קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. קצת חדשות בנוגע לרון רון
    על ידי -Alon- בפורום כדורסל
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-01-2006, 02:27
  2. קצת חדשות על יובנטוס.
    על ידי Gigi Buffon בפורום כדורגל
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 13-12-2005, 17:39
  3. חדשות לגבי שדר ESPN שדיבר על אדי
    על ידי The Mad Hatter בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 20-11-2005, 20:42
  4. קצת חדשות דיווחים ומלפפונים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 14-11-2005, 17:48
  5. קצת חדשות:
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 29-09-2005, 23:37
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 44

קצת חדשות לגבי הצבא האמריקאי - עמוד 2

משתמש כבוד האוואטר של Tiger
    לייקים
    118
    נקודות
    7,330
    משפט מחץ
    "לכל פקק יש בקבוק, ולכל דלי יש סמרטוט."

ג'יסיון ישראל הגנה על עצמה טוב מאוד בלי ארצות הברית לארצות הברית יש אינטרס בקיום של המדינה שלנו הם צריכים פה אחיזה במזרח התיכון נקודה אחת דמוקרטית.
    הם נותנים לנו כסף משתי סיבות אחת מהן זה לתמוך בממשל ולא מתוך נדיבות לב.
    סיבה שנייה לטעמי ארה"ב מפחדת מישראל עכשיו יקפצו פה כמה אנשים ויגידו אם ארה"ב מחר אין ישראל, להגיד לכם את האמת זה נכון אבל ארה"ב תקבל בראש בצורה לא פחות קטלנית אהמ אהמ צוללות אהמ אהמ.
    עכשיו שאני אומר ארה"ב מפחדת מישראל אני לא מדבר מבחינה צבאית.
    על מה מבוססת כלכלת ארה"ב? מכירת נשק רוסיה וארה"ב ספקיות הנשק הכי גדולות.
    מה ישראל עושה יותר טוב מהאמריקאים ומהרוסים? נשק והשבחה של נשק.
    עובדה רשאונה ישראל נחשבת למספר אחת בהשבחת נשק מכל מקום בעולם חותמים חוזים עם ישראל להשבחת נשק. מה לעשות אנחנו מספר אחד בהשבחת נשק ומערכות.
    ישראל מייצרת את המערכות המתוחכמות בעולם ורוב יצור הנשק של ישראל זוכה לאהדה בעולם ולהזמנות ענקיות. שוב מה לעשות אנחנו עושים את זה יותר טוב.
    ארה"ב משלמת לנו כדי שלא נמכור בכמויות כדי שלא יצור בצורה מסחרית גלובאלית לכל העולם כי זה ייפגע להם בכלכלה הם יודעים את זה רוצים דוגמא תסתכלו על עסקת המזלטים עם הסינים לא רצו שנמכור להם למה כי הם רצו בעצמם למכור.
    תסתכלו על מטוסי הלביא ישראל פיתחה מטוס שהיה בשלבים סופיים כבר האמריקאים לחצו עלינו לסגור את הפרוייקט אחרת הם לא יביאו לנו תקציב כלומר במילים יפות קחו כסף רק תפסיקו הם לא ממש אוהבים את הרעיון שיהיה עוד מטוס שיתחרה בתוצרת שלהם מספיק להם מתחרה אחד כבר.
    מה ישראל עשתה מכרה את התוכניות לסינים לפי פרסומים כאלה ואחרים הסינים ייצרו את המטוס בעולם אוהבים את מה שישראל מייצרת זה משהו שארה"ב לא אוהבת.
    במלחמת עיראק ג'ייסון הפצצות החכמות היו מתוצרת? נכון מאוד ישראל.
    וכן השבחנו לאמריקאים מטוסים אכן מענין מאוד כי גם הם יודעים שאנחנו פשוט יותר טובים.
    ורק שאני אדגיש התקציב האמריקאי הוא יחסית קטן לעומת מה שישראל יכולה לגייס אם היא תתחיל למכור נשקים לפי הרצון שלה ובכמויות שהיא רוצה אבל צריך בעלת ברית חזקה מאחורינו.
    אז שלא תחשבו שישראל וארה"ב חברות זה הכל אינטרסים.
    וכמובן שיש המון יהודים חמודים בארה"ב 10 מיליון ויותר שיושבים שם והם מהווים כח פוליטי לא קטן.

2. קישורים ממומנים

מורחקים האוואטר של Jason
    שם פרטי
    Jason
    לייקים
    0
    נקודות
    260
    משפט מחץ
    אם לא היית מוכן להאבק על האהבה שלך, הרי שלא היית ראוי לה

היהודים מזמן לא כוח פוליטי מסיבה פשוטה, האמריקאים גזענים בחלקם, אם היהודים ישפיעו על הפולטיקה, יתחילו רציחות של יהודים בלי הפסקה. ועוד שיש להם כסף אז בכלל זה מתלבש לאמריקאי ממוצע כמו כפפה.

ולהגיד לך משהו על צוללות? הם לא יכולות להגיע לארה"ב כי הדרך היחידה היא מייצר ג'יברלטר, מיצר זה שמור כל כך טוב, שאם אוניה לא רצויה תעבור בו, היא תנזיק לעברה 3 נושאות מטוסים. ואתה לא רוצה לדעת כמה מטוסים יש על ה U.S.S אייב לינקן.. אני אתן לך רמז.. יותר מ300 מטוסים... מה גם שהאוניות האלו סוחבות איתם נשקים גרעינים ומונעות בכוח גרעיני..
    חוץ מזה, אם ל744, שהוא הרבה הרבה הרבה יותר מהיר מצוללת, לוקח 8-9 שעות טיסה מספרד (איפה שממוקם מיצר ג'יברלטר) לארה"ב, אתה חושב שבזמן שצוללות יתקרבו לא יזהו אותם על המקום? בזמן הזה לא ישאר אף אחד בישראל.. ורק כדי להבטיח הגעת טילים גרעינים, אני אזכיר את משבר הטילים בקובה, שמאז מוצבים בטורקיה סוללות טילים גרעינים של הצבא האמריקאי.. קח שיש לאמריקה שליטה לכל מקום שהיא רק תחפץ..
    אז עניין אחד סגרנו.

עניין שני, גם כשישראל יצאה ללבנון היה יצאה מטעם חיילים שנהרגו ולא השיגה את מטרתה, אי אפשר להגיד שהיא יותר טובה.. לפחות האמריקאים תפסו את סדאם.. אתם קיבלם 130+ גופות.. תחשבו לבד מה עדיף..

מה גם שאם תראה תוכנית שמושדרת בערוץ ההיסטוריה, שנקראת (באנגלית) The American G.I, אתה תבין למה החייל האמריקאי הוא המואמן והחזק בעולם..

בכל מקרה, גם אם לא תהיה מלחמה אבל עדיין תהיה התחמשות.. אני לא רואה איך אף מעצמה תשרוד את עידן הקרח..

ורק חשוב להדגיש, אתם לא מכירים את האמריקאים, אתם אף פעם לא חייתם איתם, אתם לא יודעים איך הם מתנהגים, אני כן. ואני יכול להגיד לך שהם עם מאוד בדלן בנוגע לכל העולם (העם! לא הממשל), ואם הוא צריך להזיז את עצמו בשביל ישראל הקטנה.. הם יחשבו פעמים וגם אז יגידו לא כך שזה לא משנה..

רק לידע כללי, אני כן אזרח ארה"ב (מלידה) אבל לא תושב! ואני כן יהפוך לאחד אם יתקפו את ישראל או כשאני אקבל את הכסף שמגיע לי מהבנק.

שוב, אותו עניין עם התגובות..

המשך ערב מהנה,
    Jay.

If everyone cared and nobody cried
    If everyone loved and nobody lied
    If everyone shared and swallowed their pride
    We'd see the day when nobody died

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

אני חייב לתקן אותך, כתבת שרק ארה"ב מחזיקה בפצצות מימן, "הישראלים" שאתה כל כך מגנה בהרבה מהודעותיך, מחזיקים גם הם בנשק לא קונבנציונלי שכזה, ואף מתוחכם יותר, אין לך ולי מושג מה הולך בארץ באמת, המודיעין בזמן האחרון מתפקד כמו שצריך ויותר מזה, ישראל ממשיכה לפתח נשק לא קונבנציונלי בכל הכוח, אתה באמת חושב שכל מדינות העולם יתנו לישראל לטבוע בבוץ מסביב? אתה באמת חושב שאם ישראל תיהיה חייבת עזרה ארה"ב לא תעזור לה? אתה טועה!
    ולמה, ארה"ב תתפס כחלשה, כפחדנית, חוץ מזה בושי יודע שימיו בשלטון ספורים, והוא ידאג שלשם שלו תיהיה משמעות בכל אחד מספרי ההיסטוריה הבאים בארה"ב, הוא יכנס ויעזור, הוא לא רק יגנה מרחוק, 3000 הרוגים, הם מס' יחסי לכמות החיילים כולה ששוגרה לעיראק.

לסיכום, לא אני ולא אתה, יכולים לדעת מה יהיה, אנחנו יכולים לקוות לטובה..

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    100

אני ממש לא הולך להגיב לכל שטות שהוא כתב, אני אגיד את זה בהכי פשטות שיש.

אתה פשוט קשקשן ושום דבר מלבד זה.
    ההבנה שלך בענייני צבא ובפוליטקה הכל כך רבה שסובבת אותה היא קטנה ושגוייה בנוסף לכך.

אני אציע לך להפסיק לדבר על פצצות אטום מימן ונושאות המטוסים של ארה"ב כי אין לך מושג אפילו מה אלה אומרים.

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    100

ועוד דבר,
    אמרת שליהודים כבר אין כח פוליטי, בוא אני אתן לך 2 רשימות חלקיות של יהודים בפוליטיקה ובמדיה האמריקאית. מעניין משהו.
    פוליטיקה
    http://www.biblebelievers.org.au/bushlist.htm

מדיה
    http://100777.com/node/1612

המדיה מעניין במיוחד.

מורחקים האוואטר של Jason
    שם פרטי
    Jason
    לייקים
    0
    נקודות
    260
    משפט מחץ
    אם לא היית מוכן להאבק על האהבה שלך, הרי שלא היית ראוי לה

Exclamation

ציטוט נכתב במקור על ידי Yellow Slider צפיה בהודעה
    אני חייב לתקן אותך, כתבת שרק ארה"ב מחזיקה בפצצות מימן, "הישראלים" שאתה כל כך מגנה בהרבה מהודעותיך, מחזיקים גם הם בנשק לא קונבנציונלי שכזה, ואף מתוחכם יותר, אין לך ולי מושג מה הולך בארץ באמת, המודיעין בזמן האחרון מתפקד כמו שצריך ויותר מזה, ישראל ממשיכה לפתח נשק לא קונבנציונלי בכל הכוח, אתה באמת חושב שכל מדינות העולם יתנו לישראל לטבוע בבוץ מסביב? אתה באמת חושב שאם ישראל תיהיה חייבת עזרה ארה"ב לא תעזור לה? אתה טועה!
    ולמה, ארה"ב תתפס כחלשה, כפחדנית, חוץ מזה בושי יודע שימיו בשלטון ספורים, והוא ידאג שלשם שלו תיהיה משמעות בכל אחד מספרי ההיסטוריה הבאים בארה"ב, הוא יכנס ויעזור, הוא לא רק יגנה מרחוק, 3000 הרוגים, הם מס' יחסי לכמות החיילים כולה ששוגרה לעיראק.

לסיכום, לא אני ולא אתה, יכולים לדעת מה יהיה, אנחנו יכולים לקוות לטובה..
    תפסיקו לחיות באופריה הישראלית. זה קרה לכם אחרי מלחמת יום הכיפורים וכולנו יודעים את התוצאות, קיבלתם חור מורחב.. ותבינו לבד את המטאפורה.

לישראל אין פצצת מימן ואין שום פצצה חזקה מהפצצה הזו מהסיבה הפשוטה - הפצצה הזו משמידה אי שלם בזה שהיא מוחקת את קיומו, לא ניתן לבנות משהו שיכול לעשות יותר. אוקי, יהודים יצרו את הפצצה, אז מה, הם אלו שהביאו אותנו לאבדון בזה שהם פיתחו אותה.

