יו"ר איגוד הכדורסל, ירמי אולמרט, שוקל להודיע על התפטרותו מתפקידו באיגוד. היום (רביעי) נערכה בהנהלת איגוד הכדורסל הצבעה על תקציב האיגוד לשנת 2006, התקציב שאושר יעמוד על 21 מיליון ו-704 אלף שקל. אולמרט נמנע בהצבעה, אולם שאר חברי האיגוד הצביעו בעד התקציב.
למעשה, כל חברי הנהלת איגוד הכדורסל הצביעו הערב נגד דעתו של היו"ר, שדרש להוסיף 135 אלף שקל לתקציב שאושר.
אולמרט אמר הערב ל'חדשות הספורט': "אף אחד לא עושה לי טובה, אני אשקול מתי רוח הדברים הזו תהיה לי לזרא. כשארצה לתת הכרזות, אתן אותן. יש פה משהו שאני מזהה, שאנשי הפועל רוצים לפוצץ את ההסכם עם מכבי, זה הטרנד שקיים".
אחד מאנשי האיגוד הוסיף: "עשו לו תרגיל מלוכלך, הביאו לו תקציב שהוא לא יכול להסכים לו". מוטי אמסלם, יו"ר גבעת שמואל ואחד מראשי התומכים באולמרט אמר: "או שיו"ר האיגוד ילך הביתה, או שגזבר האיגוד ילך הביתה, ככה אי אפשר להמשיך".
הערב אמרו באיגוד הכדורסל כי במידה ואולמרט אכן יודיע על פרישה מהתפקיד, יוצע ליו"ר מכבי תל אביב, שמעון מזרחי, לשמש כיו"ר זמני עד לבחירת יו"ר קבוע.
מאת עומר בנוביץ' אתר ספורט 5
http://sport5.co.il/Articles/Article...rticleID=25653



ציטוט ההודעה