איףףףף עוד פעם הsoul-hunter הנאחס. הזה.. תחזור למעורה שממנה יצאתה
איףףףף עוד פעם הsoul-hunter הנאחס. הזה.. תחזור למעורה שממנה יצאתה
|
|
שב שב בשקט ימסכן אתה יודע שאני צודק אז אין לך מה להגיד
מה לצדוק יא חתיכת נעל??? אתה מהמר תוצאות של משחקים וככה זה יהיה? נחיה ונראה..
יבן זונה יערבי מפגר ימוצץ זין (אמא שלך מוסרת שתסדר את החדר היא תחזור מאוחר היום)
ועוד משהו הינצה בדרך לריאל מדריד בדוק !!!! !! יש !!
Siete
הדבר הכי מפחיד שם זה גם מאבקי כוחות בין 4 הכוכבים.
רק שיקנו שוער ויש לנו אלופת אירופה לכמה שנים הקרובות
אם השנה הזאת לא יקרה כלום והם יקחו אליפות, אז שנה הבאה הם בטוח יריבו מילה שלי
נערך לאחרונה על ידי skiper; 22-08-2007 בשעה 22:48.
SKIPER אחי הינצה חתם יש !!! עכשיו חסר רק אלבז
Siete
HEINZE ורובן (לפי עיתון המרקה) בפנים חסר דני אלבז ולכל אוהדי ריאל קבלו !!
אלה 5 המחזורים הראשונים שלנו
LigaR. Madrid-Atlético1ª jorLigaVillarreal-R. Madrid2ª jorLigaR. Madrid-Almeria3ª jorLigaValladolid-R. Madrid4ª jorLigaR. Madrid-Betis5ª jor
ואלה של ברצלונה
LigaRacing-Barcelona1ª jorLigaBarcelona-Athletic2ª jorLigaOsasuna-Barcelona3ª jorLigaBarcelona-Sevilla4ª jorLigaBarcelona-Zaragoza5ª jor
שלנו יותר קלים על הנייר ובכלל בעזרת השם שהיא תפתח את הליגה חרא ואנחנו טוב יאלה יאלה יאלה יא ריאלל
Siete
זהו הוציאו עכשיו הודעה רשמית גם הינצה וגם רובן שלנו בדוקיאלה יא ריאל איזה קבוצה בונים פוו
עכשיו אלבז !! ובעזרת השם דייגו מיליטו
Siete
אתלטיקו תפתיע את ריאל.
אתלטיקו הביאהאת לואיס גארסיה מליברפול שהוא הרבה יותר טוב מהאוברייטד טורס שעדיין נחשב כ"כישרון" בלבד.
גם עובד היה כישרון ותראו לאן הגיע.. להפועל ת"א ושם הוא רואה ספסל
אתלטיקו קנתה את פורלאן סקורר שבשנים האחרונות כל עונה כובש 20 שערים ומעלה גארסיה אם יתחבר לפורלאן תהיה התקפה ממש חזקה לאתלטיקו הכוללת את לואיס גארסיה דייגו פורלאן ופטרוב המצויינים
לואיס גארסיה יודע לבשל מצויין ופורלאן גם מחצי מצב יודע להבקיע שערים כך שהעונה ההתקפה של אתלטיקו תהיה פורייה במיוחד.
ריאל עם כ"כ הרבה רכש ועם משחקי טרום עונה גרועים אני מאמין שתשחק גרוע ואתלטיקו תפתיע אותם. תראו מה קרה למכבי חיפה בנו את הקבוצה שבוע לפני המחזור הראשון ותראו איך הם שיחקו.. גם ריאל ככה תהיה לדעתי הביאו 5 שחקנים אם לא יותר ומכרו גם מספר לא מבוטל של שחקנים המגן האגדי רוברטו קרלוס עזב קסיאס פצוע אמרסון שהוא בלוק באמצע המגרש עזב הביאו את סביולה שהוא שחקן בסה"כ טוב את רובן שאני ממש אבל ממש לא תופס ממנו הביאו את היינצה שגם הוא מהמשחקים שראיתי אותו לא נראה הבלם האידיאלי לליגה הספרדית. לריאל יש סוללה של כוכבים אבל אם ריאל אריות אז אתלטיקו דרקונים
אתלטיקו מנצחת את המשחק ותהיה מועמדת משמעותית על האליפות