מה נראה לכם שהיה קורה אם הוא לא היה נרצח?האם ירושלים כבר לא היתה שלנו?מנגד אפשר לשאול:למרות הרצח,יכול להיות שבגלל הירצחו היום ירושליים שלנו?האם מטרת הרצח היתה "טובה".?
מה נראה לכם שהיה קורה אם הוא לא היה נרצח?האם ירושלים כבר לא היתה שלנו?מנגד אפשר לשאול:למרות הרצח,יכול להיות שבגלל הירצחו היום ירושליים שלנו?האם מטרת הרצח היתה "טובה".?
|
|
אי-אפשר להגיד שהרצח היה "טוב"
אולי היה יותר הסכמי שלום, ויותר שלום....
ספוילר:
אסון לדמוקרטיה.
בכל מקרה, לא נתנו לו לסיים את העבודה שלו אז אנחנו לא יכולים לדעת.
לפי דעתי אם הוא היה ממשיך ירושלים הייתה שלנו כבר...ושום רצח זה לא למטרה טובה תאמין לי.
"Once more into the fray
Into the last good fight I'll ever know.
Live or die on this day
Live or die on this day."
אני נוגד את דעותיו
אבל לרצוח את הראש של הממשלה ?
עם זה אנילא מסכים
אם המדינה / הציבור הרחב בחר ברבין לראשות הממשלה
והמדינה / העם / הציבור הרחב רוצה לסיים את כהונתו בגלל תפקוד לקוי
זה לא נותן לאף אחד הרשאה להרוג אותו
דוגמה:
אם ההנהלה הגבוהה בחרה בנבו להיות ראשי
ונבו נוגד את הדעות של ההנהלה היותר גבוהה ממנו
והם מתחככים בדעות אחד של השני בפורומי ההנהלה
לא נותן לאף אחד לגיטמציה לתת לנבו באן רק בגלל הדעות שלו ו/או המעשים שלו בתור ראשי
(להבדיל אלפי הבדלות כן ?)
נערך לאחרונה על ידי Mr. Ingidao; 20-01-2011 בשעה 15:36.
חפרו כבר אם הנושא הזה..
סבבה, הוא היה איש של שלום.
הוא רצה לעשות שלום עם מצרים אבל מה?
יש אנשים שלא רצו, ובשביל למנוע את זה הרגו אותו...
הרצח היה דבר לא מוסרי וסתם נלקחו חיי אדם של אדם טוב..
אין דבר כזה שירושלים תיהיה רק שלנו , גם כיפת הזהב\סלע שם (של המוסלמים) וגם ויה דה לה רוזה (שישו הלך עם הצלב בירושלים)
אז שירושלים תיהיה רק שלנו? לא מאמין שייקרה...
לגבי מה שמודגש ועם הקו מתחתיו :
האם אתה רוצה שאחמדינג'אד ימות?
אז הרצח הזה יהיה לטובה? ביגלל שהוא מאיים עלינו לא?
אז יכול להיות שייגאל עמיר ( או מי שזה לא יהיה..) חשב שהוא מאיים על ארץ ישראל (שאגב ייגאל עמיר היה במשהו מובחר בצבא של צלפים)
והחליט שהוא צריך להרוג אותו..
אני חושב שפשוט היה צריך להדיח אותו מהממשלה ביגלל שהיה שמאלני , שלום תמורת שטחים..
וואלה לא מתאים לחיות בארץ שהיא בעצם בגודל של שכונה..גם ככה היא קטנה..
נערך לאחרונה על ידי False; 20-01-2011 בשעה 16:44.
יצחק רבין היה פוליטיקאי חלש ,אך חייל ומפקד טוב.
חבל שהוא בחר בדרך הפוליטית שלו ,הוא עשה בושה למדינת ישראל ,פינה אזרחים חפים מפשע מהבתים שלהם בכוח,
יצחק רבין רק הראה למדינת ישראל שכל מה שעושים פה זה אנטי דמוקרטי ואין פה דמוקרטיה אמיתית.
עשה טעות שיצר ציר רשע בעזה ,סך הכל הוא לא היה צריך להכנס לפוליטיקה ולחיות בכבוד ,אבל לצערי הוא הרס לעצמו את הכבוד
היחיד שנשאר לו .
סך הכל זה מה שאני חושב עליו ,זה שהוא נרצח לא מעניין אותי.
אני חושב שהרצח הזה די הציל את המדינה שלנו.יכולנו לאבד שטח חשוב.
לא,אני לא תומך ביגאל אמיר שרצח אותו אבל בינינו,מי היה מקשיב לאדם הקטן?האדם הקטן החליט לעשות מעשה נועז ולהראות לכולם את האידיאולגיה שבה הוא מאמין.לצערנו הוא לקח לאדם[אדם טוב צריך לציין] את חייו.
במדינה שאין בה חוקה ואין חוקים למשאל עם דבר כזה יכול לקרות.נחשו לאיזו מדינה אין חוקה ואין חוקים למשאל עם? צדקתם,ישראל![]()
עם אנשים יחשבו קצת יותר לעומק יבינו שבאמת הכל לטובה ..
גם דברים קצת יותר גרועים ונוראים , כמו השואה .
בעקיפי עקיפין אנחנו נולדנו בזכות השואה הזאת , ככה ההורים של ההורים שלנו נפגשו פה בארץ ישראל .. עם לא היה שואה , ככל הנראה לא היה גם ארץ ישראל , ואולי לא היינו נולדים . לא בתור מה שאנחנו עכשיו .
אז יכול ליהות שגם רצח רבין זה לטובה , אולי הלך רבין לעולמו אבל ירושליים בידינו .......
צריכים למצוא את הטוב בכל דבר![]()
רצח רבין זה לא לטובה
אני לא אבוא עכשיו בטענות ואגיד שהרצח הוא בסדר.
הרצח הוא לא בסדר, אך מישהו הגזים ולא הסכים עם הדעה של רבין, ופוף.