ההבדל בין 677 ו 800 הוא זניח וקטן ולא מורגש ככה שעדיף להשקיע בדברים אחרים בתקציב שלך ^_^
|
|
המשכתי לברר...חחח(סורי על כל החפירות אבל לפני שאני קונה אני בודק כמה שאני יכול)
בלוח אם ומה שיש עכשיו...עוד שנה שנתיים...אם אני ירצה לשדרג כרטיס מסך אני יוכל? (החיבור אותו חיבור וכל זה יענו הדרישות שיהיו יתאימו ללוח אם לספק וכל מה שיש עכשיו?)
ספק לא אתה צריך ספק 500W ולוח אם כן PCI-E ..
בקשר לזיכרונות תלא יכול לשים 800 כי הלוח תומך עד 667 תיכול לעשות OC כמוני ל800 ולחסוך כסף
אם לא מתוכנן OC אל תקנה זיכרונות 800Mhz
קראתי פה כמה תגובות ..
ואני שונא שאתה מרגיש חכם .. כי אתה לא.
אתה יכול הלסביר לבחור החמוד למה האו ייצטרך לקנות ספק של 500 W ?
יענו מה אתה סתם בא לזיין לו במוח?
מספיק ספק של 350W והוא ייסחוב את מערכת גם עם ה- OC הכי מטורף .
בין 667 - 800 אין אפילו הבדל של 1% אחד. קונים סטיק בתדר של 800 רק אם עושים OC..
תחכים קצת ותדע שבין 667 ל- 533 גם אין הבדל .. זתומרת יש אבל הוא לא מורגש לצרכן הביתי..
אפשר לשים גם 512 * 4 זה לא מפריע למערכת . (תביא הוכחות אם אתה מתעקש )
wallaman
לא אומרים שבב,אומרים סטיק, תחפש בויקיפדיה מה זה שבב ומה זה סטיק ותדע כמה אתה רחוק בכוונה שלך לסטיק .
והמחשב הזה מבחינת הדרישות שלך יספק אותך ל5-6 שנים , NBA הוא יריץ על HIGH הכי גבוהה את 2007 בטוח ב2008 רק תצטרך להוסיף עוד ג'גה ראם כי זה יהיה כבר בטח על VISTA והוא לא יסחוב ואת 2009 אתה גם תריץ חלק ב2010 תצטרך לשחק על ביצועים ממוצעים וב2011 אתה תשחק כבר על LOW ו2012 לדעתי הגיע הזמן להחליף כרטיס מסך אם לא את כל המחשב וזהו תאחלס המחשב יספק אותך עם הדרישות שלך למלא זמן אם זו השאלה.. רק עוד ג'גה זיכרון כשיצא VISTA וזהו.
אתה יודע מה יהיו הדרישות בעוד 6 - 7 שנים ? (5 - 6 ) ?
אתה באמת חושב שיישתמשו באותה הטכנולוגיה ?
אתה מודע למצב שכל כמה חודשים (ואפילו הרבה פחות ) מפתחים :
כרטיסי מסך , זכרונות , ספקים , לוחות אם , מעבדים ..??
אתה מבין שמשעמות טכנולוגיה חדשה = משחקים בעלי מנועים גראפיים וטקסטורות גבוהות ?
אתה מדבר יותר מידי שטויות .. זה פורום מעפן במילה אחת . אתה יכול להמשיך לקרוא ב-hwzone.co.il .
אבל אל תקרא שטויות ולא כל מה שאורמים שם נכון .. מי שמביא שם הוכחות זה מי שבאמת מבין ולא מדבר באוויר - כמוך ..
קיצר
wallaman סתם סיבכו אותך פה
תיכנס לאתר שציינתי למעלה
תבקש מפרט (תרשום מה הייעוד שלו )
ותקבל את המפרט הכי טוב ביחס למחיר (גם שם יהיו חילוקי דעות אגב , אבל הרמה שתקרא שם היא פי 200 ממה שאתה קורא פה .
DOR פה .. בכלל עיצבן אותי עם הקטע "משה תגיד ... " יענו מתייעץ איתו לגביך .. מה אתה טמבל DOR ? אתה לא יוודע , אתה לא בטוח .. אז אל תכתוב בכלל
זה פורום מעפן (בכל הקטגוריות כמעט חוצמכמה )
והייתי מוחק את הפורום הזה או מגביל למפרטים .
זבובון מה אתה משחק אותה מבין טחחחחחחח עלק עם OC 350w יספיק חחח
"אמר זה עם הספק הגנרי המחורבן XD"
בין 667 ל 800 יש קצת יותר מ 1% אבל עדיין לא מורגש
ומה הבעיה עם לוחות של אסרוק ? לוחות מצוינים ביחס למחיר הם מצוינים
גיגה בייט יותר טובים ??? גאד דאמט לך תראה אנשים שיש להם s3
תראה כמה בעיות יש להם
לא סתם הוציאו 70 גרסאות ביוס ללוח הזה ...
ועוד ממשיכים להמליץ על הלוח הזה כאילו כלום לא קרה ... זה מה שהכי הורג אותי :||
או הטנכאי הרישמי של הפורום בחסות מחשב לכל ילד התעורר.
אז חמוד , אני לא עושה את עצמי חכם אני גם לא מנסה ואין לי שום דבר להוכיח לאף אחד.
עכשיו לגבי הטענות שלך לגבי אז בוא נשיב לך אחד אחד:
1. http://www.bfgtech.com/8800GTS_640_PCIe.html תקרא קצת תסתכל שם ב:
Minimum System Requirements
צד שמאל למטה תראה מינימום 400W , וזה בתנאי שיש לך רק כונן אופטי אחד והר דיסק 1 , וזו הגירסה הלייט של 8800 לגירסה של הGTX צריך 450W , כל הכרטיסי מסך כולל הRD800 שיוצא עכשיו כל התומכי DX10 למינהם הם מינימום 400W דרישה , לכן לשדרוג עתיידי של כרטיס מסך תומך DX10 מותאם לVISTA אנשים יצטרכו לקנות ספקי כוח של500W ויותר כדי למנוע הגבלה של מוצרים חדשים שיכנסו להם למארז...
2.יש לך מזל שזה לא פורום חומרה רציני ולא הרבה אנשים פה מבינים בOC כי אם כן כבר היו מזמן זורקים עליך אבנים וסוכלים אותך , אם אתה לא מבין בOC אל תדבר. 350W יכול להביא לך ביצועים של 20% מקסימום , כאשר תנסה להתחיל לעלות מתחים אתה תראה שהספק יגביל אותך וOC מטורף עושים עם 1000W ואפילו יותר ככה שעל OC לך תקרא קצת בגוגל אולי תבין יותר וזה לא שאני שחצן אתה פשוט חושב שאתה חכם יותר מכולם ויש לך "ידע" להעניק לכולם ..קוד:מספיק ספק של 350W והוא ייסחוב את מערכת גם עם ה- OC הכי מטורף .
3.הבדל של עד 10% חפש בנצ'ים בטומסהרדווארקוד:בין 667 - 800 אין אפילו הבדל של 1% אחד.
4.אין קשר , קונים זיכרונות של חברה שמתמחה בOC כגון OCZ , Crosair וכדומה עם זמני תגובה נמוכים CL כדי שיהיה אפשר למשוך אותם בקצוות , ככל שהתדר MHZ ההתחלתי יהיה גבוהה יותר כך הזיכרונות יעבדו מהר יותר אך הזמן תגובה יגדל בהתאם לכן בOC כאשר הזיכרונות מגבילים מורידים את התדרMHZ כדי להביא יותר ביצועים למעבד כדי שהCL יהיה נמוך יותר וכך יהיה אפשר לקבל ביצועים אופטימליםקוד:קונים סטיק בתדר של 800 רק אם עושים OC
5.לצרכן הביתי הפשוט זה לא , אבל יש בזה חיסרון כי כל המקומות (4 סה"כ) בלוח תפוסים לכן אין אפשרות שידרוג עתידית וכאשר ירצה יצטרך לזרוק סטיק 1 או 2 וזה חבל על הכסף לכן עדיף לקנות סטיק אחד עכשיו ועוד חצי שנה עוד סטיק כדי שתיהיה תוספת בעתיד.קוד:אפשר לשים גם 512 * 4 זה לא מפריע למערכת . (תביא הוכחות אם אתה מתעקש )
ב OC ה4 סטיקים האלה מאוד משמעותיים זה מגביל אותך בלוחות מסויימים (ברוב הלוחות פרט מהעלית של הOC , כגון DFI ASUS וכדומה)
6.מצטער אבל אני את שלי עשיתי בHWZONE יש שם יותר מדי אנשים כמוך שחושבים שהם מבינים משהו בחיים שלהם אבל בעצם מנסים ללמוד אנגלית ולקרוא מאתרים בחו"ל ולא מבינים מה שהם קוראים ואז הם מדברים שטויות ומושגים כדי שאנשים אחרים יחשבו שהם מבינים.קוד:אתה מבין שמשעמות טכנולוגיה חדשה = משחקים בעלי מנועים גראפיים וטקסטורות גבוהות ? אתה מדבר יותר מידי שטויות .. זה פורום מעפן במילה אחת . אתה יכול להמשיך לקרוא ב-hwzone.co.il . אבל אל תקרא שטויות ולא כל מה שאורמים שם נכון .. מי שמביא שם הוכחות זה מי שבאמת מבין ולא מדבר באוויר - כמוך .. קיצר
לאור ההתפתחות של הטכנולוגיה בעבר , ולעומת היום ה FX5200 המדובר והנפוץ מריץ היום NBA 2007 עם 1 GB RAM ומעבד נורמלי , חלק לגמרי , זהו כרטיס מסך בן 4-5 שנים לכן ההשקפות שלי דומות , GF 440 MX מריץ היום משחקים על LOW וזהו כרטיס מסך בן 5-6 שנים לכן ההשקפה דומה לעבר והחיזוי נובע מכך , אני רק שיארתי אני לא קבעתי עובדות אבל זה מה שיקרה אלא אם לא יצא איזה משהו מטורף לגמרי שישנה את פני הטכנולוגיה לגמרי
ובקיצור , תמשיך ללמוד אולי יום אחד תפסיק לזלזל באנשים ולחשוב שאתה הכי חכם ותלמד לדבר קודם כל , יש דרך להעביר ביקורת ולהגיד כל דבר במקומו , ואם זה פורום טמבל למה אתה פה בכלל? למה אתה נכנס לפורום הטמבל הזה? , אולי כי אתה גם טמבל כמונו?
יום טוב.
עריכה לאור התגובות:
תסביר למה? , זו חברת בת של ASUS ...קוד:ואל תקנה לוח אם של ASROCK
ןHITMAN יש רק 2 גירסאות ל S3 , כאחד עם S3 אני יכול לומר לך שאין בעיה עם הלוח והוא מתפקד מצויין , תמיד יהיו אנשים שנפלו על מוצר של "יום ראשון" , כך קוראים לזה יש לזה סיפור ארוך לשם אבל אני לא אפרט בכל מקרה אני דיי ממליץ הכרטיס קול עדיף מאשר של ASROCK כנ"ל הכרטיס רשת והצ'יפסט , סה"כ למשתמש הביתי הרגיל לא יהיה ממש הבדל בין זה לזה אבל ההפרשים הם של 50 ש"ח ככה שזה לא קריטי , האפשרויות בג'גהבייט מבחינת OC הרבה יותר גדולות מאשר של ASROCK .היתרון היחיד של ASROCK שהלוח הוא CF ואם תחשוב איי פעם על 2 כרטיסי מסך אז שווה לך..
נערך לאחרונה על ידי Moshe; 05-01-2007 בשעה 15:54.
אממ סבבה לך אין בעיות .. אני שמח
אבל להמון אנשים כן יש בעיות עם הלוח הזה ואני לא חושב שסתם אנשים יפלו על מוצר של יום ראשון או מה שניסית להגיד שם חח
תה יודע סתם אמרתי 70 גרסאות וזה לא 2 זה לפחות 3 אני לא יודע לא בדקתי לא ממש מעניין תי אבל נראה לי ש3 גרסאות לפחות .. :s45:
מה שמעננין אותי זה ההבדלים בכרטיס קול בין asrock xfire לגיגהבייט s3 כי הווינאמפ מופעל אצלי 24\7 :]
אבל למה אתה מלקק לו ?
סבבה משה ..
קראתי מה שכתבת .
עם חלק אני מסכים עם חלק לו (בעיות שלי לא שלך .. )..
בקשר לספק הוא מדבר על הרצת המשחק NBA ואתה מביא לי פה דוגמא עם 8800gtx ?או מה שלא רשמת .
ב- HWZONE
היה ויכוח פעם על מתחים וספקים אם יוכלו לעמוד כשאשר מישו יעשה OC מטור ף..
ואחד שם הסביר להם שם ותקע להם זין לגרון .. הסביר על מסילות וכל השיט הזה ובסוף הם שתקו (למיטב זכרוני ).. כל מקרה אני אל הכי מבין בספקים אבל קראתי על מאמרים וחישובים שאחד מהפורום שם עשה ונראה מאוד הגיוני שגם במצב של עומס הספק מחזיק את המחשב (עומס הכוונה OC )
אני יכול להתווכח איתך על זה עד מחר וכל אחד יישאר בצד שלו .. אז חבל סתם לחפור..
משו קטן ..
המשתמש הביתי לא ירגיש אפילו אחוז אחד של הבדל בין התדרים לזכרונות : 800 677 כל עוד הוא לא ייעשה OC ..
או קיי ?.