קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 10-07-2013, 02:55
  2. דיון| בשר זה רצח?
    על ידי Cprogramming בפורום דיבורים
    תגובות: 81
    הודעה אחרונה: 29-04-2012, 13:27
  3. תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 21-01-2011, 23:21
  4. [דיון] הגיבור שלכם מ Fable:The Lost Chapters
    על ידי Jack בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 07-08-2008, 18:07
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 23 מתוך 23

[דיון]רצח - עמוד 2

משתמש ותיק
    שם פרטי
    רון
    לייקים
    3
    נקודות
    0

אל תזיינו בשכל עלק באר שבע עיר פשע תבואו לכאן לכמה ימים צאו למסיבות וצאו בכלל תראו =\\ יכל להיות שיש טיפםה יותר ערסים אז בסדר אולי אבל לא להגזים

והילדים האלה לא טלית שכולה תכלת מה אתם חושבים סתם שלא יזיינו בשכל כי אומר לך מאנשים שמכירים אותם הם גנבו פלאפונים הלכו מכות והם באמת היו מוכרים למשטרה אז אל תזיינו בשכל אם אתם לא יודעים כלום והנה תמונות שלהם-
    http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3360363,00.html

2. קישורים ממומנים

PHeNomenal האוואטר של hEN.
    שם פרטי
    חן
    לייקים
    0
    נקודות
    62
    משפט מחץ
    אל תסתכל בקנקן אלא תשתה למה אתה צמא חתיכת אדיוט:-]

יודע ניצא מנקודת הנחה שהם לא היום ילדים טובים אב לרצוח????????

(*) (*)
    אורח

מגניבת פלאפונים ומכות לרצח תאמין לי יש פער אחושרמוטה

משתמש ותיק
    שם פרטי
    רון
    לייקים
    3
    נקודות
    0

וואלה צודקים אבל בסדר אני רק אומר שלא תחשבו שזה סתם הם הסתבכו ואחי זה שאמר שיש הבדל בין גניבת פלאפונים וכאלה ברור שיש הבדל אבל אני אומר לך זה מה שהם עושים בכיתה לחברים שלהם והם התעללו ועשו הרבה דברים נגד החוק והסתבכו ודקרו ועוד ועוד ועוד

אבל צודק לא צריך להגיע לרמה כזאת שמגיעים למצב של רצח

תקשיבווו לא קראתי שום תגובה חוץ משל אלעד...אף אחדד פה לא הכיר את אף אחד מיהם אישיתתת
    אני מכיר אותם את רוסלן מכיתה ד' איך שהוא עלה לארץ אני איתו...אחים בדם ואיתן מכיתה ו'...אני בכיתה יא'
    אני כל בוקר רואה אותם אומר שלום מביא חיבוק...אףאחד באמת לא יודע איך זה לקום בבוקר ואומרים לך ששתי אחים שלך לא יהיה אותם יותר,לא יצחקו לא ישמחו לא יראו אותם יותר
    אתם לא יודעים איזה כאבבב זה אף אחד פה לא עבר אחד כזה
    זה 3 אנשים!! אנחנו הלכנו מלוויה ללוווייהה אףאחד לא יודע מזה איזה קריעת לב איך המשפחות היו קרוב ל500 איש משפחה חמה אהובההה כולם אהבוו אותם השלישי שחבר שלהם אולג היה איתם 24/7 כל יום כל בוקר ערב וצהוריים הכללל הם עשו הכללל ביחדד
    הוא לא ידע שהרגו אותם,קם והדבר הראשון ששאל איפה החברים שלי,לא אמרו לי אבל איך שאמרו לווו...הוא נגנב השתגע הבן אדם נכה לכל החיים ניכנס לו דרך הכבד ויצא דרך החוליה הראשית...

אז כמה דברים:
    הם היו אנשים זהבב אהוביםםם כולםםם אהבו אותם לא משפחות פשע אני רואה כבר מיום שישי בבוקר כבר 2 יממות את המשפחות האלה...אני הולך מבית לבית...אנשים זהב
    -
    הם לא התעסקו בכלום ,הם היו אנשים זהב הם לא היו פושעים
    -
    המשטרהה הבת זונה הלוואי יתנו לי לשרוף אותם הם נתנו להם לשכוב 40!! דקות עם 3 כדורים בחזה...
    -
    הםםםםם-היה איתם ילד אחד...הוא החבר שלנו איתנו כל הזמן קטן חמוד כזה
    הוא היה איתם 20 דקות לפני שזה קרה והואאאא יודע הכל...והם לא רבו לא כלום ...הם ניסו להיכנס למועדון לא נתנתו..אכלו משהו והלכו לפיצוציה והכל התחיל
    -
    המשטרהה הבת זונהה הזאת,בנתיים שקראו להם הם טיילו..אכלו קצת במסעדה..ראו אין כלום והלכו בחזרה...חזרו אחרי 40 דקות שהם מתוו

אתם לא יודעים מזה לאבד 2 אנשים כאלה שכל בוקר אתה מחבק אותם מנשק [אומר שלום יעני]
    את איתן לימדתי לנסוע על אופנייםםם
    רוסלן עברתי איתו את רוב החיים שלי אתם לא יודעים איך זה ליראות את הגופה שלהם מתכסה בחול כאילו כלום לא קרה

אף אחד פה באמת יודע איזה כאב זה,אז לפי דעתי אל תדברו שטיות ושם קטטה לא הייתה ושום כלום,הם אנשים זהב אהובים מרוצים מהחיים ממה שיש...לא רוצים יותר מדי