אגב, הנה משהו שלא ידעתם, כל המטוסים הצבאים טסים בקוד מסוים ובנתיב מסוים, הנתיב מופיע על הGPS. מה שממש לא ידעתם, זה שמערכת הGPS מונחת על ידי 26 לווינים שנשלטים על ידי הממשל האמריקאי. מה שאומר שבכל שנייה הם יכולים להפיל את רשת התעופה העולמית ורשת הנחית המכ"ם של הטילים, מה שאומר חזרה ללחימה קרקעית בלבד.
    הנה חומר למחשבה.. תחשבו טוב טוב עליו. ואל תגידו שאני טועה, כי אני ממש לא. אני בתחום התעופה כבר 5 שנים, אני יודע על מה אני מדבר.

ואור, אסור לקוות לטובה, רק מלקוות לא יקרה כלום, חייבים לעשות משהו שלא יהרוג אנשים.

ולסיכום, הנה משפט של דיוויד דרמיאן מDisturbed, להלן המשפט: "There's too many men, too many people making too many problems"

שוב, אותו רעיון על התגובות.

המשך לילה שקט,
    Jay.

If everyone cared and nobody cried
    If everyone loved and nobody lied
    If everyone shared and swallowed their pride
    We'd see the day when nobody died

קודם כל סחטיין שאתה מכיר את השיר והלהקה
    קאבר בין הטובים שיצא לי לשמוע אי פעם

דבר שני לגבי הפצצות - מתוחכם יותר לא אומר בהכרח חזק יותר

ותפסיקו עם כל המחשבות, אף אחד פה לא באמת יודע מה קורה, גם כשאתם מדברים מנוקדת מבט של מישהו שמבין, אף אחד לא יודע מה קורה בחדרי חדרים

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    100

לישראל אין פצצת מימן ואין שום פצצה חזקה מהפצצה הזו מהסיבה הפשוטה - הפצצה הזו משמידה אי שלם בזה שהיא מוחקת את קיומו, לא ניתן לבנות משהו שיכול לעשות יותר. אוקי, יהודים יצרו את הפצצה, אז מה, הם אלו שהביאו אותנו לאבדון בזה שהם פיתחו אותה.
    תפסיק לדבר על דברים שאתה לא מבין בהם. אין לך שמץ של מושג מה לישראל יש ומה לישראל אין. אתה פשוט לא יודע נקודה.

אגב, הנה משהו שלא ידעתם, כל המטוסים הצבאים טסים בקוד מסוים ובנתיב מסוים, הנתיב מופיע על הGPS. מה שממש לא ידעתם, זה שמערכת הGPS מונחת על ידי 26 לווינים שנשלטים על ידי הממשל האמריקאי. מה שאומר שבכל שנייה הם יכולים להפיל את רשת התעופה העולמית ורשת הנחית המכ"ם של הטילים, מה שאומר חזרה ללחימה קרקעית בלבד.
    הנה חומר למחשבה.. תחשבו טוב טוב עליו. ואל תגידו שאני טועה, כי אני ממש לא. אני בתחום התעופה כבר 5 שנים, אני יודע על מה אני מדבר.
    אז בוא אני אגיד לך, אתה טועה. כל מה שאמרת עכשיו הוא שטות גמורה בלי שום קשר למציאות.
    תחנת הקרקע הקולטת את האותות מהלווינים קולטת שלוש אותות, ID של הלווין, המיקום האוריבטלי, וזמן לפי שעון אטומי.
    הלווינים הם לא מקלטים של משדרי הGPS הצבאיים ואין שום קשר ביניהם.

אף מטוס צבאי, לא בישראל לא בארה"ב ולא בשום מקום אחר לא טס לפי קוד מסוים ובנתיב מסויים.
    כל מטוס שטס לאוויר טס לאן שהוא רוצה ( לפי ההוראות שקיבל ) וללא שום מסלול הנקבע מראש לפי הGPS האמריקאי.
    השליטה ב GPS מאפשרת לשלוט על עוצמת האות לכל מקום שהם רוצים. אפשרי להוריד את הקליטה במזרח התיכון, מה שממש לא סביר שיעשה אבל. פעולות אלה מסובכות מאוד ולא עובדות בלחיצת כפתור. אי אפשר להגביל את השימוש ל " לא ישראל בלבד" סביר להניח שאם ישראל תוגבל גם מצריים ירדן ערב הסעודית ועיראק ( שם הכוחות האמריקאים פועלים ) יוגבלו ביחד איתנו.
    מדינת ישראל לא תלויה ברשת ה GPS כדי לבצע פעולות, היא נעזרת בה. כל טילי השיוט הידועים של ישראל פועלים גם לפי GPS אבל גם לפי מערכות הנחייה שונות המאפשרות פגיעה לא פחות מדוייקת.
    GPS ד"א, לא מאפשר פגיעה במטרה ניידת - נוסעת, אלא רק מאפשר פגיעה במטרות דוממות שלא זזות, שכן הוא לא מתעדכן על מיקום המטרה.
    חיל האוויר הישראלי ניהל את כל מלחמות ישראל ללא מערכת ה GPS, ואין סיבה שלא יוכל לבצע עוד אחת בלעדיו. יהיה פחות נוח, אמת, אבל לא יגביל את הפעילות.

למה אתה אומר סתם? לא יכול להיות שקראת את הדברים האלה במקום כלשהו, זה פשוט גיבוב של שטויות.

לייקים
    118
    נקודות
    7,330
    משפט מחץ

שיט כל התגובה נמחקה לי אבל אני אכתוב הכל מחדש במיוחד בשבילך ג'ייסון.
    תראו ג'ייסון מספר את האמת הענין שהוא שכח כמה עובדות פשוטות.
    פצצת מימן נכון האמרקאנים ייצרו אותה רשאונים כן מודה באשמה.
    אבל של הרוסים הכי גדולה ^_^ מה לעשות אתם לא כאלה טובים.
    כן ארה"ב שולטת בשוק הgps לבנתיים אירופה נכנסת לתמונה מה לעשות לא אוהבים אתכם בעולם אפילו פחות מאיתנו.
    כן טילים מונחים על ידי לווינים אבל אתה לא באמת מאמין שזה על ידי לווינים שלכם נכון?
    אתה לא מאמי ןשהרוסים והאירנאים והדרום קוראנים משתמשים ב gps שלכם נכון?
    וגם אתה יודע בטילים המודרנים שמונחים על ידי לווין במצב שנגמרו הנתונים מהלווין כלומר הופסקו אתה יודע מה קורה הטיל מתחיל לתפקד כמו טיל פשוט סקאד לדוגמא מענין.
    אפשר לעבור רק דרך ג'בלטר האומנם? מה עם סואץ אל תגיד ששכחת את זה.
    כן יש לכם מימן אבל אתה לא באמת מאמין שלישראל פצצה כזאת נכון ברצינות נו? פצצת נייטורנים שמעת על זה מה שהמותק הזה יכול לעשות לניו יורק גם בן לאדן יכול לחלום אתה ידוע מה יפה בפצצה הזאת? שהיא מתפוצצת פיצוף גרעיני קטן לא עושה נשק אבל הנייוטרונים נושאים מטען רדיואקטיבי והחמודים האלה משתוללים פצצה כזאת מסוגלת ללחסל את כל האנשים בניו יורק ולהשאיר אותם עיסה או להדות אותם כן לישראל יש את המותק הזה. מה לעשות ג'ייסון אנחנו לא כאלה מנומסים אבל אנחנו לא פרימטיבים.
    כן החיילים שלכם עוברים את האימונים הקשים ביותר והטובים ביותר ללא ספק אבל המשימות המוצלחות ביותר החיילים שלנו פשוט עושים את זה הרבה יותר טוב.
    אה ג'ייסון לישראל הקטנה והפרימטיבית יש לווינים והיא משגרת אותם בעצמה נכון מענין?
    אה הזכרת את לבנון תגיד כמה זמן אנחנו שלטנו הישראלים לא אתה? 18 שנה
    אתם כמה זמן בעיראק כמה הרוגים לכם יש כמה הרוגים לנו היו?
    אה ג'ייסון שנכנסתם לעיראק עם כל המומחים שלכם הכל כך טובים במי התייעצתם נכון מאוד בישראלים כי יש לנו ניסיון הרבה יותר טוב.
    שהפלתם פצצות חכמות על העיראקים פצצות של מי זה היה נכון מאוד פצצות ישראליות.
    כן זה אלה הפצצות שלנו המערכות שלנו שמסוגלות להחדיר טיל בתוך חלון.
    אלה מערכות שלנו שמסוגלות לפוצץ אוטו בטיל בלי לפגוע באחרים.
    אלה האנשים שלנו שמשבחים מטוסים בכל העולם וגם את המטוסים שלכם.
    מה לעשות זה ישראל ג'ייסון.
    כן פצצת מימן היא קטלנית היא משמידה איים שלמים אלב נשק ביולוגי שמעת על זה מסוגל להשמיד מליארדים עם הפצה נכונה ופשוטה יחסית.
    ואתה מסכים עם כל זה אבל האגו האמרקאי שלך כל כך מנופח שאתה לא תודה בזה עובדה שאתה שמסכים אפילו לא ניסית לסתור את מה שאמרתי שארה"ב מפחדת מישראל כי כולנו יודעים שישראל יכולה לעשות חתיכת נזק לארה"ב.
    אם ישראל רוצה היא יכולה תוך חודש להוריד פצצה על ארה"ב בעזרת לווינים.
    וזה כל מה שאנחנו יודעים וישראל מחביאה סודות לא רע יחסית מענין מה אנחנו לא יודעים שיש לישראל.
    ג'ייסון רוב העולם שונא את ארה"ב ושהיא תיפול אף אחד לא יעזור לה.

