שלום,
אני נוסע לאנגליה לכמה שנים ורוצה לרכוש שם מחשב חדש.לפני הכל,האם כדאי לקנות נייד או PC?האם שם זול יותר?רצוי שהמחירים יתאמו את אנגליה,בפאונדים אם אפשר.
לשאלותיכם:
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד:
כפי שציינתי - 3000-4000 ש"ח (700 פאונד)
האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?
לנצל את הכל.אפשר גם להגיע ל-4000
במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?
לא לחרוג מה-4000
2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?
תכני HD,שימוש משרדי,גלישה באינט',משחקים.
א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).דפדפנים לצורך גלישה,משחקים,Visual Studio 2010,SQL server,פיתוח תוכנה
ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:המחשב מיועד גם למשחקים.יש לי מסך 23 FHD אז אין צורך במסך
* אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?
* לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?
* לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הגדרות גבוהות
3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא אין צורך רק המארז מעניין אותי
4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?דיסקטים אין צורך
5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט.רק מארז ותוכנו
6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?10
7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק?לא יודע לבצע את זה אבל אם זה מאיץ את מהירות עבודת המחשב אשמח אם זה יהיה קיים במפרט
8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?כן, WIN 7 נראה לי הטוב ביותר כיום לא?
9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים.אני רוכש את המחשב באנגליה כך שאשמח אם יש לכם כתובת או רשת או חנות אמינה שניתן לקנות ממנה ולסמוך עליה
10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA או למשל דרישה למארז קומפקטי במיוחד)?אני לא מכיר את כל הדוגמאות אז אשמח אם תחליטו לבד ע"פ צורכי השימוש של המחשב.אני רוצה את הטוב ביותר
11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך (למשל, הוספה של כרטיס מסך חזק בהרבה)?אם בעתיד הרחוק 4 ואילך שנים זה לא יספק את צרכי כן,ארצה לשדרג
12. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון?תשובה זהה ל-11
תודה
שוב,אני קונה את המחשב באנגליה.הייתי שמח לקבל מפרטים גם לנייד וגם ל-PC.אם אפשר במחיר שציינתי לקנות את שניהם זה גם טוב לי.
יום טוב

ציטוט ההודעה