קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 21-07-2008, 11:27
  2. מה אתם הייתם עושים? כנסו זה חשוב לי...
    על ידי Maryum375 בפורום דיבורים
    תגובות: 27
    הודעה אחרונה: 03-04-2008, 19:46
  3. דיון| שאלה על מה הייתם עושים אם....
    על ידי -Sefi- בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 12-12-2007, 02:01
  4. דילמה רצינית - מה אתם הייתם עושים?
    על ידי galgal18 בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 06-08-2007, 22:37
  5. [דיון] מה אתם הייתם עושים אם...
    על ידי Knuffles בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 31
    הודעה אחרונה: 05-03-2006, 10:22
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

[שאלה]מה אתם הייתם עושים?

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מה זה בלונדינית חכמה?...לא יודע אבל שתמצאו אחת כזאת תודיעו לי...

ברירת מחדל [שאלה]מה אתם הייתם עושים?

שמעו יש לי בעוד כמה ימים טיול של יומיים מהבצפר שזה רק לאיזה 40 ילדים מתוך איזה 300 וקיצר נבחרתי וזה...

ויש שם גם ילדה שאני מאוד מחבב....פשוט ילדה כל כך כיפית וחמודה.......ולא יודע הייתי רוצה שיתפתח משהו...אבל אני לא יודע/חושב שיש לה משהו כלפיי....ואני מת להיות איתה ביחד....

מה אתם אומרים?

איך ומה צריך לעשות?

2. קישורים ממומנים

תעשה מה שאתה מרגיש =\
    slickskter@gmail.com

משתמש כבוד האוואטר של YaBoy
    שם פרטי
    אביאל
    לייקים
    3
    נקודות
    116
    משפט מחץ
    עמי חייה !

follow ur heart
    סתם תראה תעשה מה שאתה חושבץ.. ומה שאתה מרגיש
    אם אתה מרגיש לנכון לדבר איתה על זה על מה שאתה מרגיש כלפייה וחושב שיש סיכוי ממשי שתיהיה איתה.. אז GO FOR IIT ..
    לך על זה פשוט.. אין לך מה להפסיד האמת.. אבל זה הכל תלוי באיך שתרגיש עם הענייין.. שתרצה לדבר איתה עלז ה או לא.. זה לא משהו שאנחנו יכולים להגיד לך..
    אם אתה שואל אותי.. אני הייתתי שוקל ברצינות לדבר איתה על זה..
    בהצלחה ותהנה

למה כשאני מגיע הביתה בשבת ומנסה להתחיל איתך את אומרת: "אתה מקסים, אתה נחמד, אבל אני לא אשב שבוע, שבועיים, חודש, חודשיים ואחכה לאדון הלוחם שיבוא מסריח, מלוכלך ועייף. ברוך השם אני יפה והאפשרויות פתוחות בפני".

ועוד שבת עברה.

שואל כמה עוד?
    עד מתי?!

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אלכס
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אמונה וכוח רצון הם חומרי הבניין הטובים ביותר כדי לבנות

שמע... בטיולים כאלה של טיפה אנשים זה ממש קל להתקרב לאנשים. אם זה סוג של טיול לימודי תשב לידה וזה בהזדמנות הראשונה תתחיל לדבר וזה... יש אינסוף דרכים להגיע אליה - באוטובוס - במהלך הטיול לעזור אם זה טיול אתגרי כזה - להיות באותה קבוצה איתה אם זה לימודי - לאכול לידה- וכו' וכו' וכו'.

תראה- הכי משתלם ליצור איזה קשר איתה ביום הראשון- כי תמיד בערב יש איזה פעילות כלשהי מעניינת- מסיבה/סתם תקיעה משותפת בחדרים. בדר"כ אם יוצרים אחלה רושם אז נשארים בערב עם זה שהיה בבוקר גם אחלה (מה שהולך בבוקר הולך גם בערב :] ).

קיצר פשוט תראה איך זורם בניכם במהלך היום... תראה איך היה מגיבה בערב - אל תדבק אליה יותר מידי. אולי בהתחלה כע טיפה אבל אחר כך שחרר ת'רצועה ותראה אם היא הולכת אחריך גם... זה יתן לך אינדיקציה אם יש איזה כימיה בניכם.

כשתרגיש שזה הזמן המתאים תעשה צעד תגיד לה... ת'לא חייב בטיול בכלל אלא הטיול יכול להיות מפתח משם אפשר לזרום להמון כיוונים - לקחת ICQ לקחת מספר פלא לשמור על קשר אחר כך בבצפר וגם לצאת ואפילו אם ילך אחלה גם בטיול כבר אפשר לעשות כל מה שבראש שלך - תלוי עד כמה יצרת רושם ויש בניכם כימיה.
    למה ה' לוקח את הטובים ?

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    10

ציטוט נכתב במקור על ידי DaRk GoD
    שמע... בטיולים כאלה של טיפה אנשים זה ממש קל להתקרב לאנשים. אם זה סוג של טיול לימודי תשב לידה וזה בהזדמנות הראשונה תתחיל לדבר וזה... יש אינסוף דרכים להגיע אליה - באוטובוס - במהלך הטיול לעזור אם זה טיול אתגרי כזה - להיות באותה קבוצה איתה אם זה לימודי - לאכול לידה- וכו' וכו' וכו'.

תראה- הכי משתלם ליצור איזה קשר איתה ביום הראשון- כי תמיד בערב יש איזה פעילות כלשהי מעניינת- מסיבה/סתם תקיעה משותפת בחדרים. בדר"כ אם יוצרים אחלה רושם אז נשארים בערב עם זה שהיה בבוקר גם אחלה (מה שהולך בבוקר הולך גם בערב :] ).

קיצר פשוט תראה איך זורם בניכם במהלך היום... תראה איך היה מגיבה בערב - אל תדבק אליה יותר מידי. אולי בהתחלה כע טיפה אבל אחר כך שחרר ת'רצועה ותראה אם היא הולכת אחריך גם... זה יתן לך אינדיקציה אם יש איזה כימיה בניכם.

כשתרגיש שזה הזמן המתאים תעשה צעד תגיד לה... ת'לא חייב בטיול בכלל אלא הטיול יכול להיות מפתח משם אפשר לזרום להמון כיוונים - לקחת ICQ לקחת מספר פלא לשמור על קשר אחר כך בבצפר וגם לצאת ואפילו אם ילך אחלה גם בטיול כבר אפשר לעשות כל מה שבראש שלך - תלוי עד כמה יצרת רושם ויש בניכם כימיה.
    אתה חייב להפסיק עם התשובות הכלכך נכונות האלה חח סתם אני די בטוח שעזרת לו

משתמשת כבוד
    שם פרטי
    שניצי
    לייקים
    0
    נקודות
    290
    משפט מחץ
    לפעמים האור בקצה המנהרה זה סתם מניאק עם מצית..

ציטוט נכתב במקור על ידי DaRk GoD

גנבת לי את התשובה
    כמו תמיד
    מילים כדורבנות
    :eye:

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:51.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,401 | הודעות: 8,172,988 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect