אני אישית מסכים להסכם שלום , אבל אני לא מוכן שזה יפדע בשלמות של המדינה שלנו מספיק החזרנו את סיני .
כל הקטע שזה לא כיבוש , זה שלל מלחמה .
תקפו אותנו אנחנו ניצחו ועוד לקחו שטח בתור שלל , אם אנחנו הינו תוקפים ראשונים זה משהו אחר לגמרי .
והדבר הז שהשמולאנים קוראים לו"הפסקת אש" אני קורא לזה "לפלאשטינאים עומדים להימר הקסאמים בואו ניתן להם להתחמש ונחזור אחורה"
אני לא חושב שאני יותר טוב מאיזה איטלקי צ'כי ועוד כי הם לא עושים לי כל רע אין לי סיבה לשנוא אותם
אבל ברגע שערבים מפוצצים ילדים קטנים לוקחים בתי ספר כבני ערובה מתחבים מאוחורי ילדים כדי שאנחנו לא נירה עליהם וכו ,
אני בהחלט חושב שאני פי 1000 יותר טוב מהם תסכים איתי שרק ורק ערבים עושים פיגועים ומתנהגים כמו לא יודע ... כי חיות יותר טובות מהם ,
תהיה בטוח שברגע שאני בעוד שנתים יהיה באיזה פעולה ואיזה ערבי מסריח ירה עלי .. לא יעניין אותי אם הוא מתחבא מאחורי ילד,אשה או כל חרא אחר שיש שם .
שמענו על נשים מתאבדות על ילדים בני 14 מתאבדים ... בוא נגיד שיותר יכאב לי לראות חיה מתה מאשר ערבי מת .
אני לא יודע איפה היתה במלחמה האחרונה אבל אני היתי במקלט לא שזה מפחיד אותי הטילים המסריחים שלהם ,
יצא לי לראות די הרבה טלויזיה ואחד הדברים שראיתי זה אחד ערבי מסריח עומד ואומר "שלחיזבאללה יגמרו הטילים אני ישלח את הילדים שלי במקום הטילים ,
וילדים קופצים ושמחים אז גם הילדים האלה שאולי לך ניראים "תמימים" הם מחבלים מסריחים .
מה שכאב לי הכי הרבה יותר מכל דבר שידעתי בלפחות 3 שנים האחרונות זה לקום בבוקר עם הסירנה ולראות 7 חיילים הרוגים .
באותו רגע וגם עכשיו לא אכפת לי אם ירצחו את כל הערבים מוות כואב ארוך ומשפיל , כי חייל אחד שמגן על התחת שלך שלי וכל המדינה הזאת שחלקה לא יודעת להגיד תודה .
שווה יותר מכל אחד אחר פי כמה וכמה .
דבר אחרון אני מאמין שאתה שייך לעם היהודי וזה לא משנה אם אתה מקיים מצוות חלוני חרדי או לא יודע מה ,
תכניס דבר אחד לראש הערבים שאתה אומר שהם בני אדם כמונו המטרה שלהם זה להשמיד אותנו חד וחלק
תשקול מחדש באיזה צד אתה בצד שרוצה להשמיד את העם שלנו או בצד שעושה משהו נגד זה .
עריכה בקשר לזה : שאין להם מטוסים וטנקים , תאמין לי שאם רבין ז"ל שאתה כל כך מעריץ היה בשלטון כבר היה להם מעבר לזה .

ציטוט ההודעה