בוקר טוב ישראל
עכשיו 8 השני החרתי מרוק העצמאות
היה אששששששששששששששששששששששששש
איך היה לכם??
זזתי לישון לילה טוב![]()
בוקר טוב ישראל
עכשיו 8 השני החרתי מרוק העצמאות
היה אששששששששששששששששששששששששש
איך היה לכם??
זזתי לישון לילה טוב![]()
מי שרוצה חתימות אני מוכן להכין לו
|
|
גם אני.. לפני כמה ד' חזרתי הביתה
היה בנ"ז
אבל הסדר של ההופעות לא היה משהו..
את החרא שמו בהתחלה.. ובסוף שמו את הכי טובים !
אז כבר לא היה כח חחחחחחחחח
יאא הכרתי מלא אנשים חדשים והכלהיה בנ"ז
צחוקים, מוזיקה, וחברים
אני בכלל לא עייפה!!!
ביט69 שולטט!!!
סתם סתם.. ת'אמת אני אגיד לכם... שני הגיטריסטים עלובים.. המתופף נשמע ממש טוב.. באמת כבוד לילד הזה.. הוא מתופף כמו מקצוען אמיתי..
בכל מקרה.. היה לפנים.. ממש נהנתי...
הכי נהנתי מאביב גפן ומוניקה סקס...
מאביב נהנתי כי מה לעשות.. אביב זה אביב.. מלך ללא יורש...
ומוניקה סקס כי חבריי כהרגלם נכנסו להמולה.. עשו מעגל והתחילו פוגו והיה קורע לראות אותם.. אנשים שרוטים.. באמת!
וכוס אמא של מי שישב במורד עם שמיכות והלך לישון.. אי אפשר ללכת!
דרכתי על איזה 9-10 פרצופים כל פעם שעליתי או ירדתי למעלה.. סרבאק!! לכו לישון בבית!!
ד"א..
זאת לא השמש... זה עברי לידר!!!
WTF?! מי זה ההומו הזה? חחחחח.....
חחחחחחח נכון כשהוא אמר את זה באמת נקרעתי
שתדע לך דעתי ביט 69 תותחים
אל תשכח שהם בני 14
והמתופך בן 15
הקהל צעק לגיטריסט הומו הומו חחח זה היה גדול אבל מסכן כי הם לא רעים והם עשו לדעתי אפילו יותר רעש מכמה אומנים שבאו אחריהם...
אחרי 4 כבר הייתי הרוגג במשינה ישנתי הייתי שפוך לגמרי.. סינרגיה היו טובים ומוניקה סקס
עללללללללל הריצפההההההההה![]()
שנה הבאה אולי נבוא![]()
The Hibachi!
Gilbert Arenas - #0 Shoting Gurd
"כי כולם אמרו שהוא יהיה 0"
Agent Zero Elite BackCourt Unit - We Fear No One!
Ballin Till We Fall...
אני חזרתי ב-7 הביתה וקפצתי למיטה..היה בנ"ז!!
עישנו ושתינו ...הינו שיכורים אחושילינג חחחח
מי היה בפוגו?
נערך לאחרונה על ידי ToNiC; 24-04-2007 בשעה 15:13.
יווווו היה פיצוץץץץ !!
אצל שייגעצ' וברי סחרוב היה הכי טוב שיש !!
חזרתי ב-8 וחצי הביתה XD
(:
אני לא הבנתי בקטעי מעבר שהם שמו מזרחית... טראנסים.. הביאו את מה קשור שזה גם מזרחית. בסוף הם גם שמו את My Humps כאילו זה ממש ירידה לזנות :|
היה פצצה XD
Bring the Violence-
גם אני הייתי..היה נחמד
ראיתי את שני..ביוטי אנג'ל
דווקא מה קשור בכלל לא מצחיקים אותי הם על הפנים
אבל היה באמת גדולל
טוב היה ערב אחד המצחיקים, לא היה הרבה מה לעשות אז אני ו2 חברים החלטנו להכנס לרוק העצמאות, בחוץ ילדים מוכרים איברים כדי להכנס, אמרתי , בדוק יש דרך להכנס,
הלכתי מאחורה, המצאתי סיפור לשומרים שהעיפו אותנו סתם והיינו בפנים והדברים שלנו בפנים דיברתי עם שוטרים , שומרים, איגורים גדולים שרצו לפוצץ אותי כבר חח , אף אחד לא מכניס אותי אחרי חצי שעה של דיבורים המפיקים מתחילים לצאת ולהכנס , אז דיברתי איתם ובינתיים חברים שלי עושים לי אין מצב שנכנס וזה, קיצר כל פעם יוצא איזה מפיק אחר אומר לי טוב נראה מה נעשה בינתיים תשארו בחוץ, ניסיתי להכנס מהאזור של מד"א גם לא הלך, קיצר פתאום יצא איזה אחד שאחראי על הכל הכל שמה, מההפקה, ודודה שלי יש לה 2 חברות הפקה בין הגדולות במדינה, קיצר התחלתי לדבר איתו ולהסביר לו מה שקרה, ותאכלס כלום לא קרה הכל חארטות, אמרתי לעצמי בדוק הוא מכיר את דודה שלי, אז הכנסתי ת'קטע אמרתי לו על החברה של דודה שלי ושהיא דודה שלי וכאלו.. קיצר ההוא נגנב עושה לי כן אני עובד איתם טוב יאללה אני מכניס רק אותך עלי ישר לקהל אמרתי לו אין מצב חברים שלי גם נכנסים הוא עושה לי אי אפשר ונעלם לאיזה 10 דקות, פתאום הוא יוצא שוב דיברתי איתו ויצא עוד מפיק שזיינתי לו ת'שכל קודם, הסכימו להכניס אותנו, ב1 בערך נכנסו ואנחנו נגנבו לא האמנתי שהכניסו אותנו השומרים אכלו את הלב..
קיצר ככה חסכנו 360 שקל :] , סה"כ לא מכיר אף אחד מה"אומנים" ( גם כן אומנים :\) שהיו שם, חוץ ממה קשור, שגם לא היו משהו והרסו את "שרררוןן".. שינו את זה לא משהו.. היה מצחיק ביותר בפנים, חזרתי באיזה 6 הבית כי דיי הייתי עם קצר וקפאתי והיה משעמם תחת עם כל הלהקות האלו שת'אמת לא הכרתי שמה כלום חוץ מאביב גפן וזה רק בגלל השם שלו..
היו שמה ים ערסים איפה שהיה ת'דוכן אוכל למעלה, שמה היו ים אנשים מוכרים, שגם לא באו לראות כלום והם באו כי כל העולם היה שם..
היה נחמד.. וזהו :]