קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. עוד קצת חדשות.
    על ידי Gigi Buffon בפורום כדורגל
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 11-01-2006, 18:44
  2. עוד קצת חדשות.
    על ידי Gigi Buffon בפורום כדורגל
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 04-01-2006, 01:26
  3. קצת חדשות בנוגע לרון רון
    על ידי -Alon- בפורום כדורסל
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-01-2006, 02:27
  4. קצת חדשות דיווחים ומלפפונים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 14-11-2005, 17:48
  5. קצת חדשות:
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 29-09-2005, 23:37
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

קצת חדשות על יובנטוס.

Gigi Buffon
    אורח

ברירת מחדל קצת חדשות על יובנטוס.

לא חשבתם שאני יפקיר את הקבוצה שלי אחרי שהואלתי בטובי לעדכן את אוהדי אינטר וריאל עכשיו מגיע תורה של הקבוצה החביבה מטורינו.

וילי סניול,המגן הצרפתי הבינלאומי של באיירן מינכן,עשוי לעבור ליובנטוס כבר בינואר ואם לא אז בסוף העונה.

לפי העיתונות האיטלקית,יובה כבר סגרה עם סניול את הפרטים וזקוקים לחתימה רישמית כדי שהשחקן יוכל לעבור ליובנטוס.
    בכול מקרה סניול לא יוכל לקחת חלק במשחקי הצמפיונס אם יעבור ליובה בחלון ההעברות הקרוב מכיוון שכבר שיחק עם באיירן מינכן בשלב הבתים.

יובנטוס תסכם בינואר עם רודריגו פלאסאיו,קשרה המצטיין של בוקה גוניור'ס.
    פלאסאיו שכבש העונה 10 שערים מחזיק בדרכון ספרדי ולכן לא יחשב כזר.
    בינואר יצאו מוג'י ובטאגה לארגנטינה ויסגרו את העיסקה.

ועוד שמועה שלדעתי די מופרחת היא שריאל מדריד שכבר מקושרת ליובה בדמותו של קאפלו שאמור להגיע לשם בעונה הבאה,מוכנה לשלם ליובנטוס 51 מיליון יורו על זלאטן איברהימוביץ.

הגנר'ל מנגר של יובה מוג'י אמר שכרגע יובה נמצאים בשיחות על הארכת חוזה עם זלאטן ומקווים שההסכם יושג בקרוב.

ולסיום,ג'ונתן זבינה,המגן הימני המרבה להיפצע ישחק כנראה בעונה הבאה במילאן,גם בגלל הגעתו הצפוייה של וילי סניול וגם בגלל שלא הצליח להרשים ביכולת והרבה להיפצע.
    כמו כן כרטיסו של אביאטי,השוער שהגיע על מנת להחליף את בופון הפצוע יעבור לרשותה של יובה בסוף העונה.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    780
    משפט מחץ
    You have ONE advantage over me.....you can kiss my ass and I can't!!

חח זבינה חוזר לשחק חח ?? טוב שהוא נזכר בשנתיים שהוא ביובה הוא שיחק אולי שמינית מהמשחקים פשוט לא יאומן כמה פעמיים הוא נפצע .. כל עוד הוא ביובה לא נירד עליו אבל אם הוא יגיע למילאן חחח נפתח חגיגה ..
    ויפה שיובה מתחזקים צריך להפוך את האימפריה לעוד יותר חזקה ...
    תודה על הקדשות חח אני מנסה לעמוד בקצב להגיב בכל אשכול איזה השקעה ..

Indianapolis colts Champions!!!

8 בדם! - משתמש כבוד
    שם פרטי
    ראול
    לייקים
    1
    נקודות
    460
    משפט מחץ
    "אם תיתן למישהו דג זהב יהיה לו דג זהב"..

וילי סניול שחקן כדורגל מעולה
    חיזוק משמעותי ליובנטוס

27.07.08
    "הקוצים של ארץ ישראל"

למענו=\

[/CENTER]

משתמש כבוד
    לייקים
    1
    נקודות
    883
    משפט מחץ
    ואוו! איזה אבסורד,אותו מקרר וגישה כל כך שונה!

ריעל רוצה את זלאטן בעד 51מליון?!?
    בכלל לא חסר לה חלוצים לדעתי זה סתם שמועה..

Gigi Buffon
    אורח

הם היו מעוניינים כבר בו בעבר,אני מקווה שיסיימו את המגעים על החתימה מהר כדי שלא יקרה מצב שביובה יסתנוורו יותר מדי הכסף הגדול וימכרו אותו כי יש ליובה מכרה זהב ביד ואני מניח ומקווה שהיא יודעת את זה.

משתמש כבוד
    לייקים
    1
    נקודות
    883
    משפט מחץ
    ואוו! איזה אבסורד,אותו מקרר וגישה כל כך שונה!

אם כן הוא יעזוב אז יובה תביא חלוץ עם שם גדול אולי קאסנו אולי אפילו אדריאנו היו גם שמועות העונה על הנרי (הוא וטרזגה יכולים ליצור שליוב מעניין)

Gigi Buffon
    אורח

אני מקווה שלא כי הוא באמת חלוץ נדיר.
    אדריאנו לא יגיע כי הוא חתם עד ל2009 באינטר.
    הנרי אני ממש רוצה לראות אותו ביובה שוב,אבל הנרי וטרזגה לא הולכים ביחד,ניסו את זה לתקופה ממש קצרה ביובה שטרזגה הגיע והנרי עזב לארסנל וזה לא ממש הלך וגם בטריקולור תשים לב שהם לא פותחים הרבה ביחד,פשוט אין בינהם הרבה כימיה.

מי שכן הייתי רוצה לראות זה את לוקה טוני אבל עדיין עדיף זלאטן טרזגה...

משתמש כבוד האוואטר של O-MaN1
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    4
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    You've just stepped up to an entirely new playing field. Hope you know the rules of the game.

שווה להם למכור אותו...למרות שהוא משמעותי בקבוצה זה מלא כסף.....ויש להם את מוטו דל פיירו ובקרוב קסאנו ואפשרש להביא עוד מישו....
    יופי עכשיו זמברוטה יחזור לשמאל....ליובה היה חור...עכשיו סותמים....
    לקאפלו פשוט לא כדאי לעזוב את יובה...
    זה מבוקה, עתידו לשבת על הספסל לפי דעתי...

Gigi Buffon
    אורח

כן אבל זלאטן זה נכס לעתיד כמ שבנו על דל פיירו שהיה צעיר ככה מתכננים עליו..אל תשכח שדל פיירו עתיד לפרוש בעוד שנתיים אולי וגם נדבד כנראה יפרוש בעוד שנתיים[יענו 2007/08]אז אתה נחלש בצורה רצינית וגם טרזגה קרוב לגיל 30...עדיף נדמה לי להשאיר את זלאטן ונדבד בטח יחזור לשחק בצ'כיה לעונת פרישה אז מוטו מן הסתם ישחק בעמדה שלו...בכול מקרה אני מעדיף לשמור על הסגל הקיים ולהתחיל לחשוב על קניית בלמים חדשים לעוד שתי עונות אז אני מניח שטוראם יתלה את הנעליים ואחריו קנאבארו בטח ויובה תצטרך לפחות 3 בלמים ברמה גבוהה למרות שהייטינחה מקסוול ונייגל דה יונג מאייאקס גם אמורים להגיע בקיץ הם מסיימים חוזה ויחזקו את ההגנה והקישור האחורי[הייטינחה בלם,מקסוול יכול לשחק כמגן וקשר שמאלי ונייגל דה יונג קשר אחורי וגם מגן ימני],יש גם את ההגנה של פלארמו ברזאגלי ועוד אחד שכחתי את שמו שנמצאים בנבחרת,גם דניאל בונרה מפארמה אוייי כמה שהוא מוכשר ואומרים שהוא היורש של קאנבארו בנבחרת.

משתמש כבוד האוואטר של O-MaN1
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    4
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    You've just stepped up to an entirely new playing field. Hope you know the rules of the game.

ציטוט נכתב במקור על ידי Gigi Buffon
    כן אבל זלאטן זה נכס לעתיד כמ שבנו על דל פיירו שהיה צעיר ככה מתכננים עליו..אל תשכח שדל פיירו עתיד לפרוש בעוד שנתיים אולי וגם נדבד כנראה יפרוש בעוד שנתיים[יענו 2007/08]אז אתה נחלש בצורה רצינית וגם טרזגה קרוב לגיל 30...עדיף נדמה לי להשאיר את זלאטן ונדבד בטח יחזור לשחק בצ'כיה לעונת פרישה אז מוטו מן הסתם ישחק בעמדה שלו...בכול מקרה אני מעדיף לשמור על הסגל הקיים ולהתחיל לחשוב על קניית בלמים חדשים לעוד שתי עונות אז אני מניח שטוראם יתלה את הנעליים ואחריו קנאבארו בטח ויובה תצטרך לפחות 3 בלמים ברמה גבוהה למרות שהייטינחה מקסוול ונייגל דה יונג מאייאקס גם אמורים להגיע בקיץ הם מסיימים חוזה ויחזקו את ההגנה והקישור האחורי[הייטינחה בלם,מקסוול יכול לשחק כמגן וקשר שמאלי ונייגל דה יונג קשר אחורי וגם מגן ימני],יש גם את ההגנה של פלארמו ברזאגלי ועוד אחד שכחתי את שמו שנמצאים בנבחרת,גם דניאל בונרה מפארמה אוייי כמה שהוא מוכשר ואומרים שהוא היורש של קאנבארו בנבחרת.
    מזה נהיה מיובה כמו מילאן.....אבל לא נראה לי ההגנה של יובה תתפרק כלכך מהר...
    נדבד בטוח יפרוש בקרוב(שנתיים קרובות)או שמישו ייכנס בו והוא יגמור תקריירה....עדיף לו שלא יצא כמו ברקוביץ בעונה שלו בצ'כיה...בן כמה זלאטן?

Gigi Buffon
    אורח

25 נדמה לי...

אבל עדיף לחשוב על צעדים כאלה מעכשיו מאשר להיתקע גם הגנה מזדקנת למרות שהם עושים את העבודה הכי טובה בעולם טוראם וקנאבארו כיום הם הצמד הכי טוב באירופה יותר טוב מפויול ואולגר וטרי וקראבליו ובטח מנסטה וסתאם אבל צריך לחשוב על העתיד כדי לא להיות מילאן 2 שמאריכה לשחקנים שלה חוזים כדי שימשיכו לשחק גם שהם לא יכולים לגמור משחק שלם.

juve
    אורח

אם זלאטן באמת יעזוב את יובה היא תיחלש בצורה ענקית
    הוא השחקן הכי חשוב בסגל של יובה אפילו שהוא לא כובש הרבה שערים, רק 3 בליגה, הוא מבשל המון שערים
    ויש לו כישרון גדול והדברים שהוא מסוגל לעשות אף אחד אחר לא מסוגל ויובה לא יצליחו למצוא לו מחליף ברמתו
    איך אני שונא את ריאל באים עם כל הכסף שלהם ופשוט לוקחים את כל השחקנים הגדולים של הקבוצות..(בקהאם,זידאן,פיגו וכו')

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:34.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,737 | הודעות: 8,173,324 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect