כפי שאתם יודעים , חברות מוכרות שרתי CS .
יש את החברות הטובות כגון : Glikman , Host-gaming וכ"ו .
והחברות הגרועות כגון : Cserv וכ"ו .
אני אישית מעדיף שיסגרו את Cserv , פותחת סרברים לפרוץ ו"למקורי" וזה מוריד את כל הרמה .
מה אתם חושבים ?
כפי שאתם יודעים , חברות מוכרות שרתי CS .
יש את החברות הטובות כגון : Glikman , Host-gaming וכ"ו .
והחברות הגרועות כגון : Cserv וכ"ו .
אני אישית מעדיף שיסגרו את Cserv , פותחת סרברים לפרוץ ו"למקורי" וזה מוריד את כל הרמה .
מה אתם חושבים ?
(:
|
|
cserv..ושאר החברות שפותחות לפרוץ
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
מה האנטי שלכם נגד פרוץ??
הדבר היחיד שאפשר להגיד נגדו זה הצ'יטרים שדופקים שם לפעמים את העסק, אבל כיום השרתים של CZ.IL אין צ'יטרים בכלל, והרמה סבירה לחלוטין.
לא חייבים להוציא כסף כדי לשחק.
שלא יסגרו כלום!
חלק מהילדים משחקים בשביל הכיף ולא כדי להיות הכי טובים!
לכן יש את הפרוץ!
מתאמן SS/CrossFit כבר 3 שנים..
אני מאמין שכושר הוא המפתח להכל, כל מה שחלמת להשיג אי פעם יופיע יחד עם הכושר.
לא מאמין? נסה אותי...
valve.co.il
פרוץ
אני שיחקתי חצי שנה בפרות ואז אח שלי הביא לי את המקורי שלו יש כאלה בפרות שמשחקים טוב חוץ מהצטרים הכול אותו דבר וגם המקורי יש ציטרים לא בכמיות אבל יש פעם אחד ניכנסתי לסרבר במקורי שכולם שם היו צטרים אבל בפרות זה יותר מפוצץ אבל היום יש תוכנות ומודים נגד צטרים ככה שלאט לאט יש פחות ופחות וגם האדמינים נותנים באנים חופשי למי שהוא ציטר ככה שיש פחות אבל וזהו אבל מתחילים לרדת הציטרים בכמוית אבל הציטרים תמיד ישארו ככה זה כמו שתמיד יש וירוסים ואנטי וירוסים אותו דבר
היה לי גם Glikman וגם Host-gaming
גליקמן הכי טוב