט לפי כל התקנים לפי כל הפרופסורים וזה הוכח על כמה וכמה מחקרים מרכזיים שאסור לעשות יותר משעה אירובי ביום
    כמובן שיש ספורטאים שעושים זאת אבל זה בגלל שהם התרגלו לעניין והם בתחרויות שונות ומקבלים את הטיפול והתמיכה הנכונה
    אבל בשביל מטרת משקל יותר משעה אירובי ביום זה מוגזם ומיותר , אין שום יתרון בכך התאים כבר מרוקנים אחרי שעה ושום דבר לא נשרף
    אני אישית עשיתי חודשיים רצוף 6 פעמים בשבוע 45 דקות אופנים סגרתי 11 ק"מ בזמן הזה לפי המכשיר זה שרף "800 קלוריות" זה הרבה פחות אבל עדיין יכלתי למלא חצי בקבוק של זיעה שזה גם לא הכי טוב אבל ככה אני מסופק ויודע שאת שלי עשיתי , בחודשיים הללו הורדתי 14 קילו מתוכם 9 קילו שומן, אבל לא אכלתי בריא בכלל אבל לא היה אכפת לי ראיתי אדום בעיניים והייתה לי מטרה
    חודש אחרון עשיתי אופניים גם אותו דבר ירדתי רק 6 עדיין זה הרבה אבל זהו נראה לי סיימתי את תקופת החיטוב שלי לקיץ הזה הגיע הזמן שוב למסה

תודה על העצה אחי אני בינתיים גם עושה כל יום 45 דקות על אופניים

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    595
    משפט מחץ
    אם הכאב הוא זמני, אז עד מתי?

רכיבה על אופניים שורפת יותר קלוריות מאשר ריצה
    ריצה תפתח לך יותר את היכולות שאתה רוצה (לצבא ולבגרות בספורט)
    שילוב בין השניים יבטיח לך הצלחה.
    "אני מיתר ומיתר זה אני"

משתמש מכור האוואטר של xxguyxx3
    שם פרטי
    גיא
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תשמע אופניים סורף יותר אבל אישית הייתי ממליץ לך לשחות ו 45 ד'ק זה כלום אני רוכב אופניי כביש וכל שבת אני ואבא של חבר שלי וחבר שלי יוצאים לרכיבה של בין 70-100 ק'מ זה בארך 3 שעות אתה צריך לעשות לפחות שעה וחצי כל יום
    עם ישראל חי

ציטוט נכתב במקור על ידי xxguyxx3
    תשמע אופניים סורף יותר אבל אישית הייתי ממליץ לך לשחות ו 45 ד'ק זה כלום אני רוכב אופניי כביש וכל שבת אני ואבא של חבר שלי וחבר שלי יוצאים לרכיבה של בין 70-100 ק'מ זה בארך 3 שעות אתה צריך לעשות לפחות שעה וחצי כל יום
    דבר ראשון אין לי מספיק זמן אני לא נמצא הרבה בבית אז 45 דקות זה בערך המקסימום שאני יכול לעשות
    ודבר שני האופניים שיש לי הם ישנות וממש לא נוחות אין מצב שאני יכול לשבת על הדבר הזה יותר מ45 דקות זה גורם לי לכאבים רציניים בתחת אחרי זה...

משתמש מכור האוואטר של xxguyxx3
    שם פרטי
    גיא
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אם הכסא זה מה שמפריע אז תרוץ אין לי מה להגיד
    עם ישראל חי

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:33.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,022 | הודעות: 8,198,615 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect