גיבוש טייס הוא הקל מבין הגיבושים .נכתב במקור על ידי -m0ki-
גיבוש טייס הוא הקל מבין הגיבושים .נכתב במקור על ידי -m0ki-
slickskter@gmail.com
|
|
פיזית אולי ..
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
דוד שלי היה במסתערבים...וגם בגולני...כאילו יש לגולני יחידת מסתערבים או משו? זה לא מסתדר לי כי אני זוכר שהוא היה בגולני ואז מסתערבים...אפשר הסבר?
כדי להיות מסתערב אתה צריך שליטה בערביית ולהראות כמו אחמד לא ?
חחחחחחח להראות כמו אחמד
דוד שלי אחד החתיכים בוא נגיד..להראות כמו אחמד...
הוא בלונדיני עם עיניים ירוקות ... חחחחח הרגת אותי מילה...
ושאלתי איך מתקשר גולני למסתערבים לא מה צריך כדי להיות מסתערבים..וערבית לא בעיה ללמוד הוא גם למד והוא יודע שוטף...
לא צריך לדבר ערבית בשביל להיות במסתערבים לא ידוע לי על יחידת מסתערבים בגולני
מה שכן הרבה חברה מבלבלים אותך פה ואתה כולה שאלת מה היחידה הכי איכותית אז ביבשה סיירת מטכ"ל באוויר זה להיות טייס או יחידה מוטסת אז שלדג בים שייטת 13 אלו הם יחידות הקומנדו הישראליות אם אתה רוצה פרטיםן נוספים על פעולות מפקדים ישנם שני ספרים
1. סיירת מטכ"ל של משה זונדר
2. שייטת 13 של מייק אלדר
בשניהם יש פירוטים על פעולות דרכי קבלה ועוד קראתי את שניהם מצויינים.
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
"באלי להוריד ערבים", עם הגישה הזאת בחיים לא תלך למשהו חשוב בצבא.
מה זה הכי קרבי? יש לך גולני, נח"ל, חירמ"כ, גבעתי וכו' וכו'.
הכי קרוב להגדרה שלך ('הכי קרבי') אלו הסיירות, שכמו שציינתי מקודם עם הגישה של 'באלי להוריד ערבים' אתה בטוח לא תתקבל אז כדאי שתתחיל לשקול מילים בצו ראשון (ואני ימני שלא תבין אותי לא נכון).
הסיירות זה סיירת מטכ"ל, שלדג, 669, שייטת 13 וכו'.
אם תרצה עוד פרטים דבר איתי.
ישנם יחידות התנדבות שזה כנראה מה שאתה מתכוון.. שלדג , טייסת, שייטת 13, סיירת מטכ"ל, חובלים/צוללות שאלה היחידות המובחרות של צה"ל - שלשם שווה להגיע - כי גם אם נופלים, נופלים טוב.
יש את שאר היחידות הקרביות שיריון תותחנים דובדבן גבעתי קיצור כל יחידות החי"ר .. שבהם אתה יכול להוריד פלסטינים.. אם זה לא משהו מובחר הייתי ממליץ לך ללכת לפחות לקצונה ככה יצא מה3 שנים שלך משהו..
לא יודע... תלך לכל הזימונים שהצבא שלוח לך ויהיה בסדר.