ציטוט נכתב במקור על ידי MaRoKaY צפיה בהודעה
    אל תזיינו בשכל עלק באר שבע עיר פשע תבואו לכאן לכמה ימים צאו למסיבות וצאו בכלל תראו =\\ יכל להיות שיש טיפםה יותר ערסים אז בסדר אולי אבל לא להגזים

והילדים האלה לא טלית שכולה תכלת מה אתם חושבים סתם שלא יזיינו בשכל כי אומר לך מאנשים שמכירים אותם הם גנבו פלאפונים הלכו מכות והם באמת היו מוכרים למשטרה אז אל תזיינו בשכל אם אתם לא יודעים כלום והנה תמונות שלהם-
    http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3360363,00.html
    אתה לא יודע מה אתה מדבררר בכללל
    איתןןן?איתן לא היה בחקרה לא היה בכלל בתחנה..מה אתה מזיין את השכלל?!?!
    רוסלןן?רוסלן היה פעם,פעמיים בחקירה ואולי היה תיק אבל לא על מכות ולא על משהו כזה אני יודע מה אני מדבררר
    !!!

ושתידעו לכם,לפני 8 ימים :
    היה לאיתן יום הולדתת 16!!
    ישבנו אצלו,שתינו לכבוד שיהיה לו חיים ערוכים,איתן ורוסלן ישבו ביחד,חיו ביחד,מתנו ביחד ז"ל
    וכשהלכתי הבית בלילה באיזה 3,איתן בא ואמר לי אישית,חיבק אותי ואמר לי תודה שבאת אני יזכור את זה תמיד

ורוסלן?היה לו לפני איתן יום הולדת,הם שמח והכל,שתיהם האחרונים שחגננו להם ימי הולדת מבין כל הח'ברה

שהרוצח יתפלללללללל שהמשטרה תיתפוס אותו לפני האחים,כי הם ישלחו עצם עצם שלו למשפחה שלו

בעיקרון אני מסכים עם JACOBY... ולפי התמונות ב YNET אני יודע לזהות ערסים והם נראים ערסים לא כלכך תמימים וטובי לב וכאלה שלא עשו כלום וכו'..
    אם הם כאלה תמימים וילדים זהב למה רצחו אותם? אתה יודע בכלל את סיבת הרצח שלהם?

אני לא מצטער על מוות של אנשים שאני לא מכיר כי יכול להיות שהם היו פושעים וכו'.. רק לפי המראה אני יכול לחשוב לעצמי כל מני מחשבות שאני לא אפרסם פה כי יתחילו להתנפל עלי בתגובות ואין לי כח לזה.. בכל מקרה אני מסכים עם מה ש Jacoby אמר בעמוד הראשון..
    נערך לאחרונה על ידי Born2Kill; 05-02-2007 בשעה 00:01.

~ Life Is A Shitt y Game, But The Graphic Is Awesome ! ~

ציטוט נכתב במקור על ידי Born2Kill צפיה בהודעה
    בעיקרון אני מסכים עם JACOBY... ולפי התמונות ב YNET אני יודע לזהות ערסים והם נראים ערסים לא כלכך תמימים וטובי לב וכאלה שלא עשו כלום וכו'..
    אם הם כאלה תמימים וילדים זהב למה רצחו אותם? אתה יודע בכלל את סיבת הרצח שלהם?

אני לא מצטער על מוות של אנשים שאני לא מכיר כי יכול להיות שהם היו פושעים וכו'.. רק לפי המראה אני יכול לחשוב לעצמי כל מני מחשבות שאני לא אפרסם פה כי יתחילו להתנפל עלי בתגובות ואין לי כח לזה.. בכל מקרה אני מסכים עם מה ש Jacoby אמר בעמוד הראשון..
    אתה ילד דפוק תגיד לי?
    ילדיםםם יותר קטנים ממךךךךךך נרצחו למוות...ואתה מדבר כזה חרא?אתה מתאר את עצמך...לפני שנה-שנתיים נרצח איך הכל היה ניראה?
    אנשים אהבווו אותם היה קרוב ל500 איש אצל כל אחד בהלוויה...
    מזה ערסים?שרבים מכות?מה אתה מדבר?זה שאתה בחיים לא רבת מכות זה לא אומר כלום
    בן אדם ערס זה אחד פוזה אחד שלוקח,גונב
    הם לא כאלה,כולם היינו ביחד רבנו מכות פה ושם,אבל הרבה לא אהבו אותם בגלל שהם ידעו להחזיק הכל,אנשים רצו להביא בהם מכות לא הלך להם התחילו להבין שהם אחים מאוחדים לא יעזור כלום..היינו כולם מאוחדים אנחנו קיבלנו מכות הבאנו מכות הכל ביחד...
    אנשים הבינו שהם קטנים ולא חסר להם אומץ,חברים אחים אז הינה..
    רצו למחוק אותם,והינה פגעוו בלבבב של כל האנשים האלה

בקיצור אני יותר לא מגיב פה,רק שתדעו אתם לא יודעים מהא יך למה ומדוע ואתם אפילו עשירית לא יכולים להרגיש...ממה שעובר על כל הקרובים
    שיהיה לכם בהצלחה אמרתי את שלי,תקראו תפנימו ותבינו שהם ילדים...כי אתם ממשיכים לחיות...החיים יפים לכם...הם נעצרו..עצרו עוד מאות איתם

יאללה שיהיה לכם חיים יפים...כמו שלהם היה צריך להיות

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:30.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,713 | הודעות: 8,206,306 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect