אל תקנה מה אתה דפוק זה סתם שטויות תחכה 3 שנים תעשה רשיון ותאמין לי אחרי כמה זמן ימאס לך לנסוע כבר
אל תקנה מה אתה דפוק זה סתם שטויות תחכה 3 שנים תעשה רשיון ותאמין לי אחרי כמה זמן ימאס לך לנסוע כבר
|
|
חחח, חמוד, תתבגר, תגדל שערות בביצים, בבית שחי, קצת בבטן ובחזה, ואז תלך לקנות אופנוע.
אתה בן 13, ככה שכל שוטר שיראה אותך, יעצור אותך, כי אתה נראה צעיר.
1200 שקל? בטוח גנוב, אבל עזוב, אם קונים, קונים משהו טוב.
אם יש לך את ה1000 שקל האלה, לך קנה ממתקים, אופניים, סוני, שמור למחשב חדש.
תמצא לך חברה תקנה לה מתנות, מה אתה צריך אופנוע שלא נוסע?
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
חח תשמע טוב גבר..את חבר שלי תפסו נוהג בלי רישיון מה זה נוהג הוא כבר בא להיכנס לחנייה עם הקטנוע פתאום קפצו עליו בולשת ומה גם לקחו לו את הקטנוע מה שאומר כ-5000 אלף לשחרר אותו מהמשטרה..והכי גרוע שלילה עד גיל 21 =/...
עכשיו אנשים קצת הגזמתם עם הקטע של הגיל 13 חח זה כולה 50 סמ"ק זה לא כזה סיפור זה לא איזה 500 שהוא צריך ניסיון זה כלי חלש כולה קטנוע לא אופנועעעעע חח אם יש לו את זה אין בעיה..גם אני נהגתי פה ושם בגילאים האלה בקטנועים וטרקטורנים פי 4 יותר חזקים שזה כבר קלאץ' וואלה תשחרר מהר מידי הייתי עף..זה משהו מולד או שיש לך את זה או אין לך אם אין לך לומדים
עכשיו לקטע של הקטנוע שאתה רוצה לקנות צילנידר גמור טחח מה משעמם לך??תאמין לי שאחרי הצילינדר יהיה לך גם בעיות במנוע..אל תתקרב נכון מחיר זול אבל עדיף להשקיע עוד אלף-אלפיים שקל מאשר 4 אלף על תיקונים..
אבל עדיין המלצה שלי תחכה אין מה לעשות
יוווו אתה כזה דפוק!
עזוב אותך תיק משטרתי
תחשוב על החיים שלך
אין לך ביטוח
אם אתה נפצע בתאונה וחס וחלילה קורה לך משהו נוראי (בייחוד כשאתה בן 13) אין לך שום ביטוח שום כלום חבל על הזמן שלך... האופנוע עולה 1200 שקל החיים שלך לא נמדדים בכסף!
חחח יא מסטול גל דברים כאלו עושים רק בשביל קומבימה![]()
/www.anonymous.org.il
/www.anonymous.org.il
כנסוו
אבל עדין זה כיף רצח ואני גר בדימונה =[
נסעתי כבר על אחד כזה..
וכל הקטע של המשטרה זה שטויותת אני גר ליד ההרים אני שם את האופנוע בחנייה נגיד אני מוציא אותו שם פוול גז עד שאני מגיע להרים ושמה אני כבר בטוח..
וגם מרדף הייתי עם חבר שלי בן 13 יש לו בומברדיר baca משו רצחני טחון אחושרמוטה והיינו בתוך העיר פיתאום ניידת מאחורינו אני דוגרי התחלתי לחרבן שמה אבל חבר שלי הוא אמר כאילו להחזיק חזק הוא בא נתן רייס של החיים והמשטרה צמודה אלינו כי זה טרקטורון זה לא יותר מהיר מאוטו הגענו ליד ההרים עלינו עליהם חשבנו שנפתרנו מהמשטרה פיתאום אנחנו רואים ליידנו גיפ של משטרה כימעט בכיתי שמה שלחשוב שהולך להיות לי תיק ובלאגנים עברנו גבעה קטנה המשטרה הפסיקה לסוע אז זה לא ממש בעיה לבורח בתוך ההערים ניכנס ברחובות מה זה שטויות זה מפחיד אבל המחשבה שכל החברים שלך יוציאו רישיון ואתה לא אז לאדע זה נותן כזה מרץ לברוח חחהקצר אני ימשיך לחפש אני לא ייקנה את זה אבל תודה אחים שילי !
![]()
כן כן אני הוא Dan1 האחד והיחידשיניתי כינוי
![]()
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
אההה אתה מדימונה
זה מסביר את הרמהה..
טוב מה כבר אפשר לצפות מילד שגדל בעיר בלי קניון או כל דבר אחר נורמלי ועד שסוף סוף בונים אחד הוא יקרא הממלכה של דודו טופז?!?!?
אני בת.
(ואפילו רשמתי את זה בורוד... בסדר?)
תשמע אחי בתור אחד שיש לו ניסיון עם אופנועים, אל תקנה.
בינתיים, פה ושם תיסע על אופנועים של חברים שלך...
אחרי כמה זמן יירד לך כל ההתלהבות סתם שטויות.
ועוד TS? איך תחזיק אופנוע כזה? יש לך כסף?
צילינדר, רינגים, ומי יודע איזה עוד בעיות יש לאופנוע.
קיצר אל תקנה...טעות רצינית..
Vicious Delicious 2006
הכי הרבה שאתה יכול לקנות עכשיו זה קורקינט עם מנוע או את הג'יפים הקטנים של הילדים האלה שהבטריה שלהם מחזיקה 30 דקות
אחי לי היה אופנוע בגיל 13 דבר כזה שווה 1000 שקל ככה
שמע עם יש לך בעיר חולות תאמר לי איפה אתה גר אני יגיד לך איפה לשים אותו
אני יסע איתך קצת אפילו עם אתה באזור רמלה רחובות
Siete
חחחחח תראה את כל הניסחפים האלה!! כל אחד המציא איזה סיפור- שתופסים אותך זהו אתה מת...
כלום לא עושים.. ומה הבעיה שיהיה אופנוע לילד בן 13?!?1 אז עכשיו הוא קטן וזה אבל הוא יגיע לגיל 16 ויהיה אחד הנהגים הטובים...
עם אתה לא גר בעיר אז תביא בכיף אחי.. חבר שלי תפסו אותו עם טרקטורון בלי רישון עשו לו משפט וכלום לא עשו לו- לא תיק ולא נעליים... חחחחח והיה איזה אחד הכי נסחף פה אמר 8 שנים שלילה
חחח אל תקשיב לאפחד אחי - קיצר תפסו אותו קיבל 3 חודשים שלילה וזהו!! כלום חוץ מזה לא עשהו
וגם למה שיתפסו תנהג בשכל ויהיה טוב...
עכשיו בקשר לאופנוע: ts חרא של אופנוע! לילד צהשכבה שלי היה כזה לא שווה תכסף
ועוד ב1200 זה אומר שהוא עוד שניה מתפרק.. לדעתי תנסה לחסוך עוד איזה אלף אלפיים שקל ותביא משהו יותר טוב אחי...
אבל אם אין לך כסף אז תביא את זה ואל תקשיב לאפחד!