קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] קצת פשוטה אבל בכל זאת מוזרה בקשר לוויסטה...
    על ידי OmriYaHoo בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 04-09-2008, 23:18
  2. [שאלה] קצת מפגרת אבל .. חח =]
    על ידי PozZA בפורום משוב
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 29-08-2007, 16:39
  3. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 23-08-2006, 09:44
  4. [שאלה] קצת פאדיחה אבל מי זה רוביניו
    על ידי GoldStar בפורום כדורגל
    תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 08-06-2006, 00:19
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 7 << ראשון 1234 ... אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 93

שאלה קצת מוזרה אבל נכונה בנוגע ל"בריאה" - עמוד 2

GOLF91
    אורח

שמעתי שחברה של אחותי ספרה לה את זה אבל גם בזה אני לא מאמין זה בולשיט וגם המשיח הזה זה בולשיט ואל תנסו לשכנע אותי מה שנראה לי יותר הגיוני זה גלגול נשמות זה נשמע לי יותר מציאותי מהמשיח ומאלוהים אבל גם בזה אני לא מאמין אני אתיאסט אם מישהו יודע מה זה זה הכי הגיוני למרות שכל המשפחה שלי דתייה עד השנה הזאת לא הייתי נוגע בחשמל ביום כיפור אבל הגעתי למסקנה שזה סתם כל הצום הזה והייתי גם במחשב ביום כיפור למרות שלא היו ממש שמחים וניסו לדבר איתו ש"תשמור לפחות יום אחד בשנה" איש איש באמונותו יחיה ואל תגידו לי גוי כי זה שטויות רוב החילוניים עושים יותר ממה שכל דוס יעשה בחיים שלו מלבד זה שהוא יושב בבית לומד גמרא או מתפלל ומגרד את הביצים ותוקע את אשתו ללא תקנה וללא רחם הרי צריך לקיים את מצוות פרו ורבו אבל מאיפה אלוהים חשב שהוא יפרנס את העשרה ילדים או יותר שהוא יעשה? אלוהים היה צריך לחשוב על זה רבותי(זה יותר נכון לומר על חרדים אבל יש גם דתיים שהם מתבטלים)אולי טיפה סטיתי מהנושא אבל רציתי לומר איך חיים של חלק גדול מהאוכלוסיה פה בארץ(החרדית) נראת בגלל שהיא עושה בקול "אלוהים" והקטע הכי מעצבן שאנשים נורמלים שעובדים מממנים אותם זה הכי מעצבן בעניין פה והם אוכלוסיה לא הכי קטנה(בערך 10-15 אחוז ויש עוד הרבה ערבים שהם ככה שלא עושים שום דבר ומשריצים ילדים אבל זה סיפור אחר)
    נערך לאחרונה על ידי GOLF91; 14-01-2007 בשעה 07:49.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של MeToRaF
    שם פרטי
    רומאר
    לייקים
    0
    נקודות
    1,083
    משפט מחץ
    VISCA BARCA

שמע , אנחנו מקבלים את הדיעה שלך ושל כל אחד, אבל תשתמש בשפה הולמת לנושא הזה.
    אל דבר כאן לנושא הזה כ"בולשיט" ,יש דרך וצורה להגיד דברים.
    ובחייאת תשתדל להשתמש בפיסוק בדברים שלך , די קשה להבין.

GOLF91
    אורח

זה בולשיט, שאוכלוסיה מסויימת עושה כל דבר ש"אלוהים" אומר ועוד אחרי זה אנחנו צריכים לממן אותם. מקווה שהממשלה תתן להם כמה שפחות הטבות וקצבאות. כל טוב.

