אני לא מעשן,אם חברה שלי הייתה מעשנת היא הייתה מקבלת מכות .
אני לא מדבר עם נרגליה פעם ב..על סיגריות .
אם הייתי מעשן ההורים שלי היו יודעים,אחרי הכל,אני יעשה מה שבא לי ואני מעל גיל 18,זכותי .
אני לא מעשן,אם חברה שלי הייתה מעשנת היא הייתה מקבלת מכות .
אני לא מדבר עם נרגליה פעם ב..על סיגריות .
אם הייתי מעשן ההורים שלי היו יודעים,אחרי הכל,אני יעשה מה שבא לי ואני מעל גיל 18,זכותי .
|
|
כן מעשן משו' כמו 3 וחצי שנים...ההורים יודעים כולם יודעים...חברה מעשנת ? לא חחח חברה שלי לא מעשנת וטוב לי שהיא לא מעשנת
מה אני חושב על סיגריות...תאכלס כלום חוץ מזה שזה ים כסף..
נערך לאחרונה על ידי בוני; 13-11-2007 בשעה 01:15.
עישנתי פעם אחת שנאתי את זה ההורים שלי יודעים על הסיגריה היחידה שעישנתי לא סובל את זה עם חברה שלי תתחיל לעשן מעיף אותה קיבינימאט
האם אתה מעשן? אם כן, מה...ומה אתה חושב על זה...ומתיי התחלת..
עישנתי, לפני בערך 3 שנים, הייתי מעשן 3 שנים. עכשיו אני 3 שנים לא נגעתי. הייתי מגיע למצב של קופסא ביום ועד היום הלך לי הכושר... והיום אני מעשן נרגילה מדי פעם, ויש לי גם נרגילה בבית ויש תמיד הכל אז זה נורא זמין
אם בן\בת הזוג שלך היה מעשן...זה היה מפריע לך?
חברה לי האמת מעשנת, וזה לא כל כך מפריע לי למרות שלפעמים זה יכול להציק...
אם אתה מעשן, ההורים יודעים?
ההורים לא ידעו שעישנתי סיגריות, אבל הם יודעים על הנרגילה. בהחלט לא תומכים ומעודדים אותי אבל יודעים.
מה אתה חושב בכללי על עישון?
אני אומר חיה ותן לחיות.... תעשו אתם מה שבראש שלכם אני יעשה מה שאני רוצה ומה שטוב לי...
לא ניסתי לא סיגריות ולא נרגילה לא מושך אותי ולא מעניין אותי בכלל
ואם בת הזוג תעשן זה יפריע מאוד
אני מעשן נרגילה כשיוצא... ההורים לא יודעים אני בן 14 וחצי התחלתי כשהייתי בן 13 ככה...
אני לא מעשן הרבה... כבר 3 חודשים בערך לא עישנתי... אבל בתקופה שכן עישנתי הייתי מעשן פעם בשבועיים ככה...
נירא לי בחנוכה אני אקנה נרגילה שתהיה לי מתי שבא לי...