קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. עזרה בקבלת מפרט למחשב במחיר של 3000-4000 ש"ח (700 פאונד)
    על ידי ofervilmovsky בפורום מפרטי מחשב
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 08-04-2011, 13:35
  2. בקשה למפרט למחשב מדיה עם אפשרות למשחקים
    על ידי abale69 בפורום מפרטי מחשב
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 05-05-2010, 08:45
  3. [בקשה] למפרט למחשב נייד
    על ידי ziv6095 בפורום מפרטי מחשב
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 06-06-2009, 18:56
  4. [בקשה] מפרט למחשב נייד עד 3000 שקל
    על ידי Bar בפורום מפרטי מחשב
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 16-12-2007, 18:16
  5. [בקשה]למפרט למחשב משחקים סביבות ה3.5 4 אלף
    על ידי ~Run Like Hell~ בפורום מפרטי מחשב
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 22-11-2007, 21:05
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 39

[בקשה] למפרט למחשב בסכום של 3000-4000 שח - עמוד 2

משתמש כבוד האוואטר של Hitman
    שם פרטי
    יגאל
    לייקים
    2
    נקודות
    1,282
    משפט מחץ
    יש הרבה דגים בים, אבל כריש כמוני לא תמצאו.

ההבדל בין 677 ו 800 הוא זניח וקטן ולא מורגש ככה שעדיף להשקיע בדברים אחרים בתקציב שלך ^_^
    נערך לאחרונה על ידי Hitman; 05-01-2007 בשעה 03:20.

ציטוט נכתב במקור על ידי ben4455 צפיה בהודעה
    אחי .. אני כאילו עדיין בכוס של האמא שלי.. ואם אני לוחץ על E הוא רק בוכה... והרופא מסתכל כאילו הצידה...

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    מי שמפקיר יפול עליו קיר

המשכתי לברר...חחח(סורי על כל החפירות אבל לפני שאני קונה אני בודק כמה שאני יכול)
    בלוח אם ומה שיש עכשיו...עוד שנה שנתיים...אם אני ירצה לשדרג כרטיס מסך אני יוכל? (החיבור אותו חיבור וכל זה יענו הדרישות שיהיו יתאימו ללוח אם לספק וכל מה שיש עכשיו?)

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

ספק לא אתה צריך ספק 500W ולוח אם כן PCI-E ..
    בקשר לזיכרונות תלא יכול לשים 800 כי הלוח תומך עד 667 תיכול לעשות OC כמוני ל800 ולחסוך כסף

משתמש ותיק
    שם פרטי
    קקי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    רק אלו היודעים להגן על חירותם זכאים לה

אם לא מתוכנן OC אל תקנה זיכרונות 800Mhz

משתמש באטרף האוואטר של DoR TnT
    שם פרטי
    דור
    לייקים
    1
    נקודות
    5,540

ציטוט נכתב במקור על ידי logan צפיה בהודעה
    אם לא מתוכנן OC אל תקנה זיכרונות 800Mhz

אולי הפוך אתה טועה

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Moshe צפיה בהודעה
    ספק לא אתה צריך ספק 500W ולוח אם כן PCI-E ..
    בקשר לזיכרונות תלא יכול לשים 800 כי הלוח תומך עד 667 תיכול לעשות OC כמוני ל800 ולחסוך כסף
    קראתי פה כמה תגובות ..
    ואני שונא שאתה מרגיש חכם .. כי אתה לא.
    אתה יכול הלסביר לבחור החמוד למה האו ייצטרך לקנות ספק של 500 W ?
    יענו מה אתה סתם בא לזיין לו במוח?
    מספיק ספק של 350W והוא ייסחוב את מערכת גם עם ה- OC הכי מטורף .
    בין 667 - 800 אין אפילו הבדל של 1% אחד. קונים סטיק בתדר של 800 רק אם עושים OC..
    תחכים קצת ותדע שבין 667 ל- 533 גם אין הבדל .. זתומרת יש אבל הוא לא מורגש לצרכן הביתי..
    אפשר לשים גם 512 * 4 זה לא מפריע למערכת . (תביא הוכחות אם אתה מתעקש )
    wallaman
    לא אומרים שבב,אומרים סטיק, תחפש בויקיפדיה מה זה שבב ומה זה סטיק ותדע כמה אתה רחוק בכוונה שלך לסטיק .