משתמש מכור האוואטר של Troy
    שם פרטי
    עמית
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מותר להעתיק,אסור להיתפס=)

ציטוט נכתב במקור על ידי GOLF91 צפיה בהודעה
    שמעתי שחברה של אחותי ספרה לה את זה אבל גם בזה אני לא מאמין זה בולשיט וגם המשיח הזה זה בולשיט ואל תנסו לשכנע אותי מה שנראה לי יותר הגיוני זה גלגול נשמות זה נשמע לי יותר מציאותי מהמשיח ומאלוהים אבל גם בזה אני לא מאמין אני אתיאסט אם מישהו יודע מה זה זה הכי הגיוני למרות שכל המשפחה שלי דתייה עד השנה הזאת לא הייתי נוגע בחשמל ביום כיפור אבל הגעתי למסקנה שזה סתם כל הצום הזה והייתי גם במחשב ביום כיפור למרות שלא היו ממש שמחים וניסו לדבר איתו ש"תשמור לפחות יום אחד בשנה" איש איש באמונותו יחיה ואל תגידו לי גוי כי זה שטויות רוב החילוניים עושים יותר ממה שכל דוס יעשה בחיים שלו מלבד זה שהוא יושב בבית לומד גמרא או מתפלל ומגרד את הביצים ותוקע את אשתו ללא תקנה וללא רחם הרי צריך לקיים את מצוות פרו ורבו אבל מאיפה אלוהים חשב שהוא יפרנס את העשרה ילדים או יותר שהוא יעשה? אלוהים היה צריך לחשוב על זה רבותי(זה יותר נכון לומר על חרדים אבל יש גם דתיים שהם מתבטלים)אולי טיפה סטיתי מהנושא אבל רציתי לומר איך חיים של חלק גדול מהאוכלוסיה פה בארץ(החרדית) נראת בגלל שהיא עושה בקול "אלוהים" והקטע הכי מעצבן שאנשים נורמלים שעובדים מממנים אותם זה הכי מעצבן בעניין פה והם אוכלוסיה לא הכי קטנה(בערך 10-15 אחוז ויש עוד הרבה ערבים שהם ככה שלא עושים שום דבר ומשריצים ילדים אבל זה סיפור אחר)

חח אני יצירתי השתמשתי בצבעים
    • אם אתה בא ואומר המשיח זה בולשיט והכל בולשיט בגישה כזאת כלום שנגיד פה לא ייכנס לך לראש,כשבאים לדיון רצוי לשמור על ראש פתוח ולא לשלולכל אפשרות על הסף ואני לא יגיד לך עכשיו יבוא משיך יהיה וזה כי באמת שאני לא מבין בנושא הזה של ביאת המשיח אבל תגיד "לפי דעתי לא יבוא המשיח אין דבר כזה" לא זה בולשיט כי זה מזלזל פה באמונות של אנשים ובדת היהודית בכלל
    • הצום שאתה צם בום כיפור הוא לא רק בשביל לכפר על החטאים שלך מול אלוהים אלא גם על החטאים שלך מול חברייך ואנשים אחרים ובזה שאתה אומר זה סתם קצת מראה על לא יודע..חוסר בגרות מסוימת.המטרה בצום היא לכפר על החטאים שלך,אתה חושב שלא חטאת בפניי אף אחד כל השנה? אל תצום.אבל תכבד את המסורת היהודית ואת הרעיון מאחורי זה כי מאחורי כל המצווה יש רעיון מסוים זה לא סתם.
    • שמע הכללת פה,אני מכיר הרבה חרדים ודתיים שעובדים למחייתם ומה לעשות שתמיד יש את הקיצוניים שחיים על חשבון המדינה ודברים כאלו גם אצל החילונים אבל אל תעשה הכללות אםאתה לא יודע את כל העובדות כי יש הרבה מאוד דתיים ששירתו בצבא ואני מכיר חרדי קרוב משפחה שלי שהיה טייס בחיל האוויר אז באמת אל תעשה הכללות.בקשר לתקיעה חח פרו ורבו אבל שמע בעיה שלהם מה אתה אכפת לך שהם ימצאו כסף ואם זה לא על חשבון המדינה מבחינתי זה בסדר גמור.
    • למדת תורה?גמרא? משהו? מי אתה שתחליט מה זה קול אלוהים ומה זה לא הכל לפי מצוות כתובות שעם חלקן גם אני לא מסכים אבל בעיקרון זו הדת על מצוותיה תקבל את זה או תעזוב את זה.שיראו איך שהם רוצים אם בדעתם קיום מצוות בא ראשון אז סבבה בשבילהם.
    • אני יהודי משתין על הקוראן כל ערבי צריך להרוג כשהוא קטן (דעתי האישית אין לי כוח להיכנס לכל הקטע של ערבים עכשיו ובחרתי כתום סתם ככה אין שום קשר להתנתקות.)

GOLF91
    אורח

שמע, טעיתי שבאתי בגישה חד משמעית, מי שחושב משהו אחר, שיגיד מה נראה לו וינסה להסביר את זה בצורה רלוונטית. ובקשר לתקיעה, אתה בעצמך אומר שזה בעיה, אם זה על חשבון המדינה וכמעט כל חרדי ככה, מעט מאוד עובדים. וקול אלוהים,אני בחיים לא יכול להחליט,רק אומר שאין סיכוי שדבר שלא קיים מבחינה מדעית,יכול לעשות כל דבר.ואני גם בדעתך שצריך להרוג כל ערבי מגיל אפס,ישר שהוא יוצא לאוויר העולם, צריך לערוף לו את הראש ואני גם קצת מעל 18, בבחירות הבאות אני או בוחר בליברמן או במרזל(נראה לי יותר ליברמן כי הוא לא דוס).

משתמש ותיק
    שם פרטי
    חיליק
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "הפוך בה והפוך בה וכולה בה"

מי אמר שהאלוהים לא קיים מבחינה מדעית.
    תסביר לי את בריאת העולם גולף,שהרי מבחינתך אלוקים לא קיים,אז קדימה,איך העולם נברא?אני לא מדבר עכשיו על זה שהתורה זה הכל טוב ויפה הכל כוחות וכו' כוו' כו',אני רוצה שאתה תסביר לי במחינה מדעית כפי שאתה אומר איך העולם נברא,עם הוכחות כמוב.
    אין סיכוי שדבר לא קיים מבחינה מדעית?אין לך הסבר לבריאת העולם זה אומר שהעולם לא קיים?חחח אז אתה יוצא די טיפש פה בקטע הזה:\מוזר.
    בכל מקרה דעות כמו כל ערבי למות וכו',אולי מתתקבלים פה על כמה אנשים,אבל בפעם הבאה שתדבר ככה אתה לא תיהיה בפורום,וזה לא פעם ראשונה שאני מזהיר אותך,קיצוני ימני שמאלני מה שבא לך,רק אל תביע את הדעות בצורה של גזענות ופגיעה באחרים.
    אני גם ימני אגב.
    יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
    1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה

GOLF91
    אורח

אין לי הסבר מדויק אבל בטוח שלא רוח בראה את העולם נכון? או משהו אחר שלא רואים והנה תיאוריה שנראית לי הרבה יותר הגיונית מרוח:
    http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%...93%D7%95%D7%9C

אם אתה מאמין שרוח או דבר שלא רואים אותו ברא עולם שלם אז תהנה באמונתך ואני אשמח גם אם תגיב בקשר למה שכתבתי מקודם על החרדים וכל העניין הזה

משתמש מכור האוואטר של Troy
    שם פרטי
    עמית
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מותר להעתיק,אסור להיתפס=)

ציטוט נכתב במקור על ידי חיליק צפיה בהודעה
    מי אמר שהאלוהים לא קיים מבחינה מדעית.
    תסביר לי את בריאת העולם גולף,שהרי מבחינתך אלוקים לא קיים,אז קדימה,איך העולם נברא?אני לא מדבר עכשיו על זה שהתורה זה הכל טוב ויפה הכל כוחות וכו' כוו' כו',אני רוצה שאתה תסביר לי במחינה מדעית כפי שאתה אומר איך העולם נברא,עם הוכחות כמוב.
    אין סיכוי שדבר לא קיים מבחינה מדעית?אין לך הסבר לבריאת העולם זה אומר שהעולם לא קיים?חחח אז אתה יוצא די טיפש פה בקטע הזה:\מוזר.
    בכל מקרה דעות כמו כל ערבי למות וכו',אולי מתתקבלים פה על כמה אנשים,אבל בפעם הבאה שתדבר ככה אתה לא תיהיה בפורום,וזה לא פעם ראשונה שאני מזהיר אותך,קיצוני ימני שמאלני מה שבא לך,רק אל תביע את הדעות בצורה של גזענות ופגיעה באחרים.
    אני גם ימני אגב.
    אם אתה מדבר אליי פעם ראשונה שאתה מזהיר אותי
    אבל מה לעשות לא מסתדר עם העם השני חח

