קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. בעע שיתנו לערבים כבר ת'שטחים שלהם..
    על ידי Li0rz בפורום דיבורים
    תגובות: 153
    הודעה אחרונה: 18-04-2006, 21:34
  2. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 29-12-2005, 20:25
  3. איגוד הכדורסל: ירמי אולמרט שוקל התפטרות
    על ידי ליאו מנהיג הצבים בפורום כדורסל
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 28-12-2005, 21:58
  4. קבלו יצור שבחיים לא תזכו להילחם בו :)
    על ידי FreezeR בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 29-11-2005, 14:00
  5. תוכנית החמאס למדינה פלסטינית
    על ידי Jack בפורום דיבורים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 05-10-2005, 12:18
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 20 מתוך 20

אולמרט לפלסטינים: נפנה שטחים, תזכו למדינה - עמוד 2

GaM3oVeR
    אורח

אני אישית מסכים להסכם שלום , אבל אני לא מוכן שזה יפדע בשלמות של המדינה שלנו מספיק החזרנו את סיני .

כל הקטע שזה לא כיבוש , זה שלל מלחמה .
    תקפו אותנו אנחנו ניצחו ועוד לקחו שטח בתור שלל , אם אנחנו הינו תוקפים ראשונים זה משהו אחר לגמרי .

והדבר הז שהשמולאנים קוראים לו"הפסקת אש" אני קורא לזה "לפלאשטינאים עומדים להימר הקסאמים בואו ניתן להם להתחמש ונחזור אחורה"

אני לא חושב שאני יותר טוב מאיזה איטלקי צ'כי ועוד כי הם לא עושים לי כל רע אין לי סיבה לשנוא אותם
    אבל ברגע שערבים מפוצצים ילדים קטנים לוקחים בתי ספר כבני ערובה מתחבים מאוחורי ילדים כדי שאנחנו לא נירה עליהם וכו ,
    אני בהחלט חושב שאני פי 1000 יותר טוב מהם תסכים איתי שרק ורק ערבים עושים פיגועים ומתנהגים כמו לא יודע ... כי חיות יותר טובות מהם ,
    תהיה בטוח שברגע שאני בעוד שנתים יהיה באיזה פעולה ואיזה ערבי מסריח ירה עלי .. לא יעניין אותי אם הוא מתחבא מאחורי ילד,אשה או כל חרא אחר שיש שם .

שמענו על נשים מתאבדות על ילדים בני 14 מתאבדים ... בוא נגיד שיותר יכאב לי לראות חיה מתה מאשר ערבי מת .

אני לא יודע איפה היתה במלחמה האחרונה אבל אני היתי במקלט לא שזה מפחיד אותי הטילים המסריחים שלהם ,
    יצא לי לראות די הרבה טלויזיה ואחד הדברים שראיתי זה אחד ערבי מסריח עומד ואומר "שלחיזבאללה יגמרו הטילים אני ישלח את הילדים שלי במקום הטילים ,
    וילדים קופצים ושמחים אז גם הילדים האלה שאולי לך ניראים "תמימים" הם מחבלים מסריחים .

מה שכאב לי הכי הרבה יותר מכל דבר שידעתי בלפחות 3 שנים האחרונות זה לקום בבוקר עם הסירנה ולראות 7 חיילים הרוגים .
    באותו רגע וגם עכשיו לא אכפת לי אם ירצחו את כל הערבים מוות כואב ארוך ומשפיל , כי חייל אחד שמגן על התחת שלך שלי וכל המדינה הזאת שחלקה לא יודעת להגיד תודה .
    שווה יותר מכל אחד אחר פי כמה וכמה .

דבר אחרון אני מאמין שאתה שייך לעם היהודי וזה לא משנה אם אתה מקיים מצוות חלוני חרדי או לא יודע מה ,
    תכניס דבר אחד לראש הערבים שאתה אומר שהם בני אדם כמונו המטרה שלהם זה להשמיד אותנו חד וחלק
    תשקול מחדש באיזה צד אתה בצד שרוצה להשמיד את העם שלנו או בצד שעושה משהו נגד זה .

עריכה בקשר לזה : שאין להם מטוסים וטנקים , תאמין לי שאם רבין ז"ל שאתה כל כך מעריץ היה בשלטון כבר היה להם מעבר לזה .
    נערך לאחרונה על ידי GaM3oVeR; 29-11-2006 בשעה 20:30.

2. קישורים ממומנים

J0HNi3
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי falafel צפיה בהודעה
    אני אפילו לא אטרח להגיב לך, אלא רק אזהיר ואומר שעוד פעם אחת אני שומע ממך מילה לא במקום (ראה-פלשתינאצים) אני לא אבליג.

איזה שטיות!!
    ואם אני אשנה את המילה לפלשטינים אז כן תוכל להגיב?!
    נערך לאחרונה על ידי J0HNi3; 29-11-2006 בשעה 20:53.

משתמש מכור
    שם פרטי
    מיכל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יהודי, איפה שאתה ואיך שאתה, הקב"ה אוהב אותך!

ציטוט נכתב במקור על ידי lizon צפיה בהודעה
    בקשר לקטע שהמדינה שלנו עוד מתקופת התנ"ך, אני צריך להזכיר לך שאברהם "כבש" אותה?
    ככה שהיא לא שלנו אם אתה הולך על זה ככה.
    אברהם אבינו "כבש" את א"י?! הקב"ה הבטיח לאברהם אבינו את א"י השלמה, אברהם אבינו קנה את מערת המכפלה ורשום בתורה שיש עדים, יש קניין ויש הסכם מכירה ככה שזה קניין לכל דבר. עם ישראל כבש את א"י רק כאשר הם נכנסו לארץ עם יהושע. עכשיו תגיד לי, יהושע ועם ישראל כבשו את א"י אבל ממי בדיוק? מהגבעונים, פלישתים,אנשי יריחו וכו'....הם חיים היום?! לא, אין עמים כאלה, אין אנשים כאלה עוד ואין עוד זכר להם, ככה שמי שלדעתך זה היה "שייך" להם ו"כבשנו" את זה מהם כבר לא בין החיים ב"ה וזה שלנו, אח"כ יצאנו לגלות זה נכון של 2000 שנה אבל תראה איזה יופי, עם ישראל חי וקיים והוא שב לארצו והקים מדינה על אף כל הקשיים ולא כבשנו את זה משום פלסטינאים כי זה במילא מלכתחילה לא היה שייך להם אלא זה שלנו מאז ומתמיד, בסה"כהחזרנו לעצמנו את מה ששייך לנו מה גם שיש לנו הבטחה מבורא עולם שארץ ישראל שייכת לעם ישראל (משמע יהודים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) ולא לאף עם אחר, צריך משו יותר מזה?

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    120

איזה ממשלה מטומטת!
    אני נגעל מהממשלה הזאת סעממק יאללה איפה ליברמן שצריך אותו?!

משתמש באימונים
    לייקים
    0
    נקודות
    103

תגידו אתם לא ממבינים לא שווה למות בישביל אדמה די הם חיים שם בעזה ובשטחים ובמילה אנחנו לא יכולים להישתמש בשטח הזה. אנחנו לא יכולים להשמיד אותם, אנחנו לא רוצים למות יותר בגלל הערבים אז איזה אופצייה הגיונית נישארה לנו האאא כן שלום אתם מיתקשים או משהוא להבין, החיילים האלו מתו במילחמה לא בישביל שיהיה לנו עוד חורשה אלה בישביל שהילדים שלהם לא יצתרכול להילכם ולמות בימקומם .

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:15.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,099 | הודעות: 8,198,692 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect