[שאלה] איך עולים ליגה בליגה הראשונה באנגליה (הליגה השלישית) יש שם פלייאוף ? 6 הראשונות מה קורה להם ? לא הבנתי כלום שם .. עם מישהו יכול להסביר תודה.
[שאלה] איך עולים ליגה בליגה הראשונה באנגליה (הליגה השלישית) יש שם פלייאוף ? 6 הראשונות מה קורה להם ? לא הבנתי כלום שם .. עם מישהו יכול להסביר תודה.
Siete
|
|
השאלה שלך לא מובנת , נסח אותה אחרת...
הליגה השלישית באנגליה איפה שלידס נמצאת , איך עולים שם ליגה , יש שם פלייאוף מה יש שם ? מה לא מובן בזה?
Siete
הבנתי אפשר לנעול , אני חושב ש4 קבוצות מתחרות על הכרטיס לעליה לליגה השניה ( צמפיונס שיפ ), 4 קבוצות נלחמות עלהמקום השלישי כאילו לא יודע עם יש גומלין או אין זה הקטע =] (עכשיו בדקתי יש גומלין 12 במאי הראשון 18 השני )
יש כבר 2 קבוצות שעלו !!!
נוטינגהאם פורסט עלתה( פשש הולך ליהיות חם רק שלא תרד בעזרת השם שנה הבאה )
וסוונסה , לידס יונייטד, דונקסטר , סאוטנד וקרסייל נלחמות על כרטיס לצמפיונס שיפ , לידס יונייטד התחילה את הליגה עם -15 נקודות ונראה כאילו היא העולה הבטוחה.. אחרי זה הגיעה מלא משברים אבל הם הצליחו להגיע למקום ה5 שמוביל לפלייאוף . בהצלחה ב12 במאי .
אני יודע שזה לא מענין חלק ממכם אבל לידס יונייטד חלק חשוב מאוד מהפריימר ליג ונוטינהגאם חייבת להשאר שנה הבאה בצמפיונס שיפ , כל הקבוצות של שנות ה2000 המוקדמות ולפני זה .. הם היו אחת הקבוצות פעם ( לידס כולכם יודעים אבל גם נוטינגהאם )
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 04-05-2008 בשעה 08:45.
Siete
אני לא חושב שמישהוא יודע את זה פה כי כמעט ואף אחד לא מתעניין בליגה הזאת...