והמחשב הזה מבחינת הדרישות שלך יספק אותך ל5-6 שנים , NBA הוא יריץ על HIGH הכי גבוהה את 2007 בטוח ב2008 רק תצטרך להוסיף עוד ג'גה ראם כי זה יהיה כבר בטח על VISTA והוא לא יסחוב ואת 2009 אתה גם תריץ חלק ב2010 תצטרך לשחק על ביצועים ממוצעים וב2011 אתה תשחק כבר על LOW ו2012 לדעתי הגיע הזמן להחליף כרטיס מסך אם לא את כל המחשב וזהו תאחלס המחשב יספק אותך עם הדרישות שלך למלא זמן אם זו השאלה.. רק עוד ג'גה זיכרון כשיצא VISTA וזהו.
    אתה יודע מה יהיו הדרישות בעוד 6 - 7 שנים ? (5 - 6 ) ?
    אתה באמת חושב שיישתמשו באותה הטכנולוגיה ?
    אתה מודע למצב שכל כמה חודשים (ואפילו הרבה פחות ) מפתחים :
    כרטיסי מסך , זכרונות , ספקים , לוחות אם , מעבדים ..??
    אתה מבין שמשעמות טכנולוגיה חדשה = משחקים בעלי מנועים גראפיים וטקסטורות גבוהות ?
    אתה מדבר יותר מידי שטויות .. זה פורום מעפן במילה אחת . אתה יכול להמשיך לקרוא ב-hwzone.co.il .
    אבל אל תקרא שטויות ולא כל מה שאורמים שם נכון .. מי שמביא שם הוכחות זה מי שבאמת מבין ולא מדבר באוויר - כמוך ..
    קיצר
    wallaman סתם סיבכו אותך פה
    תיכנס לאתר שציינתי למעלה
    תבקש מפרט (תרשום מה הייעוד שלו )
    ותקבל את המפרט הכי טוב ביחס למחיר (גם שם יהיו חילוקי דעות אגב , אבל הרמה שתקרא שם היא פי 200 ממה שאתה קורא פה .
    DOR פה .. בכלל עיצבן אותי עם הקטע "משה תגיד ... " יענו מתייעץ איתו לגביך .. מה אתה טמבל DOR ? אתה לא יוודע , אתה לא בטוח .. אז אל תכתוב בכלל
    זה פורום מעפן (בכל הקטגוריות כמעט חוצמכמה )
    והייתי מוחק את הפורום הזה או מגביל למפרטים .

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ואל תקנה לוח אם של
    ASROCK

שם פרטי
    יגאל
    לייקים
    2
    נקודות
    1,282
    משפט מחץ

דאבל למחוק ...
    נערך לאחרונה על ידי Hitman; 05-01-2007 בשעה 15:19.

אחי .. אני כאילו עדיין בכוס של האמא שלי.. ואם אני לוחץ על E הוא רק בוכה... והרופא מסתכל כאילו הצידה...

שם פרטי
    יגאל
    לייקים
    2
    נקודות
    1,282
    משפט מחץ

זבובון מה אתה משחק אותה מבין טחחחחחחח עלק עם OC 350w יספיק חחח
    "אמר זה עם הספק הגנרי המחורבן XD"

בין 667 ל 800 יש קצת יותר מ 1% אבל עדיין לא מורגש

ומה הבעיה עם לוחות של אסרוק ? לוחות מצוינים ביחס למחיר הם מצוינים
    גיגה בייט יותר טובים ??? גאד דאמט לך תראה אנשים שיש להם s3
    תראה כמה בעיות יש להם
    לא סתם הוציאו 70 גרסאות ביוס ללוח הזה ...
    ועוד ממשיכים להמליץ על הלוח הזה כאילו כלום לא קרה ... זה מה שהכי הורג אותי :||

שם פרטי
    דור
    לייקים
    1
    נקודות
    5,540

ציטוט נכתב במקור על ידי zvovon צפיה בהודעה
    קראתי פה כמה תגובות ..
    תחכים קצת ותדע שבין 667 ל- 533 גם אין הבדל .. זתומרת יש אבל הוא לא מורגש לצרכן הביתי..
    wallaman
    לא אומרים שבב,אומרים סטיק, תחפש בויקיפדיה מה זה שבב ומה זה סטיק ותדע כמה אתה רחוק בכוונה שלך לסטיק .

והמחשב הזה מבחינת הדרישות שלך יספק אותך ל5-6 שנים , NBA הוא יריץ על HIGH הכי גבוהה את 2007 בטוח ב2008 רק תצטרך להוסיף עוד ג'גה ראם כי זה יהיה כבר בטח על VISTA והוא לא יסחוב ואת 2009 אתה גם תריץ חלק ב2010 תצטרך לשחק על ביצועים ממוצעים וב2011 אתה תשחק כבר על LOW ו2012 לדעתי הגיע הזמן להחליף כרטיס מסך אם לא את כל המחשב וזהו תאחלס המחשב יספק אותך עם הדרישות שלך למלא זמן אם זו השאלה.. רק עוד ג'גה זיכרון כשיצא VISTA וזהו.
    אתה מדבר יותר מידי שטויות .. זה פורום מעפן במילה אחת . אתה יכול להמשיך לקרוא ב-hwzone.co.il .
    אבל אל תקרא שטויות ולא כל מה שאורמים שם נכון .. מי שמביא שם הוכחות זה מי שבאמת מבין ולא מדבר באוויר - כמוך ..
    קיצר
    תיכנס לאתר שציינתי למעלה
    ותקבל את המפרט הכי טוב ביחס למחיר (גם שם יהיו חילוקי דעות אגב , אבל הרמה שתקרא שם היא פי 200 ממה שאתה קורא פה .
    DOR פה .. בכלל עיצבן אותי עם הקטע "משה תגיד ... " יענו מתייעץ איתו לגביך .. מה אתה טמבל DOR ? אתה לא יוודע , אתה לא בטוח .. אז אל תכתוב בכלל

מה אתה תופס מעצמך מי אתה ביכלל?

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

ציטוט נכתב במקור על ידי zvovon צפיה בהודעה
    קראתי פה כמה תגובות ..
    wallaman

