|
|
איך אתה יכול לאהוב מישהי על סמך מראה חיצוני ?אתה ממש לא צודק
אני אוהב את הילדה הזאת כמו שלא אהבתי מישהי אף פעם
אני אוהב אותה יותר מהמשפחה שלי למרות שזה נשמע הזוי
אני פשוט לא מסוגל לתאר במילים כמה אני אוהב את הילדה הזאת ואני מוכן לעשות בישבילה ה-כ-ל..
אפילו לחטוף את המכות של החיים
כל דבר אני מוכן לעשות בישבילה פשוט הכל אין דבר שתגיד לי ואני לא יעשה בישבילה
רק חבל שהיא לא יודעת את זה..
איך אתה יודע שהיא מתאימה לך ? דיברת איתה פעם , אתה יודע מה התחביבים שלה? אתה יודע מה הדפוס התנהגות שלך ?
אתה בא בגישה לא נכונה וגישה מוטעת לגבי החיים בכלל , ואהבה בפרט .
בנוגע לכהנא [הערס] שמגן ודלוק עליה כביכול , אז .. אתה תלך לדבר איתה, מאיפה הוא יודע?
וגם אם הוא ידוע, כשהיא תגיד לך כן, הוא לא יעשה כלום. כי היא בחרה בך, לא בו ולא באף אחד אחר . אז הבן אדם היחידי שהוא יכול להרביץ זה לה .
במקרה שהיא תגיד שלא, ואין שום סיבה שהיא תגיד לא אם אתה עושה הכל לפי הספר, הוא לא יתעצבן ולא כלום. כי היא נפנפה אותך. מה שלא הולך לקרות. תוציא את האפשרות הזו מהראש שלך .
ד"א, אם זה מנחם אותך, ערסים דלוקים על כל דבר שזז.
[center]
וואלה אחי קרה אותו דבר ככה.. אני גם ביישן רצחח וזה.. אבל לאט לאט תדבר איתה לאט לט באי סי קיו בבצפר תראה אותה תגיד לה שלום.. איך אומרים "מי שמתבייש מתייבש" מה כבר יש לך להפסיד?
עצה שלי לך לערס הזה ותן לו מכות של רצח אחי אל תיתן לו לדבר בכלל תבוא אליו מאחורה בהפתעה תוריד לו קוקוס מפחיד לראש ואז הוא יסתובב תן לו מהר בוקס לפנים ואז תדפוק ספרינט לילדה ששניכם אוהבים תתחיל לגעת לה בשד ובתחת מהר מהר לפני שהוא יתאושש תנסה גם לדחוף אצבע לכוס אם יהיה זמן אחי וזהו מיצית בילדה הזאת.
מניסיון אישי.