חח כן אה..שיפרתי ועשיתי 9.12..רצתי סיבוב ראשון קצת מהר,סיבוב שני שלישי ריצה קלה,רביע ספרינט,חמישי חלק דילוגים קפיצות הליכול ושישי הלכתי ושביעי נתתי את הספרינט של החיים!
חח כן אה..שיפרתי ועשיתי 9.12..רצתי סיבוב ראשון קצת מהר,סיבוב שני שלישי ריצה קלה,רביע ספרינט,חמישי חלק דילוגים קפיצות הליכול ושישי הלכתי ושביעי נתתי את הספרינט של החיים!
|
|
תרוץ לא מהר ותרוץ באותו קצב לא לשנות אותו ותישנום טוב ובסוף תן ספייד ותיתאמן
טוב לכל האלה שלא מבינים מהחיים שלהם - אתם לא מבינים מהחיים שלכם
תכנית לריצת 2000
קודם כל אתה מתחיל, ( 3 פעמים בשבוע). אז אתה צריך סיבולת, תתחיל לרוץ 10 דקות בריצה רגילה פעם הבאה תעשה 12 דקות אחרי זה 15 דקות ואז 20 דקות
עכשיו שיש לך סיבולת ל2000 אתה רוצה מהירות
אז נגיד אתה רץ במסלול של בית הספר או משהו אז תרוץ חצי סיבוב לאט וחצי סיבוב ספרינט אחו****** כאילו מישהו בא לדקור אותך
ואז אחרי שאתה שם ספרינט תחזור לרוץ רגיל ואז אחרי חצי סיבוב תרוץ ספרינט שוב וככה תחזור כמה פעמים עד שאתה לא יכול או 8 פעמים או יותר מה שבא לך או לפי זמן
וככה זה יגביר לך את המהירות! גם בספרינט וגם בריצה הרגילה שלך
ושכואב לך הצד אז זה אומר שחסר לך סוכר בגוף כי אם אתה אוכל סוכר לפני אז לא כואב הצד ואפשר להמשיך עד שהסוכר בגוף נגמר
אז תאכל משהו עם סוכר לפני שאתה רץ כמו פרי או סתם סוכר
תעשה פעם אחת אימון סיבולת ופעם אחת אימון מהירות.. מבין? ככה אני עשיתי (מורה לספורט שלי אמר לי) וזיינתי את כולם בריצה
בתחילה שנה כיתה י' הייתי אפס בקושי הייתי גומר ריצת 1000 עכשיו אני מקום 1-2 תמידדדדדדדדדדדדדדד ועושה תוצאות הכי טובות ועוקף את כולם בסיבוב או 2 ולפעמים יותר אם בא להם להיות יותר פדלאות ממה שהם כבר
העצה שלי הכי טובה
"זרוק" את עצמך בירידות ותרוץ בחצי דילוג זאת אומרת תמתח מאוד את הרגליים שאתה רץ .
אני אתלט די טוב ויש לי תוצאות של 6 ומשהוא אם אני עובד טוב אם לא יוצא לי ריצה טובה אני לא עולה מה-7:20