|
|
זה שהיו 2 משחקים טובים בכמה מחזורים זה לא אומר שהליגה פורחת. הקהל שמה מצביע ברגליים...מספר האנשים שבאים למשחקי ליגה ירד. למרות שעכשיו הליגה התעוררה כי יש יותר תחרות....בעונה רגילה שמילאן ויובה יהיו בליגה, פאלרמו לא היתה מתמודדת על אליפות, רומא ואינטר היו פורשות מהמאבק אחת מוקדם ואחת קצת יותר מאוחר...בלי יובה בכל מקרה זה לא אותו דבר. מעניין מה היה קורה אם העונה הזאת היתה נורמלית....אם יובה היתה רצה לבד לפסגה בגלל שמילאן צולעת או שפאלרמו-רומא-אינטר היו עדיין במאבק (וממשיכות עד הסוף).
חחחחח תגיד, אתה שם למה שאתה כותב?
רק בגלל שיובה בסריה B יש יותר עניין בליגה הזאת!
לא ברור עכשיו ולא יהיה ברור גם בשלושה חודשים הקרובים מי יקח אליפות.
מצד אחד אינטר נראית כאלופה הבטוחה
מתחתיה יש את פאלרמו המפתיעה שאווווו מסוגלת להפתיע את כולם בגדול.
יש את רומא הותיקה שאם אחד מהשחקנים הכי גדולים של איטליה בהחלט יכולה לעשות זאת.
ויש את מילאן, שלדעתי אליפות לא תיקח השנה, אבל לך תדע.
לא יודע מה אתכם אבל אני נהנה מהליגה האיטלקית השנה יותר מתמיד.
זה שהליגה יותר צמודה לא אומר שיש יותר עניין .. שהקבוצה הטובה באיטליה בליגה השנייה זה מוריד עניין מי כבר מכיר את פאלרמו ??? אתה מכיר משם 5 שחקנים ? ..
הליגה הזאת הרבה פחות מעניינת השנה כי בלי יובה זה ל אותו דבר השנה אין יובה נגד מילאן אין יובה נגד אינטר או נגד רומא אין יריבות יש קבוצות שרצות וזה שאינטר בדרך לאליפות זה בכלל עצוב .. ולגבי מילאן הם פשוט גרועים אין הגנה אין התקפה אין כלום
Indianapolis colts Champions!!!
דיי כבר לשחק אותה... אני יודע שהקבוצה שלכם בליגה ה-2 .
גם אם אינטר הייתה בליגה ה-2 הייתי אומר שהסירייה אה לא מעניינת אותי. אבל לא הייתי מתכחש לעובדות!
פשוט אל תנסו לפצות על זה שהקבוצה שלכם בליגה שנייה ולהגיד "אם יובה הייתה היא בטוח הייתה לוקחת אליפות"
וזה בעקבות מה אתם אומרים? בעקבות שהיא מנצחת קבוצות בליגה ב'?
אז תעשו טובה כי נגד הזרם אתם לא תוכלו ללכת. פשוט כל פרשן שמכבד את עצמו אומר כמה הסרייה אה פרחה וכמה כיף לראות משחקים.
איפה אמרתי שיובה היו לוקחים אליפות בטוח ??? תלוי מה היה ההרכב שלה..
ושוב אין מה לעשות שם הולך לפני קבוצה ..
ואיזה פרשנים שגיא כהן ??? היו שתי משחקים טובים מילאן נגד אינטר ורומא נגד מילאן מה עוד היה טוב ??? אתם רוצים להגיד לי שמשחק של אינטר נגד טרויזו או סיינה או לא יודע מי היה גם כזה מעניין ??
Indianapolis colts Champions!!!
זקארדו
ברזאגלי
ברשיאנו
דה מיקלה
אמאורי
מספיק לך, ראול?
פאלרמו דישדשה בשנים האחרונות בתחתית הסריה A, אבל היום היא לא רואה אף אחת מהקבוצות שם, מה שהיה היה, אבל בהווה פאלרמו משחקים מעולה ומשחקים התקפי, אין שום סיבה אם היא תנצח את אינטר שהיא גם תיקח אליפות.