משתמש כבוד האוואטר של AvixTz
    שם פרטי
    אבי
    לייקים
    2
    נקודות
    279
    משפט מחץ
    הכל לטובה :)

ג'ייסון , קודם כל ולפני הכל צבא ארה"ב לא ממש מעניין אותי
    לעומת הצבא הישראלי המדינה שבא אני גר וחי למענה כן כן חי למענה .
    אני חייב להגיד לך כמה דברים אני לא אגיב על הכל וקראתי את כל התגובות פה ..
    אתה ילד בעל ידע בנושא ה"מלחמתי" בעולם אבל הידע שלך מוטעה והרבה מאוד ..
    אין לך מושג ואפילו לא על קצה המזלג באיזה מדינה אנחנו [אני לא מחשיב אותך בחלקנו] חיים אתה לא יודע כמה כח יש לנו.
    כמה שאנחנו קטנים כמה שצבא ארה"ב חזקים .. יש לנו הרבה מאוד כח יחסית לגודלנו ואנחנו בין החזקים בעולם מכמה בחינות .
    לא סתם לוחמי ה"Navy SEALS" באים לעשות אימונים אצלנו והגדולים ביניהם באים שלא "תחוש"
    איך אני יודע ? יצא לי ולא פעם אחת להיות חובש מלווה שלהם לאימונים ..
    אז תדע לך שבאמת יש לך ידע אבל לא הרבה בקשר למדינת ישראל ולא ממש נכון לגבי ארה"ב .
    איך אתה אומר ..
    המשך לילה שקט ..
    אבי .

משתמש כבוד
    שם פרטי
    רביד
    לייקים
    0
    נקודות
    1,059
    משפט מחץ
    "אל תאמין למראה עיניך - כל שהן מראות לך הוא גבול בלבד"

טוב... לא רוצה להתערב הרבה... אני לא אוהב להכנס לוויכוחים אידיוטיים כאלה...

האמריקאים והישראלים עובדים בשיתוף פעולה...
    לאמריקאים יש הכל חוץ משכל, ולישראלים אין כלום חוץ מהשכל... ז'תומרת שצריכים אחד את השני...
    האמריקאים שואבים את הכח שלהם מהכסף שלהם, העוצמה, השליטה במקורות כלכליים ובמחצבים ושליטה בדעה הבינלאומית ותמיכה מלאה [כמעט] של הקהילה הבינלאומית..
    הישראלים שואבים את הכח שלהם מהדבר היחיד שיש לנו.. השכל.. הפיתוחים החדשניים, המחקרים, העבודה הקשה וההתמדה, ועוד דבר אחד - שיתוף אינטרסים עם ארה"ב.

עכשיו, מי שלא בתוך הצבא יתקשה להעריך את הכח והעוצמה של ישראל, ולא משנה כמה תקראו, תנסו ותשאלו, כי פשוט יש דברים שרואים רק מבפנים...

