קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 28-01-2008, 08:16
  2. [דיון]הליגה הספרדית
    על ידי -Raul- בפורום כדורגל
    תגובות: 31
    הודעה אחרונה: 21-01-2008, 00:09
  3. [דיון] הליגה הספרדית מחזור 2 | הימורים שלנו
    על ידי Caesar Augustus בפורום כדורגל
    תגובות: 38
    הודעה אחרונה: 04-09-2007, 21:29
  4. [דיון] הליגה הספרדית נפתחת
    על ידי Caesar Augustus בפורום כדורגל
    תגובות: 35
    הודעה אחרונה: 24-08-2007, 15:19
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 5 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 62

[דיון חדש] הליגה הספרדית נפתחת היום!

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

ברירת מחדל [דיון חדש] הליגה הספרדית נפתחת היום!

ריאל מדריד-אתלטיקו מדריד ש' 25.08.07 סביליה-חטאפה ש' 25.08.07 אתלטיק בילבאו-אוסאסונה א' 26.08.07 סנטאנדר-ברצלונה א' 26.08.07 מורסיה-סראגוסה א' 26.08.07 מאיורקה-לבאנטה א' 26.08.07 ולנסיה-ויאריאל א' 26.08.07 לה קורוניה-אלמריה א' 26.08.07 רקראטיבו-בטיס א' 26.08.07 אספניול-ויאדוליד א' 26.08.07

משחק מרכזי : הדרבי - ריאל נגד אתלתיקו (על כל משחק תנו הימורים מה לדעתכם התוצאה)
    ריאל עם מאמן חדש , ותרום עונה כושלת ( מאוד עם להדגיש ) והמון רכשים חדשים שלא ברורים לאן הם יובילו את ריאל העונה , ביניהם - סביולה , דרנטה , רובן , פפה , מלצלדר ותאלץ להסתמח על צעיערים - בלבואה , היגואין , מרסלו , (רכש) בואנו , וכמובן גוליו בטיסטה שעתידו לא ברור (כנראה הוא נשאר) , ורוברטו סולדדו שחזרו מהשאלות (ארסנל , אוסאסונה) , לכבי אתלתיקו מדריד - יותר מ100 מיליון יורו בזבזו השנה אתלתיקו מדריד בכדי להביא הרבה שחקנים , בנוסף לכך הכוכב של אתלתיקו פרננדו טורס עזב לליברפול , מה שנראה שזה לא הכי יפגע בה לאחר שדייגו פורלאן הצטרף אליהם אחרי שעזב את ויאריאל .

סביליה - חאטפה , סביליה פותחת עונה נגד חטאפה המפתיעה לטובה של שנה שעברה , חאטפה שברנד שוסטר (מאמנה החדש של ריאל עשה בא פלאים) , לגבי סביליה , סביליה לא עברה יותר מדי שינוים הקיץ אבל הכוכב שלה דניאל אלבז , יש פרסומים שהוא עובר לריאל מדריד או אפשרות שניה לעתה צלסי , זאת תיהיה פגיעה גדולה בסביליה , סביליה כמובן עברה עונה חלומית שנה שעברה שויתרה על תואר האליפות במחזור האחרון והייתה קרובה מאוד , עם כן היא זכתה בגביע ואפה , המפעל השני בחשיבותו באירופה.

אתלתיקו בילבאו - אוסאסונה - אתלתיקו בילבאו תנסה להתאושש אחרי שכמעט ירדה לליגה השניה בפעם הראשונה בתולדותיה , אוסאסונה שנה שעברה הגיע לחצי גמר גביע ואפה , והפתיעה גם לטובה בליגה אחרי עונה מדהימה למועדון , צפוי ליהיות מפגש מעניין.

סנטרנדר - ברצלונה - ברסה יוצאת למשחק חוץ לא קל בכלל , אבל לברסה ביחד עם באירן מנכן (לפי עיתון הספורט העולמי ) עשתה את הרכשים הגדולים של השנה , עם הנרי (אחד החלוצים הטובים בעולם) , אבידל(מגן מצוין) , דוס סנטוס(18) צפוי לפרוח בתוך שנתיים , הבלם (לדעתי אחד הטובים בעולם גבי מיליטו , ביחד עם פויול זה פשוט הגנה מושלמת ואני אומר את זה כאוהד ריאל ) , הם טורה יאיא הגיע בשביל לחזק את הקישור של ברסה , צפוי ליהיות מפגש מאוד טוב עם הרבה שערים
    ברצלונה מגיעה שפייבורטית ברורה לקחת את תואר האליפות.

מורסיה-סראגוסה -העולה החדשה תארח בביתה את סארגוסה , סארגוסה עברה עונת מלפפונים דיי שקטה , אחרי מורוסיה פחות עקבתי אז לא אוכל להביא הרבה מידע , סארגוסה מגיעה פייבורטית למשחק כמובן .

מאיורקה-לבאנטה - מאיורקה , דיי איכזבה שנה שעברה ועם אפשר להוסיף גם בכמה שנים אחרונות ,
    בסוף העונה שעברה חלה אצלה התעוררות משמעותית מאוד ושברה שיא מועדון עם 9 משחקי נצחון רצוף , אוהדיה מקווים שהשנה היא תיהיה בצמרת , בהקשר ללבאנטה , היא אחד הפיבורטיות לירידה לפרמייר סגוטה , בלי הרבה רכש רציני ועוד.. הקבוצה מולנסיה תנסה לעשות מה שביכולתה כדי להשאר מעל הקו האדום (לדעתי).

ולנסיה-ויאריאל - עוד דרבי מאוד חם מגיע אלינו , ולנסיה אחד הקבוצות התקפיות בספניש פריימיירה ובכלל לדעתי בעולם , תנסה להפתיע את כולם ולהתמודד על אליפות , עם דוד וייה הכוכב שלה , מוריינטס , סילבה , השוער החדש טימו הילדבראנד שכנראה יחליף את השוער בן ה38 קניסארס , רוברטו אגאלה "הסמל של ולנסיה" עזב ובמקומו הגיע עוד שחקן חיזוק איבן הלגרה , לחוד יצטרף גם ארסימנדי וכנראה שואן דר הארט עושה את דרכו למאסטייה , ואולי אדיאנו , כמו כן זיגיץ הגיע מסנטאנדר בכדי לחזק את ההתקפה (בעודו מבטיח 20 שערים) ועוד כמה רכשים כמו קניירה , מאטה , אלכסיס (חאטפה) הקבוצה של פלורס תנסה להחזיר את התואר ה7 למועדון הפאר , ויאריאל עברה עונה מצוינת אבל הקיץ נראה שהתחלשה , עם עזיבת הכוכב דייגו פורלאן לאתלתיקו מדריד החוד של ויאריאל נראה חלש מאוד . בדרבי שעבר נצחה ויאריאל 3-2 את ולנסיה אחרי שהובילה 3-0 , שחקני ולנסיה קבלו שריקות בוז מאוהדים , והדרבי הזה יהיה גם אישי לחלק מהשחקנים .

לה קורוניה-אלמריה - הקבוצה של דודו אוואט תנסה להגיע לגביע ואפה העונה , אחרי עזיבת אריסמנדי , לה קורוניה תנסה להסתמך על סבסטיאן טאבורדה שיביא תוצאות כאמור בשנה שעברה התקפת לה קורוניה הייתה מאוד עלובה , אבל הגנתה מאוד חזקה , לה קורוניה זכתה בתואר הראשון העונה לאחר שנצחה את ריאל מדריד 2:1 בטורניר :"תרסה הררה" , היא תארח את העולה החדשה בביתה ופיבורטית לנצחון .

רקראטיבו-בטיס - רקראטיבו הפתעה מאוד נעימה לליגה תנסה לחזור על עוד עונה טובה ולהגיע דרכה לגביע ואפה , כאמור בטיס בשנה שעברה נצלה ברגע האחרון מירידה לליגה השניה ותצטרך להסתמך על הציליאני מארק גונסאלס שיוביל את החוד של בטיס .

אספניול-ויאדוליד - אספניול תארח את העולה החדשה בביתה , כאמור אספניול עם עונה טובה שנה שעברה הגיע לגמר גביע ואפה והפסידה לסביליה , עם טמודו (הסמל של אספניול) ופנדיאני עם עונה טובה תנסה אספניול לשחזר את הישיגיה ואפילו יותר .

נכתב על ידי SKYLANCER , תגובות והימורי תוצאות יתקבלו בברכה
    מנהלים עם אפשר לנעוץ לקראת יום שבת הגדול
    יאלה שיהיה בהצלחה לריאל תגובות !!! זה קורה היום חבל שאני לא יהיה פה לראות את כל המשחק של ריאל למה אני נוסע לאשדוד !! אבל אני יחזור למחצית השניה אשדוד זה 20 דקות מרחובות
    Siete

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    לייקים
    1
    נקודות
    46
    משפט מחץ
    אל תשנאי את השחקן מותק תשנאי את המשחק!

נחמד מאוד שאתה כותב מה ויאריאל איבדה ולא מה היא קיבלה, ג'וספה דה רוסי יראה לכם בראשון מה הוא שווה ;]
    Vamos Villarreal.

Puta los ches!

משתמש כבוד האוואטר של OzzY
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    51
    נקודות
    423
    משפט מחץ
    Walk On ,With Hope, In Your Heart, And You'll Never Walk Alone, You'll Never Walk Alone!

כבר כתבת את זה!
    ורן ג'וספה רוסי בא בהשאלה או נמכר?

Whose shaded man's blood,
    by man shall his blood be shed.
    Orphaned Land, Genesis
    TomeR says:
    ספר לי משו
    ישי says:
    אני גיי

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי Dead End צפיה בהודעה
    כבר כתבת את זה!
    ורן ג'וספה רוסי בא בהשאלה או נמכר?
    מלא קללות והכל סתם 3 עמודים מצדי תנעלו את ההוא אבל את זה תעלו
    ונכון השנה חייבים לדעת שויאריאל וסרגוסה בתמונה !! זה דעתי אבל לא דעת הכתבים בחול
    Siete

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי Torres צפיה בהודעה
    נחמד מאוד שאתה כותב מה ויאריאל איבדה ולא מה היא קיבלה, ג'וספה דה רוסי יראה לכם בראשון מה הוא שווה ;]
    Vamos Villarreal.
    PUTA Villarreal
    מחר תקבלו 4 בראש

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אתלטיקו - ריאל...
    למרות שטורס עזב, אתלטיקו נראית יותר טוב עם כמה ניצחונות במשחקי הכנה לפני פתיחת הליגה..
    אגרו מתחיל לשחק יותר טוב ולהמחיש את הכישרון שלו, פורלן בע"ה יביא שינוי להתקפה של אתלטיקו, וכמובן ומאקסי רודריגז שכמעט ולא שיחק עונה שעברהבגלל פציעה לאחר הצגה מצוינת שלו במונדיאל ...
    בקיצור
    Vamos
    Atlético Madrid

משתמש כבוד האוואטר של shachar4490
    שם פרטי
    שחר
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אתלטיקו תפתיע עם ניצחון של 2 שערים לדעתי.. ברצלונה תנצח בסביבות ה3-0, כל עוד משהו כזה קורה לא אכפת לי משאר המשחקים חח..

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    0

כל פעם שמישהו מביא תחזית כמו של "שחרחר" מעלי (אם זה מה שהןא ניסה לרשום) התוצאה בסוף היא הפוכה ואני מתבאססססססססססס

משתמש כבוד האוואטר של shachar4490
    שם פרטי
    שחר
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי yttt צפיה בהודעה
    כל פעם שמישהו מביא תחזית כמו של "שחרחר" מעלי (אם זה מה שהןא ניסה לרשום) התוצאה בסוף היא הפוכה ואני מתבאססססססססססס
    למה תוצאה הפוכה? פעם אחרונה שניחשתי זה היה 2-0 לא זוכר באיזה קבוצה ובסוף הקבוצה שניחשתי שתנצח ניצחה 4-0, אז אולי זה טוב
    יש לי עוד דוגמא מהבצפר חח.. קיבלנו באיזה יום ציונים של מבחן בטכנולוגיה וגם ציונים של עבודה שעשינו בטכנולוגיה. זאת שלידי נלחצת שהא תכשל, אני כבר קיבלתי ציון אז אמרתי לה שאם אני קיבלתי 100 בעבודה אז גם היא תקבל 100 ובסוף היא באמת קיבלה 100 חח.. אחרי זה היא שאלה אותי כמה היא תקבל במבחן לדעתי ואמרתי 94 והיא קיבלה 94 XD היא כזה מסתכלת על המבחן ועלי כזה לא מבינה חחח.. היא נראתה ככה: O_O
    XD זה היה קורע חח..

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

אוףף אני יבוא רק למחצית של ריאל אני נוסע לאשדוד חיפה
    Siete

משתמש כבוד
    לייקים
    1
    נקודות
    46
    משפט מחץ
    אל תשנאי את השחקן מותק תשנאי את המשחק!

לדעתי אתלטיקו מדריד תרד השנה ליגה, או שתתמקם לה בחצי התחתון של הטבלה..
    לא מבין מה כולם תופסים ממנה..
    ותומר, ג'וספה חתום אצלנו הוא לא בהשאלה.

Puta los ches!

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי Torres צפיה בהודעה
    לדעתי אתלטיקו מדריד תרד השנה ליגה, או שתתמקם לה בחצי התחתון של הטבלה..
    לא מבין מה כולם תופסים ממנה..
    ותומר, ג'וספה חתום אצלנו הוא לא בהשאלה.
    חחח הצחקת אותי אחי באמת הצחקת אותי אלק תירד ליגה במקרה הכי גרוע מקום 10 נדבר עוד חודש יאלה יא ריאלל יהיה קשה הויםם !!! 7 זה בדם
    Siete

משתמש באימונים
    שם פרטי
    עומר
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    forca barce

ציטוט נכתב במקור על ידי shachar4490 צפיה בהודעה
    למה תוצאה הפוכה? פעם אחרונה שניחשתי זה היה 2-0 לא זוכר באיזה קבוצה ובסוף הקבוצה שניחשתי שתנצח ניצחה 4-0, אז אולי זה טוב
    יש לי עוד דוגמא מהבצפר חח.. קיבלנו באיזה יום ציונים של מבחן בטכנולוגיה וגם ציונים של עבודה שעשינו בטכנולוגיה. זאת שלידי נלחצת שהא תכשל, אני כבר קיבלתי ציון אז אמרתי לה שאם אני קיבלתי 100 בעבודה אז גם היא תקבל 100 ובסוף היא באמת קיבלה 100 חח.. אחרי זה היא שאלה אותי כמה היא תקבל במבחן לדעתי ואמרתי 94 והיא קיבלה 94 XD היא כזה מסתכלת על המבחן ועלי כזה לא מבינה חחח.. היא נראתה ככה: O_O
    XD זה היה קורע חח..
    חח גדול איזה מפגרת

משתמש כבוד האוואטר של Red Devils
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    1
    נקודות
    20
    משפט מחץ
    "יש מצב לגזוז?"

אתלטיקו הולכים לנצח שמעו לי.
    הם בנו קבוצה ענקית העונה.
    יש לנו ליגה ספרדית תותחית העונה.
    Manchester United glad to present you the Red Weapon

Be Careful

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    0

באיזה שעה המשחקים?
    להימורים ליגת האלופות :

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=385591

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 5 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:53.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,011 | הודעות: 8,173,598 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect