ג'יסיון ישראל הגנה על עצמה טוב מאוד בלי ארצות הברית לארצות הברית יש אינטרס בקיום של המדינה שלנו הם צריכים פה אחיזה במזרח התיכון נקודה אחת דמוקרטית.
הם נותנים לנו כסף משתי סיבות אחת מהן זה לתמוך בממשל ולא מתוך נדיבות לב.
סיבה שנייה לטעמי ארה"ב מפחדת מישראל עכשיו יקפצו פה כמה אנשים ויגידו אם ארה"ב מחר אין ישראל, להגיד לכם את האמת זה נכון אבל ארה"ב תקבל בראש בצורה לא פחות קטלנית אהמ אהמ צוללות אהמ אהמ.
עכשיו שאני אומר ארה"ב מפחדת מישראל אני לא מדבר מבחינה צבאית.
על מה מבוססת כלכלת ארה"ב? מכירת נשק רוסיה וארה"ב ספקיות הנשק הכי גדולות.
מה ישראל עושה יותר טוב מהאמריקאים ומהרוסים? נשק והשבחה של נשק.
עובדה רשאונה ישראל נחשבת למספר אחת בהשבחת נשק מכל מקום בעולם חותמים חוזים עם ישראל להשבחת נשק. מה לעשות אנחנו מספר אחד בהשבחת נשק ומערכות.
ישראל מייצרת את המערכות המתוחכמות בעולם ורוב יצור הנשק של ישראל זוכה לאהדה בעולם ולהזמנות ענקיות. שוב מה לעשות אנחנו עושים את זה יותר טוב.
ארה"ב משלמת לנו כדי שלא נמכור בכמויות כדי שלא יצור בצורה מסחרית גלובאלית לכל העולם כי זה ייפגע להם בכלכלה הם יודעים את זה רוצים דוגמא תסתכלו על עסקת המזלטים עם הסינים לא רצו שנמכור להם למה כי הם רצו בעצמם למכור.
תסתכלו על מטוסי הלביא ישראל פיתחה מטוס שהיה בשלבים סופיים כבר האמריקאים לחצו עלינו לסגור את הפרוייקט אחרת הם לא יביאו לנו תקציב כלומר במילים יפות קחו כסף רק תפסיקו הם לא ממש אוהבים את הרעיון שיהיה עוד מטוס שיתחרה בתוצרת שלהם מספיק להם מתחרה אחד כבר.
מה ישראל עשתה מכרה את התוכניות לסיניםלפי פרסומים כאלה ואחרים הסינים ייצרו את המטוס בעולם אוהבים את מה שישראל מייצרת זה משהו שארה"ב לא אוהבת.
במלחמת עיראק ג'ייסון הפצצות החכמות היו מתוצרת? נכון מאוד ישראל.
וכן השבחנו לאמריקאים מטוסים אכן מענין מאוד כי גם הם יודעים שאנחנו פשוט יותר טובים.
ורק שאני אדגיש התקציב האמריקאי הוא יחסית קטן לעומת מה שישראל יכולה לגייס אם היא תתחיל למכור נשקים לפי הרצון שלה ובכמויות שהיא רוצה אבל צריך בעלת ברית חזקה מאחורינו.
אז שלא תחשבו שישראל וארה"ב חברות זה הכל אינטרסים.
וכמובן שיש המון יהודים חמודים בארה"ב 10 מיליון ויותר שיושבים שם והם מהווים כח פוליטי לא קטן.

לפי פרסומים כאלה ואחרים הסינים ייצרו את המטוס בעולם אוהבים את מה שישראל מייצרת זה משהו שארה"ב לא אוהבת.
ציטוט ההודעה

בובית יש רק אחת