|
|
הייתי הולך לכל הכוסיות שאני מכיר מפשיט אותם.... חחחח הולך לילדים שמעצבנים אותי מזיין אותם במכות.. אבל פותח אותם!! ואז הולך לבנק לקחת כל מה שיש ואחר כך לסניף בנק אחר... וזהו... :]
מכין מיכל פופקורן ענקי ושוחה בתוכו P:
Bring the Violence-
אני הייתי הולכת לחניות ווידאו! לוקחת DVD לוקחת ipod לוקחת מלא סרטים ולוקחת פלאזמה הולכחת לחניות בגדים והייתי פושטת להם רגל!! XDDD מלא בגדים היית לוקחת!!
והייתי לוקחת נעלי Vans ונעלי Puma ומה לא?
והייתי לוקחת מכונית כי אי אפשר לעשות את כל זה ברגל!!
והיתי לוקחת לא סתם מכונית....אלא המרצדס הכי חדשה שעולה מיליונים! וחליפות ומה לא??!?!?!
והיתי הולכת לקונוע והייתי לוקחת את כל הסרטים הכי חדשים!!!
וזהו...כי אני צנועה![]()
הייתי לוקחת מכל מדינה איזה כמה מיליארדים, שמה מיליון דולר בכיסים של מי שאני אוהבת ובכיסים של אנשים שצריכים את זה.
ככה לא היה כבר רעב בעולם.
מפשיטה ת'אנשים שאני שונאת וככה כשהזמן היה ממשיך הם היו ערומים ברחוב XD
מצתלמת עם טוקיו הוטל, הייתי לוקחת (לא גונבת, לוקחת XD חעחע) מחנויות נעליים, בגדים, צמידים, וכל מיני דברים.
אחרכך הייתי לוקחת איזשהוא נשק מאירן משמידה איתו את שאר הנשקים בעולם![]()
עושה שלום
מכניסה לכלא את כל האנשים הרעים והגנבים.
בודקת אם בובספוג קיים, וחוזרת הבייתה עם הרבה הרבה כסף![]()
אשכרה שודדת איזה בנק..
שודדת את קסטרו פול אנד בר וכל אלה...
והולכת לאהוב ליבי [שאינו ידוע עדיין] ומחכה שהוא יזוז ולא נותנת לו ללכת![]()
הורג את נסראללה, הורס את המקדש הזה של הערבים בירושלים, לא יודע איך קוראים לו.... וזהו.
לא גונב, לא מזיין ולא כלום...
נערך לאחרונה על ידי ItayJ; 30-08-2007 בשעה 16:05.
תחנקו.
אצלי זה בנקודות:
*לוקח מלא אבל מלא כסף!!!
*אוכל אבל לא הרבה (אני בדיאטה חח)
*דופק כוסיות!!!!!!!!
*ואז מפרק את כל האנשים שיש להם בעיות איתי או ההפך!
*ומעלה לי את המונה באטרף
*והופך ת'עצמי למנהלאתר/ראשי![]()
הורג את האנשים שאני שונא לוקח כסף לכולם ומצלם בוידיאו את כולם שיאמינו לי אחר כך!!!
הייתי לוקח 20 מיליארד וזהו, עים זה אני יכול לעשות מה שבא לי גם בלי שהזמן יעצור:]
אתה לא יודע כמה חשבתי על הרעיון הזה...אם הייתי יכול לעצור את הזמן ורק אני יכול לזוז אף אחד לא יודע, זוכר כלום...
מה שהייתי עושהההה...פשוט אין מספיק מקום פה...
אבל בשעה?
הייתי דפוק איזה בנק ככה להסתדר בחיים עם כמה מיליונים...אם יש אפשרות הייתי דופק כמה מיליוני לירות סטרלינד אירו ודולרים מחביא מחכה ואז מתחיל לחגוג (לא יותר מדי, בקטנות..רישיון, מכונית, מחשב, בית, מכונית, מכונית, מכונית, מכונית :-)....מסדר את כול המשפחה שלי פייייי...
מה עוד הייתי עושה?
עזבו..יש פה ילדים קטנים.
XD