שירות קרבי בצבא...
מה היחידות הכי קרביות ואפשר קצת פירוט על הפעולות שהם עושים ואיפה הם נלחמים בעיקר(אזורים)
נראלי אני אלך לקרבי...באלי להוריד ערבים...נתאמן קצת ונילך לגיבושים אבל אני צריך מידע למה אני לא הכי מבין בזה
שירות קרבי בצבא...
מה היחידות הכי קרביות ואפשר קצת פירוט על הפעולות שהם עושים ואיפה הם נלחמים בעיקר(אזורים)
נראלי אני אלך לקרבי...באלי להוריד ערבים...נתאמן קצת ונילך לגיבושים אבל אני צריך מידע למה אני לא הכי מבין בזה
|
|
היה לך צו ראשון? יש לך פרופיל?
קודם שתדע מה הפרופיל ואחר כך תחשוב על להתגייס ליחידה קרבית אולי אתה לא כשיר לשרת בקרבי.
אני לא חושבת שיש יחידה הכי קרבית. כל יחידה עושה את התפקיד שלה ואת המשימות שלה
אי אפשר להגדיר "הכי קרבית"
יש את גולני,גבעתי,צנחנים,נח"ל שהם נלחמים בצפון דרום איפה שיש.
ויש גם החידות המיוחדות: שלדג,סיירת,שייטת שהם נלחמים בעיקר מחוץ לארץ במשימות מיוחדות אבל גם בארץ לפעמים.
עכשיו קיבלת צו ראשון?
יש את פלסר פלסרתי ואת סיירת יחטיות
או במילים אחרות
תעשה צוות אוויר
תיפול בירפא
תעשה יום סיירות
משם כבר תסתדר
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
יום סיירות =\\ ...
slickskter@gmail.com
97....כמעט 100%...לא היה לי שום דבר שיוריד לי פרופיל וגם אני לא סתם עגלה אני עושה ספורט מתאמן קצת וזה....ואני מדבר על דובדבן שייטת 13 וכאלה..נכתב במקור על ידי Yael
וכן קיבלתי צו ראשון HLH ..אתמול הייתי ברופא שתמלא לי את החלק שהרופא משפחה צריך למלא בטופס הזה שקיבלתי מהצו ראשון...היא אמרה שאני הולך לקרבי אחרי שהיא הסתכלה במחשב שלה ושאלה אותי כמה שאלות והכל (היא הרופאה שלי מאז שנולדתי)
נערך לאחרונה על ידי Xanax; 20-10-2006 בשעה 13:42.
הפרופיל לא קשור לכושר ..
בכל מקרה
אם יש לך את הנתונים
תקבל טיס .. הכול יעבור חלק ותתקבל? אחלה
לא יצליח?
תעשה יום סיירות
משם יש כל מיני אפשרויות ( זה לא כזה חשוב כרגע )
תתקבל לאחת מהיחידות המובחרות ? אחלה
לא תתקבל ?
אז תבוא לדבר
God loves to tease
מה זה היא אמרה לי שאני הולך לקרבי חחח למה מי היא בכלל?
אם יהיה לך קבא גבוהה ותקבל זימונים ממודיעין יחידות מחשבים וכו' מה הבעיה? גם עם פרופיל 97 אפשר להתקבל אליהן..
אור ימפגר היא לא מעניינת אבל אני מדבר איתך לפי הנתונים יא דבע :\
מודיעין לאדע אם אני רוצה...ולאדע אם יקבלו אותי בכלל...גם אתה באשליות כמו אורי שאם אנחנו טכם אז זהו ישר לממרם? מי אנחנו בכלל סתם כיתה של נעליים =\\ יש פי 10000 יותר חכמים מאיתנו...
Alonh
חח איזה טייס...נראלך שיקבלו אותי בכלל...
צריך להיות גאון כדי להתקבל...ואני חכם אבל לא גאון...
נערך לאחרונה על ידי Xanax; 20-10-2006 בשעה 15:37.
לא צריך להיות גאון בכלל
זה לא קשור לחוכמה ( צריך רמה מסויימת מן הסתם .. אבל זה לא מה שמסתכלים עליו בעיקר )
ושוב ..
לא טייס? אז יום סיירות
משם אפשר להגיע לכל מיני יחידות מובחרות
God loves to tease
כיתה של נעליים? נכון
אבל לא כולם תאמין לי ..
ותאמין לי שלממר"ם הרבה סתומים נכנסים ואני בכלל לא שואף לשמה כי זה מקום ברמה נמוכה מאוד כרגע..
מה הבעיה להתקבל למודיעין?
עדיף להיות להיות קרבי? יפתחו לך ת'תחת כל שני ורביעי וכדי ללכת למקומות שאתה רוצה ללכת אתה לא יכול להתבסס על אימונים בבית תרשם לעמית לכושר..
טוב moki אז התכוונתי הכי איכותיות...
אור אחי אולי צודק אבל אם לא יקבלו אותי צריך לחשוב לאן...
כי זה לא או מודיעין או להיות עריק :|
כדי להתקבל לטייס צריך יותר מלהיות גאון.
צריך יכולות גופניות מינימום כמו הקומנדו, הגיבוש של טייס קשה אף יותר, ועושים שם יותר דברים מלבד כושר גופני.
צריך גם מכל מיני יכולות שלא קשורות לכושר גופני וכוח סיבולת, אלא מכל מיני דברים כמו ראיה צורנית קאורדנציה ועוד שלא צריך לקומנדו.
כלומר, תסיקו מזה שלטיס הכי קשה להתקבל, יותר מקומנדו אפילו, וצריך יותר מלהיות גאון^_6.
לגולני אם יש לך קצת כושר זה לא קשה להתקבל .. אבל אם אתה רוצה משהו טיפה יותר איכותי תתחיל מעכשיו לרוץ ולעשות כושר
ואני לא מדבר על לרוץ בהליכון.. אני מדבר בפארק ועל משטחים שונים.. חול דשא ואספלט