אין ספק, אם ישראל וארה"ב יעשו מלחמת כח, ככל הנראה ארה"ב תנצח.. אבל אין סיבה שזה יקרה..
    וגם אם לא תגיע עזרה בצורת כח-אדם מהאמריקאים, אם וכאשר תהיה מלחמה [וכבר אני מודיע שלא תהיה בקיץ הקרוב] ישראל תדע להתמודד עם זה, ואין בכלל מה להשוות את המלחמת גרילה הזו [לבנון השניה] כי זה יהיה סיפור אחר לגמרי... כי בסופו של דבר צבא-נגד-צבא, אנחנו באמת הכי טובים במזה"ת... אבל מלחמה של צבא-נגד-מחבל וחצי שמתחבאים במיליון וחצי אזרחים ואו"ם שלם, מה לעשות הפוליטיקאים שלנו לא מדברים מספיק טוב...

שורה תחתונה... כל האשכול הזה בולשיט אחד גדול.

....

גלעד שליט, אלדד רגב ואהוד גולדווסר - מי ייתן ותחזרו הביתה במהרה ובשלום!!

לזכר סמ"ר לירן סעדיה הי"ד. לנצח תהיה בלבנו, לירן.
    לזכר סמל בן כובאני הי"ד. נזכור אותך תמיד.

משתמש כבוד האוואטר של YaBoy
    שם פרטי
    אביאל
    לייקים
    3
    נקודות
    116
    משפט מחץ
    עמי חייה !

מיזה אתם ?
    אתה לא חלק מה"אתם" ?
    אז מה אתה? אני לא אתחיל להגיד מה שעולה לי בראש עכשיו אבל תתבייש לך עלק אתם לבד
    מה תעושה פה אז? עוף מפה פיס אוף שיט .. עלק "אתם" לבד.. מאיפה תיודע מה הולך באמריקה מה אתה הדובר של משרד הבטחון ? אתה יודע מה הם מתכוונים ?
    ואם הם כלכך לא תומכים במלחמה של אחרים מה הם עושים בעירק 4 שנים כבר?

למה כשאני מגיע הביתה בשבת ומנסה להתחיל איתך את אומרת: "אתה מקסים, אתה נחמד, אבל אני לא אשב שבוע, שבועיים, חודש, חודשיים ואחכה לאדון הלוחם שיבוא מסריח, מלוכלך ועייף. ברוך השם אני יפה והאפשרויות פתוחות בפני".

ועוד שבת עברה.

שואל כמה עוד?
    עד מתי?!

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אסף :O
    לייקים
    18
    נקודות
    5
    משפט מחץ
    אני יודע הכל. כמעט.

ג'ייסון אתה ילד הזוי.
    ושוב כרגיל, חשבת שאתה החכם ביותר כאן, אבל הגיבו לך חכמים יותר שסתרו את כל מה שיכולת להגיד

לייקים
    118
    נקודות
    7,330
    משפט מחץ

loverboy ישראל וארה"ב לא ייכנסו למלחמה זה בטוח אבל הן גם לא חברות שזה גם בטוח הכל פה יחסים של תן לי אני אתן לך.
    לארה"ב יש אינטרסים ולישראלי יש אינטרסים.
    ועוד משהו שיש לעם הזה חוץ משכל זה כח המון כח יש לעם הזה הוא שואב את זה בעיקר מההיסטוריה שלו העם הזה כמה שהוא מפולג אבל בעת צרה הוא ניהיה מקשה אחת שמאוד קשה להילחם נגדה.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    גיא
    לייקים
    13
    נקודות
    2,556
    משפט מחץ
    פעם תותחן תמיד נטחן

טייגר הסיבה שארה"ב וישראל לא יכנסו למלחמה היא פשוטה מאוד.
    ארה"ב צריכה את ישראל,ישראל צריכה את ארה"ב(לא מדובר במצב כזה על חברות אלא על אינטרסים משותפים,כל אחת צריכה את השנייה).
    ברגע שאחת מהן תבגוד בשנייה,תיווצר שנאה,או יותר נכון חוסר אמון מה שיכול להוביל למצב שבו ארה"ב לא תגן על ישראל,או לחילופין צדדים שונים במלחמה מסויימת(דבר שכמובן לא יקרה בעתיד הקרוב,אבל בהחלט יכול להתרחש).

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:26.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,161 | הודעות: 8,173,748 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect