אני קניתי מגליקמן סרבר אני אומר לכם הכי טוב!
אין עליהם וסי סרב סתם מעפנים =/
אני קניתי מגליקמן סרבר אני אומר לכם הכי טוב!
אין עליהם וסי סרב סתם מעפנים =/
קרדיט לRadiation על זאת מלמעלה =]
FellowEs-
Hip means to know, it's a form of intelligence
to be Hip is to be update and relevant
Hop is a form of movement,
you can't jus' observe a Hop, you gotta Hop up and do it
KRS-One Ft. Marly Marl - Hip Hop Lives
|
|
סאמק שיסגרו את הכ החברות שמוכרות סרברים Lan 2 [פרוץ ומקורי] ועוד הם שמים ואק יעני. כל הסרברים שיש ברשימה זה פרוץ חוץ מהקלאבים.
אז מה עם יש חברות שפותחות לפרות אז מה אני הייתי בפרוץ ויש שם רמה אני מכיר קלאנים בפרוץ תותחים אין הבדל יש כאלה שלא רוצים להוציא כסף כדי לשחק וגם עוד משהו אבל לשחק בפרות ולהיכנס לסרברים במקורי יש בפאצים מיוחדים ששמים גם סידי קי אבל אפשר להיכנס רק עם עושים connect ip ואני מדבר מימשהו שמחק במקורי
אז אל תדברו הרבה כיאילו בפרוץ זה אנשים זבל הם ביותר רמה מימכם אז עם יש חברות שתנתנות גם לפרות לפי דעתי כולם צריכים להיות בפרוץ וגם מתחילים לבו ציטרים למקורי ופחות לפרות אז שתקווו לא מבין מה הבעיות שלכם
אז מה עם יש חברות שפותחות לפרוץ אז מה אני הייתי בפרוץ ויש שם רמה אני מכיר קלאנים בפרוץ תותחים אין הבדל יש כאלה שלא רוצים להוציא כסף כדי לשחק וגם עוד משהו אבל לשחק בפרוץ ולהיכנס לסרברים במקורי יש בפאצים מיוחדים ששמים גם סידי קי אבל אפשר להיכנס רק עם עושים connect ip ואני מדבר מימשהו ששיחק במקורי
אז אל תדברו הרבה כיאילו בפרוץ זה אנשים זבל הם ביותר רמה מימכם אז עם יש חברות שנותנות גם לפרוץ לפי דעתי כולם צריכים להיות בפרוץ וגם מתחילים לבוא ציטרים למקורי ופחות לפרוץ אז שתקווו לא מבין מה הבעיות שלכם
עיברית שפה קשה!
נערך לאחרונה על ידי .NL; 06-11-2007 בשעה 16:45.
מתאמן SS/CrossFit כבר 3 שנים..
אני מאמין שכושר הוא המפתח להכל, כל מה שחלמת להשיג אי פעם יופיע יחד עם הכושר.
לא מאמין? נסה אותי...