נכתב במקור על ידי
Yellow Slider
טוב היה ערב אחד המצחיקים, לא היה הרבה מה לעשות אז אני ו2 חברים החלטנו להכנס לרוק העצמאות, בחוץ ילדים מוכרים איברים כדי להכנס, אמרתי , בדוק יש דרך להכנס,
הלכתי מאחורה, המצאתי סיפור לשומרים שהעיפו אותנו סתם והיינו בפנים והדברים שלנו בפנים דיברתי עם שוטרים , שומרים, איגורים גדולים שרצו לפוצץ אותי כבר חח , אף אחד לא מכניס אותי אחרי חצי שעה של דיבורים המפיקים מתחילים לצאת ולהכנס , אז דיברתי איתם ובינתיים חברים שלי עושים לי אין מצב שנכנס וזה, קיצר כל פעם יוצא איזה מפיק אחר אומר לי טוב נראה מה נעשה בינתיים תשארו בחוץ, ניסיתי להכנס מהאזור של מד"א גם לא הלך, קיצר פתאום יצא איזה אחד שאחראי על הכל הכל שמה, מההפקה, ודודה שלי יש לה 2 חברות הפקה בין הגדולות במדינה, קיצר התחלתי לדבר איתו ולהסביר לו מה שקרה, ותאכלס כלום לא קרה הכל חארטות, אמרתי לעצמי בדוק הוא מכיר את דודה שלי, אז הכנסתי ת'קטע אמרתי לו על החברה של דודה שלי ושהיא דודה שלי וכאלו.. קיצר ההוא נגנב עושה לי כן אני עובד איתם טוב יאללה אני מכניס רק אותך עלי ישר לקהל אמרתי לו אין מצב חברים שלי גם נכנסים הוא עושה לי אי אפשר ונעלם לאיזה 10 דקות, פתאום הוא יוצא שוב דיברתי איתו ויצא עוד מפיק שזיינתי לו ת'שכל קודם, הסכימו להכניס אותנו, ב1 בערך נכנסו ואנחנו נגנבו לא האמנתי שהכניסו אותנו השומרים אכלו את הלב..
קיצר ככה חסכנו 360 שקל :] , סה"כ לא מכיר אף אחד מה"אומנים" ( גם כן אומנים :\) שהיו שם, חוץ ממה קשור, שגם לא היו משהו והרסו את "שרררוןן".. שינו את זה לא משהו.. היה מצחיק ביותר בפנים, חזרתי באיזה 6 הבית כי דיי הייתי עם קצר וקפאתי והיה משעמם תחת עם כל הלהקות האלו שת'אמת לא הכרתי שמה כלום חוץ מאביב גפן וזה רק בגלל השם שלו..
היו שמה ים ערסים איפה שהיה ת'דוכן אוכל למעלה, שמה היו ים אנשים מוכרים, שגם לא באו לראות כלום והם באו כי כל העולם היה שם..
היה נחמד.. וזהו :]