GOLF91
    אורח

לא חחחח הוא מדבר אליי ואני אדבר איך שמתחשק לי על ערבים מהסיבה הבאה:
    שכן שלי איפה שפעם גרתי נהרג בפיגוע באוטובוס ודודים שלי שכנים של הבעלים של המלון פארק בנתניה שנהרג בפיגוע אם אתם זוכרים בליל הסדר לפני כמה שנים אז אני אומר מה שבא לי בקשר לערבים

משתמש מכור
    שם פרטי
    מיכל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יהודי, איפה שאתה ואיך שאתה, הקב"ה אוהב אותך!

גולף אתה בן 18 ואתה מדבר ככה? :/
    איזה חוסר הכרה יש לך כלפי אנשים בעם שלך, זה נושא שכבר מיצינו פה אבל אני חייבת להגיד לך משו על החרדים.
    אתה חושב שזה פשוט ללמוד כל היום?! בחורי ישיבה מקבלים כל חודש פחות מחצי מהכמות שמובטל פה בארץ מקבל וגם זה כסף שבא מתורמות של אנשים ולא בא משום גורם ממשלתי אז תשב בשקט....אני מכירה מישו שהוא לומד תורה כל היום ואתה יודע כמה הוא מקבל כל חודש? בסביבות ה-900 שקל, אז כדאי שתתחיל להרגיע..
    רוב הנשים החרדיות עובדות ככה שאין לך מה לדאוג. אתה מוכן להסביר לי מה ההבדל בין משפחה שהאבא עובד והאמא עקרת בית לבין משפחה שהאבא לומד תורה והאמא עובדת? אין הבדל והמציאות של עקרות בית במדינת ישראל מגיעה לאחוזים דיי נכבדים..
    אח אח אתה לא מכיר מציאות של הרבה ילדים, הלוואי והיו לי עוד כמה אחים ואחיות בבית, תגיד להם תודה שהם מביאים ילדים, לפחות ככה לא יהיה פה מהר מידי רוב ערבי בארץ....
    והחרדים ממש לא מיתבטלים, אתה יודע כמה אירגוני צדקה וחסד יש להם? הם אוכלסייה קטנה שמגיעה אולי ל-10 אחוז מהארץ ויש להם פי 10 יותר אירגוני צדקה מכל מה שתיספור בציבור הכללי במדינה.
    אתה יודע מה אני אוהבת במשפחות החרדיות? שהם תמיד מיסתפקים במה שיש להם ובד"כ אין להם הרבה...והם תמיד שמחים עם מה שיש להם, לא מתלוננים יותר מידי
    הם לא חיים על חשבון אנשים פה במדינה, הם משלמים מיסים בדיוק כמוך , למה חלק מכספי המיסים הולכים פה בארץ? "לתרבות וספורט", הם הולכים למשחקי כדורגל? לא ממש, הם הולכים לקולנוע? הם הולכים לתיאטרון? לא....
    ואתה? אני משערת לעצמי שאתה כן מישתמש בכסף הזה, וגם אני...ככה שאל תבוא אליהם בתלונות.

GOLF91
    אורח

אלה שמתנדבים בזק"א כל הכבוד להם ועם כמוהם אין לי שום בעיה אני מכבד אותם יותר מכל בן אדם אבל חרדי שמתבטל ומביא עשרה ילדים ונותן להם להיות מסכנים עם זה כן יש לי בעיה ואל תדאגי לי אני לא צריך את הכסף שלהם אני גר באזור נחמד בצפון תל אביב
    ואני מה לעשות אני מדבר ומוציא מה שאני חושב ולפעמים זה גם דברים לא הכי נעימים לשמוע אבל זה מה שאני חושב מצטער והחרדים האלה לא צריכים לחכות לתרומות אם הם לא נכים או עם מומים אחרים הם יכולים לעבוד אולי לא ירוויחו הרבה אבל עדיף מלחכות לתרומות ואגב יש לי רחוקי משפחה שהם גרים בבני ברק עשרה ילדים אבל האבא עובד והאמא עבדה נדמה לי לא יודע בדיוק והוא גם מתנדב במגן דוד אדום או זק"א לא זוכר בדיוק בן אדם כמוהו אני מכבד יותר מהרבה חילונים

משתמש ותיק
    שם פרטי
    חיליק
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "הפוך בה והפוך בה וכולה בה"

איזה קטע גולף?ממש ממש לא רחוק ממך יש נאשים בדרום תל אביב,שבאמת כן צריכים את הכסף הזה,תתפלא,ולא כולם גרים באזור נחמד בצפון תל אביב,
    עוד משהו,אתה לא היחדי שעברת טראומות מערבים,אז תסתום את הפ'ה שלך ואל תרגיש שיש לך פה יותר מדי זכויות,אתה רוצה לתרום?תתגייס לצה"ל לקרבי ואז תדבר.
    והזהרתי מספיק,השעייה לשלושה ימים,מקווה שתלמד לקח.
    יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
    1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה

golf77
    אורח

לא כל מי שגר בדרום תל אביב עני מרוד ובקשר לצבא אני לא צריך שמפקד בחצי שנה יגיד לי "פול קום פול קום" אפשר לעשות דברים יותר רציניים בזמן הזה

משתמש מכור
    שם פרטי
    מיכל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יהודי, איפה שאתה ואיך שאתה, הקב"ה אוהב אותך!

אה חרדים אחרים שמיתנדבים באירגוני צדקה ומקימים אירגוני צדקה כאלה ואחרים לא חשובים?!
    חרדי שמיתבטל?! לימוד תורה זה לא ביטול והלוואי ואתה היית לומד טיפה בזמן הפנוי, אבל אה נכון שכחתי יש לך דברים הרבה יותר חשובים לעשות. וזה שהם מביאים 10 ילדים, כל הכבוד להם, כן ירבווווווווווווו אמן ואמןןןןןן!!! להביא ילד וחצי זה מספיק..?!
    הם מביאים ילדים שיסבלו? חחח אולי אין להם פאנטהאוס ווילה בקיסריה, אבל שמחת חייים ב"ה יש וגם הסתפקות במועט
    חרדים גם עובדים, להיות שוחט זאת לא עבודה? להיות מוהל? להיות סופר סת"ם? להיות רב בתלמוד תורה? להיות רב בישיבה? להעביר שיעורי תורה לילדים\נשים\גברים זאת לא עבודה? לכתוב סיפרי קודש? היית פעם בשכונת גאולה בירושלים או בבני ברק? הכל שם חנויות של חרדים....אז הנה לך גם הם עובדים, ומילה שלי הם ממלאים את הכיסים של מס הכנסה טוב מאוד, אז אל חשש לך, מתי שתיהיה יותר טוב מהם תבוא ותדבר, לבינתיים אין לך אף זכות..
    לילה טוב!

golf77
    אורח

לא אמרתי ילד וחצי זה משעמם מדי חחחחחחחח אבל גם לא עשרה לי יש שלוש אחיות אנחנו ארבעה זה נראה לי מספיק שלושה-ארבעה לא יותר אלא אם כן זה בן אדם אמיד שיש לו כסף לגדל אותם ונהנה מגידול ילדים אז מעולה אבל לא מביאים ילדים לעולם שיחיו בצורה לא טובה למרות שאצלם הם מסתפקים בכל דבר אבל חסרים להם גם הרבה דברים אם את רוצה להביא מאה ילדים ולא יהיה לך כסף בשבילהם אז תהני שיחיו איך שנראה לך לא עניין שלי איך מישהי זרה מהאינטרנט רוצה לגדל ילדים וכמה תעשי מצדי מפעל לילדים שיהיה לך כל טוב
    נערך לאחרונה על ידי golf77; 17-01-2007 בשעה 00:23.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:56.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,092 | הודעות: 8,173,679 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect