קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה
-
משתמש כבוד
[ביקורת\המלצה ומה שבניהם] ורוניקה מארס. ציון - 10\10!
אוקיי.........
ורוניקה מארס!
בתיאור קצר:
בחורה צעירה בגיל 17 בשם ורוניקה מארס שאביה היה השריף של העיירה נפטון, עיירה של אנשים עשירים מאוד. אביה הודח מתפקידו כשריף עקב רצח החברה הכי טובה של ורוניקה לילי קיין, אחות של דאנקן קיין חברה לשעבר של ורוניקה.
אבא של ורוניקה הפך להיות בלש פרטי ועם זאת גם מצליח מאוד בתפקידו ואילו ורוניקה החלה לעזור לו...עם הידע של אביה והיכולות שלה...ורוניקה הופכת להיות הבלשית של תיכון נפטון...
כל עונה מסתכמת סביב נושא כללי...ובכל פרק יש תעלומה חדשה שלא קשורה לנושא הכללי...
הנושא הכללי בעונה הראשונה למשל היא מי רצח את לילי קיין...אבא של ורוניקה טוען שזה אבא שלה שרצח אותה...ואילו כולם חושבים שזה היה רצח על רקע שנאת משפחת קיין...
בסוף כמובן מגלים מי רצח את לילי...ותאמינו לי זה שוק רציני חחח
בקיצור..
סידרה מעולה! מבדרת רוב הזמן....איכותית...אין סיכוי שתראו פרק ובאמצע תרצו להפסיק...גם אם ברשותכם כל הסידרה כלומר 3 עונות ביחד...סביר להניח שתשבו מול הטלוויזיה ותראו 5-6 פרקים ברצף [כמוני חחחח..למרות שיצא פעם אחת שראיתי 9 פרקים באותו יום רצוף...הייתי חולה ולא היה לי מה לעשות בבית חחח].
הציון שלי - 10\10.
אומנם זה לא אבודים או נמלטים..אל תחפשו אקשן של יריות או אנערף מה..
אבל סידרה באמת טובה...מלאה בסיפור אהבה גם...באמת שיש בה הכל...
ממליץ לכולם לראות...
ואם מישהו ראה...אני אשמח לדבר קצת על הפרק האחרון של העונה שלישית...משהו קצת לא מובן..
נערך לאחרונה על ידי אור.; 09-03-2008 בשעה 15:26.
-
-
משתמש כבוד
זאת סידרה לילדות בנות 13.. אני אישית לא מתחבר לדברים האלה.. גם הסידרה נגמרה השנה ולא תיהיה עוד עונה..
מה שכן, השחקנית הראשית משחקת עכשיו בגיבורים וחוץ מזה שהיא פוזלת בטירוף היא נראת ממש טוב =]
-
יו"ר הקהילה
סדרה נחמדה ראיתי קצת באקסטרה הוט, לא התלהבתי יותר מדי..
וכן השחקנית הראשית גם כוסית וגם שחקנית ממש טובה
-
משתמש כבוד
וואי...ורוניקה מארס זה מזה לא סידרה לבנות בנות 13...
זה אוליי מה שזה נראה ממבט חיצוני..אבל מזה לא...
צריך לראות כדי להבין...
תאמין לי שאני לא מתמכר לכל חרא...אני דיי ביקורתי בסדרות...
הסידרה הזאת באמת קנתה אותי...
הרשאות פרסום
- אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
- אין באפשרותך לפרסם תגובות
- אין באפשרותך לצרף קבצים
- אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
חוקי הפורום