קיצר
    תיכנס לאתר שציינתי למעלה

או הטנכאי הרישמי של הפורום בחסות מחשב לכל ילד התעורר.
    אז חמוד , אני לא עושה את עצמי חכם אני גם לא מנסה ואין לי שום דבר להוכיח לאף אחד.
    עכשיו לגבי הטענות שלך לגבי אז בוא נשיב לך אחד אחד:
    1. http://www.bfgtech.com/8800GTS_640_PCIe.html תקרא קצת תסתכל שם ב:
    Minimum System Requirements
    צד שמאל למטה תראה מינימום 400W , וזה בתנאי שיש לך רק כונן אופטי אחד והר דיסק 1 , וזו הגירסה הלייט של 8800 לגירסה של הGTX צריך 450W , כל הכרטיסי מסך כולל הRD800 שיוצא עכשיו כל התומכי DX10 למינהם הם מינימום 400W דרישה , לכן לשדרוג עתיידי של כרטיס מסך תומך DX10 מותאם לVISTA אנשים יצטרכו לקנות ספקי כוח של500W ויותר כדי למנוע הגבלה של מוצרים חדשים שיכנסו להם למארז...
    2.
    קוד:
     מספיק ספק של 350W  והוא ייסחוב את מערכת גם עם ה- OC הכי מטורף .
    יש לך מזל שזה לא פורום חומרה רציני ולא הרבה אנשים פה מבינים בOC כי אם כן כבר היו מזמן זורקים עליך אבנים וסוכלים אותך , אם אתה לא מבין בOC אל תדבר. 350W יכול להביא לך ביצועים של 20% מקסימום , כאשר תנסה להתחיל לעלות מתחים אתה תראה שהספק יגביל אותך וOC מטורף עושים עם 1000W ואפילו יותר ככה שעל OC לך תקרא קצת בגוגל אולי תבין יותר וזה לא שאני שחצן אתה פשוט חושב שאתה חכם יותר מכולם ויש לך "ידע" להעניק לכולם ..
    3.
    קוד:
     בין 667 - 800 אין אפילו הבדל של 1% אחד.
    הבדל של עד 10% חפש בנצ'ים בטומסהרדוואר
    4.
    קוד:
    קונים סטיק בתדר של 800 רק אם עושים  OC
    אין קשר , קונים זיכרונות של חברה שמתמחה בOC כגון OCZ , Crosair וכדומה עם זמני תגובה נמוכים CL כדי שיהיה אפשר למשוך אותם בקצוות , ככל שהתדר MHZ ההתחלתי יהיה גבוהה יותר כך הזיכרונות יעבדו מהר יותר אך הזמן תגובה יגדל בהתאם לכן בOC כאשר הזיכרונות מגבילים מורידים את התדרMHZ כדי להביא יותר ביצועים למעבד כדי שהCL יהיה נמוך יותר וכך יהיה אפשר לקבל ביצועים אופטימלים
    5.
    קוד:
    לצרכן הביתי הפשוט זה לא , אבל יש בזה חיסרון כי כל המקומות (4 סה"כ) בלוח תפוסים לכן אין אפשרות שידרוג עתידית וכאשר ירצה יצטרך לזרוק סטיק 1 או 2 וזה חבל על הכסף לכן עדיף לקנות סטיק אחד עכשיו ועוד חצי שנה עוד סטיק כדי שתיהיה תוספת בעתיד.
    ב OC ה4 סטיקים האלה מאוד משמעותיים זה מגביל אותך בלוחות מסויימים (ברוב הלוחות פרט מהעלית של הOC , כגון DFI ASUS וכדומה)
    6.
    קוד:
    אתה מדבר יותר מידי שטויות .. זה פורום מעפן במילה אחת . אתה יכול להמשיך לקרוא ב-hwzone.co.il  .
    קיצר 
    מצטער אבל אני את שלי עשיתי בHWZONE יש שם יותר מדי אנשים כמוך שחושבים שהם מבינים משהו בחיים שלהם אבל בעצם מנסים ללמוד אנגלית ולקרוא מאתרים בחו"ל ולא מבינים מה שהם קוראים ואז הם מדברים שטויות ומושגים כדי שאנשים אחרים יחשבו שהם מבינים.
    לאור ההתפתחות של הטכנולוגיה בעבר , ולעומת היום ה FX5200 המדובר והנפוץ מריץ היום NBA 2007 עם 1 GB RAM ומעבד נורמלי , חלק לגמרי , זהו כרטיס מסך בן 4-5 שנים לכן ההשקפות שלי דומות , GF 440 MX מריץ היום משחקים על LOW וזהו כרטיס מסך בן 5-6 שנים לכן ההשקפה דומה לעבר והחיזוי נובע מכך , אני רק שיארתי אני לא קבעתי עובדות אבל זה מה שיקרה אלא אם לא יצא איזה משהו מטורף לגמרי שישנה את פני הטכנולוגיה לגמרי

ובקיצור , תמשיך ללמוד אולי יום אחד תפסיק לזלזל באנשים ולחשוב שאתה הכי חכם ותלמד לדבר קודם כל , יש דרך להעביר ביקורת ולהגיד כל דבר במקומו , ואם זה פורום טמבל למה אתה פה בכלל? למה אתה נכנס לפורום הטמבל הזה? , אולי כי אתה גם טמבל כמונו?
    יום טוב.

עריכה לאור התגובות:

קוד:
    ואל תקנה לוח אם של 
    ASROCK
    תסביר למה? , זו חברת בת של ASUS ...

ןHITMAN יש רק 2 גירסאות ל S3 , כאחד עם S3 אני יכול לומר לך שאין בעיה עם הלוח והוא מתפקד מצויין , תמיד יהיו אנשים שנפלו על מוצר של "יום ראשון" , כך קוראים לזה יש לזה סיפור ארוך לשם אבל אני לא אפרט בכל מקרה אני דיי ממליץ הכרטיס קול עדיף מאשר של ASROCK כנ"ל הכרטיס רשת והצ'יפסט , סה"כ למשתמש הביתי הרגיל לא יהיה ממש הבדל בין זה לזה אבל ההפרשים הם של 50 ש"ח ככה שזה לא קריטי , האפשרויות בג'גהבייט מבחינת OC הרבה יותר גדולות מאשר של ASROCK .היתרון היחיד של ASROCK שהלוח הוא CF ואם תחשוב איי פעם על 2 כרטיסי מסך אז שווה לך..

שם פרטי
    דור
    לייקים
    1
    נקודות
    5,540

או הטנכאי הרישמי של הפורום בחסות מחשב לכל ילד התעורר.
    אז חמוד , אני לא עושה את עצמי חכם אני גם לא מנסה ואין לי שום דבר להוכיח לאף אחד.
    עכשיו לגבי הטענות שלך לגבי אז בוא נשיב לך אחד אחד:
    1. http://www.bfgtech.com/8800GTS_640_PCIe.html תקרא קצת תסתכל שם ב:
    Minimum System Requirements
    צד שמאל למטה תראה מינימום 400W , וזה בתנאי שיש לך רק כונן אופטי אחד והר דיסק 1 , וזו הגירסה הלייט של 8800 לגירסה של הGTX צריך 450W , כל הכרטיסי מסך כולל הRD800 שיוצא עכשיו כל התומכי DX10 למינהם הם מינימום 400W דרישה , לכן לשדרוג עתיידי של כרטיס מסך תומך DX10 מותאם לVISTA אנשים יצטרכו לקנות ספקי כוח של500W ויותר כדי למנוע הגבלה של מוצרים חדשים שיכנסו להם למארז...
    2.
    קוד:
     מספיק ספק של 350W  והוא ייסחוב את מערכת גם עם ה- OC הכי מטורף .
    יש לך מזל שזה לא פורום חומרה רציני ולא הרבה אנשים פה מבינים בOC כי אם כן כבר היו מזמן זורקים עליך אבנים וסוכלים אותך , אם אתה לא מבין בOC אל תדבר. 350W יכול להביא לך ביצועים של 20% מקסימום , כאשר תנסה להתחיל לעלות מתחים אתה תראה שהספק יגביל אותך וOC מטורף עושים עם 1000W ואפילו יותר ככה שעל OC לך תקרא קצת בגוגל אולי תבין יותר וזה לא שאני שחצן אתה פשוט חושב שאתה חכם יותר מכולם ויש לך "ידע" להעניק לכולם ..
    3.
    קוד:
     בין 667 - 800 אין אפילו הבדל של 1% אחד.
    הבדל של עד 10% חפש בנצ'ים בטומסהרדוואר
    4.
    קוד:
    קונים סטיק בתדר של 800 רק אם עושים  OC
    אין קשר , קונים זיכרונות של חברה שמתמחה בOC כגון OCZ , Crosair וכדומה עם זמני תגובה נמוכים CL כדי שיהיה אפשר למשוך אותם בקצוות , ככל שהתדר MHZ ההתחלתי יהיה גבוהה יותר כך הזיכרונות יעבדו מהר יותר אך הזמן תגובה יגדל בהתאם לכן בOC כאשר הזיכרונות מגבילים מורידים את התדרMHZ כדי להביא יותר ביצועים למעבד כדי שהCL יהיה נמוך יותר וכך יהיה אפשר לקבל ביצועים אופטימלים
    5.
    קוד:
    לצרכן הביתי הפשוט זה לא , אבל יש בזה חיסרון כי כל המקומות (4 סה"כ) בלוח תפוסים לכן אין אפשרות שידרוג עתידית וכאשר ירצה יצטרך לזרוק סטיק 1 או 2 וזה חבל על הכסף לכן עדיף לקנות סטיק אחד עכשיו ועוד חצי שנה עוד סטיק כדי שתיהיה תוספת בעתיד.
    ב OC ה4 סטיקים האלה מאוד משמעותיים זה מגביל אותך בלוחות מסויימים (ברוב הלוחות פרט מהעלית של הOC , כגון DFI ASUS וכדומה)
    6.
    קוד:
    אתה מדבר יותר מידי שטויות .. זה פורום מעפן במילה אחת . אתה יכול להמשיך לקרוא ב-hwzone.co.il  .
    קיצר 
    מצטער אבל אני את שלי עשיתי בHWZONE יש שם יותר מדי אנשים כמוך שחושבים שהם מבינים משהו בחיים שלהם אבל בעצם מנסים ללמוד אנגלית ולקרוא מאתרים בחו"ל ולא מבינים מה שהם קוראים ואז הם מדברים שטויות ומושגים כדי שאנשים אחרים יחשבו שהם מבינים.
    לאור ההתפתחות של הטכנולוגיה בעבר , ולעומת היום ה FX5200 המדובר והנפוץ מריץ היום NBA 2007 עם 1 GB RAM ומעבד נורמלי , חלק לגמרי , זהו כרטיס מסך בן 4-5 שנים לכן ההשקפות שלי דומות , GF 440 MX מריץ היום משחקים על LOW וזהו כרטיס מסך בן 5-6 שנים לכן ההשקפה דומה לעבר והחיזוי נובע מכך , אני רק שיארתי אני לא קבעתי עובדות אבל זה מה שיקרה אלא אם לא יצא איזה משהו מטורף לגמרי שישנה את פני הטכנולוגיה לגמרי

ובקיצור , תמשיך ללמוד אולי יום אחד תפסיק לזלזל באנשים ולחשוב שאתה הכי חכם ותלמד לדבר קודם כל , יש דרך להעביר ביקורת ולהגיד כל דבר במקומו ,
    יום טוב.

עריכה לאור התגובות:

קוד:
    ואל תקנה לוח אם של 
    ASROCK
    תסביר למה? , זו חברת בת של ASUS ...

ןHITMAN יש רק 2 גירסאות ל S3 , כאחד עם S3 אני יכול לומר לך שאין בעיה עם הלוח והוא מתפקד מצויין , תמיד יהיו אנשים שנפלו על מוצר של "יום ראשון" , כך קוראים לזה יש לזה סיפור ארוך לשם אבל אני לא אפרט בכל מקרה אני דיי ממליץ הכרטיס קול עדיף מאשר של ASROCK כנ"ל הכרטיס רשת והצ'יפסט , סה"כ למשתמש הביתי הרגיל לא יהיה ממש הבדל בין זה לזה אבל ההפרשים הם של 50 ש"ח ככה שזה לא קריטי , האפשרויות בג'גהבייט מבחינת OC הרבה יותר גדולות מאשר של ASROCK .
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    יפה משה הראת לו חחחחחחחחחחחחחחחחח גם אני רציתי להתחיל לחפור לו עם אתרים לחפש מלא זמן אבל אין לי כוח.....
    חחחחחחחחחחחח ייבשת אותו אני חושב חחחחחחחחחחחחחח

שם פרטי
    יגאל
    לייקים
    2
    נקודות
    1,282
    משפט מחץ

ןHITMAN יש רק 2 גירסאות ל S3 , כאחד עם S3 אני יכול לומר לך שאין בעיה עם הלוח והוא מתפקד מצויין , תמיד יהיו אנשים שנפלו על מוצר של "יום ראשון" , כך קוראים לזה יש לזה סיפור ארוך לשם אבל אני לא אפרט בכל מקרה אני דיי ממליץ הכרטיס קול עדיף מאשר של ASROCK כנ"ל הכרטיס רשת והצ'יפסט , סה"כ למשתמש הביתי הרגיל לא יהיה ממש הבדל בין זה לזה אבל ההפרשים הם של 50 ש"ח ככה שזה לא קריטי , האפשרויות בג'גהבייט מבחינת OC הרבה יותר גדולות מאשר של ASROCK .היתרון היחיד של ASROCK שהלוח הוא CF ואם תחשוב איי פעם על 2 כרטיסי מסך אז שווה לך..
    אממ סבבה לך אין בעיות .. אני שמח
    אבל להמון אנשים כן יש בעיות עם הלוח הזה ואני לא חושב שסתם אנשים יפלו על מוצר של יום ראשון או מה שניסית להגיד שם חח
    תה יודע סתם אמרתי 70 גרסאות וזה לא 2 זה לפחות 3 אני לא יודע לא בדקתי לא ממש מעניין תי אבל נראה לי ש3 גרסאות לפחות .. :s45:

מה שמעננין אותי זה ההבדלים בכרטיס קול בין asrock xfire לגיגהבייט s3 כי הווינאמפ מופעל אצלי 24\7 :]

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

ציטוט נכתב במקור על ידי Hitman צפיה בהודעה
    אממ סבבה לך אין בעיות .. אני שמח
    אבל להמון אנשים כן יש בעיות עם הלוח הזה ואני לא חושב שסתם אנשים יפלו על מוצר של יום ראשון או מה שניסית להגיד שם חח
    תה יודע סתם אמרתי 70 גרסאות וזה לא 2 זה לפחות 3 אני לא יודע לא בדקתי לא ממש מעניין תי אבל נראה לי ש3 גרסאות לפחות .. :s45:

מה שמעננין אותי זה ההבדלים בכרטיס קול בין asrock xfire לגיגהבייט s3 כי הווינאמפ מופעל אצלי 24\7 :]
    אתה מדבר על GA-965P-S3 אני מדבר על 945P ..

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי DoR TnT צפיה בהודעה
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    יפה משה הראת לו חחחחחחחחחחחחחחחחח גם אני רציתי להתחיל לחפור לו עם אתרים לחפש מלא זמן אבל אין לי כוח.....
    חחחחחחחחחחחח ייבשת אותו אני חושב חחחחחחחחחחחחחח
    אבל למה אתה מלקק לו ?

סבבה משה ..
    קראתי מה שכתבת .
    עם חלק אני מסכים עם חלק לו (בעיות שלי לא שלך .. )..
    בקשר לספק הוא מדבר על הרצת המשחק NBA ואתה מביא לי פה דוגמא עם 8800gtx ?או מה שלא רשמת .
    ב- HWZONE
    היה ויכוח פעם על מתחים וספקים אם יוכלו לעמוד כשאשר מישו יעשה OC מטור ף..
    ואחד שם הסביר להם שם ותקע להם זין לגרון .. הסביר על מסילות וכל השיט הזה ובסוף הם שתקו (למיטב זכרוני ).. כל מקרה אני אל הכי מבין בספקים אבל קראתי על מאמרים וחישובים שאחד מהפורום שם עשה ונראה מאוד הגיוני שגם במצב של עומס הספק מחזיק את המחשב (עומס הכוונה OC )
    אני יכול להתווכח איתך על זה עד מחר וכל אחד יישאר בצד שלו .. אז חבל סתם לחפור..
    משו קטן ..
    המשתמש הביתי לא ירגיש אפילו אחוז אחד של הבדל בין התדרים לזכרונות : 800 677 כל עוד הוא לא ייעשה OC ..
    או קיי ?.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:59.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,394 | הודעות: 8,172,981 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect