קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. השחטת זרע לבטלה..
    על ידי coh12 בפורום יהדות
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 16-10-2006, 14:40
  2. זרע לבטלה - נו אתם יודעים...
    על ידי Drex בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 03-07-2006, 09:24
  3. שאלה לגבי זרע לבטלה...
    על ידי ArIeL בפורום יהדות
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 30-04-2006, 09:52
  4. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 17-04-2006, 01:46
  5. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 10-03-2006, 18:40
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 27 מתוך 27

האם זה באמת זרע לבטלה? - עמוד 2

משתמש משקיע האוואטר של guetta17
    לייקים
    2
    נקודות
    5
    משפט מחץ
    כולנו באותה סירה והיא טובעת

שמע זה הכל אמיתי ...לא צריך להפחיד אנשים כדי להחזיר אותם בתשובה וזה לא מה שמנסים לעשות פה...

אתה רוצה תעשה ביד מצידי תשחיט את הזרע שלך ....תחשוב יש את התנ"ך הכל כתוב ...מה לא הגיוני שמישו המציא את זה ויש גם הוכחות והסברים להכל רק תלוי מי מסביר לך...אני לא איש גדול אני קטן שבקטנים..אם רב יסביר לך אתה תבין ותרה את הדברים אחרת ...כמו שהם ...וזהו אין לי מה להגיד לך יותר מזה
    ><
    ~PSP 3.80 M33~

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של Li0rz
    שם פרטי
    ליאור
    לייקים
    2
    נקודות
    22
    משפט מחץ
    ואז! הזקנה..התפצלה לשניים..

ציטוט נכתב במקור על ידי guetta17 צפיה בהודעה
    שמע זה הכל אמיתי ...

עצם זה..שתגיד שזה אמיתי..לא ישנה את העובדה שזה הפחדה ואיום
    להפך..זה אפילו עוד יותר..

זה לא אמיתי..אין הוכחות לדבר הזה..
    הדבר הזה אמיתי באותה מידה כמו ש

חד קרן וורוד קילף תפו"א וככה נוצר העולם..
    אין לך הוכחות שזה היה..ואין לך הוכחות שזה לא היה..

אל תגיד לי שזה אמיתי..כל עוד אין לך הוכחות..

ואם יש..אני אשמח לקבל

משתמש מכור
    לייקים
    1
    נקודות
    36

מי בכלל הרבנים שנקשיב להם? מה הם שליחים של ה'? הם נביאים?.. לא.. הם פשוט אנשים שקראו את התנ"ך איזה מיליון פעם ופירשו את זה איך שבא להם ואז מכתיבים איך להתנהג.. אסור להקשיב לאף אחד חוץ מה' עצמו.
    כל אלה שתולים את התמונות של הרבי מלבוביץ' או הבאבאסלי כאילו בהם צריך להאמין ולא בה', זה חטא גדול יותר מאוננות..

משתמש כבוד האוואטר של Li0rz
    שם פרטי
    ליאור
    לייקים
    2
    נקודות
    22
    משפט מחץ
    ואז! הזקנה..התפצלה לשניים..

ציטוט נכתב במקור על ידי ~Run Like Hell~ צפיה בהודעה
    מי בכלל הרבנים שנקשיב להם? מה הם שליחים של ה'? הם נביאים?.. לא.. הם פשוט אנשים שקראו את התנ"ך איזה מיליון פעם ופירשו את זה איך שבא להם ואז מכתיבים איך להתנהג.. אסור להקשיב לאף אחד חוץ מה' עצמו.
    כל אלה שתולים את התמונות של הרבי מלבוביץ' או הבאבאסלי כאילו בהם צריך להאמין ולא בה', זה חטא גדול יותר מאוננות..

רב לא יודע יותר מכל אדם או מדען אחר על פני כדוה"א..
    הכל הגזמוותת הכל שטויות..הכל נובע מפרימיטיביות ופערי מידע גדולים
    הכל כדי שהם יצברו כח והשפעה על כמה שיותר אנשים קלי דעת

ואני עדיין מחכה להוכחה של החבר'ה הרוחניים שהולכים לבקש ממני ירושה

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ואוא מי נתן לבנאדם הזה להיות מנהל רק עושה חילול השם בעע :|
    אני מציע לכם להוריד אותו מניהול ומהר ובכלל האתר שלו איזה שטויות הוא מדבר שם :|
    לפי מה שזכור לי לכנסיה אסור להיכנס אבל למסגד אפשר, ונראה לי אפילו אפשר להתפלל שם מה אתה מבלבל שם אנשים.
    ~Run Like Hell~
    גם אתה מדבר שטויות עוד יותר מהקודם.
    יש פסוק מפורש בתנ"ך שאומר שצריך ללכת לפי הרבנים, הוא לא זכור לי כרגע, כתבו אותו בפעם בפורום אני אחפש , כאילו בהלכות של מצוות וכו', אתה יודע שהכל בידי השם נכון? אז למה נראה לך שהשם יתן למישו סמכות שלא יודע לפסוק הלכות?, כמו למשל הרב עובדיה יוסף שליט"א גדול הדור שמנהיג את כל הציבור הדתי הספרדי בהלכותיו וכל הציבור הספרדי הולך לפני הלכותיו, ואם הוא היה טועה וברור שהוא לא נראה לך שהשם היה רוצה בזה? בקיצור הכל בידי שמיים חוץ מיראת שמיים.
    ואל תכניסו לי פה מקרים של אנשים עם זקן שעושים תעצמם רבנים וגונבים זה ממש לא אותו דבר כי ברור לכם שזה מיעוט, וזה חילול השם גדול ד"א , אם היה פה דין של תורה בארץ ישראל, ובנאדם שיש לו זקן חליפה וכיפה וכו' וכו' כל שמאפיין דתי ממוצע והוא היה עובר על מצוות לא תעשה שיש בה ארבע מיתות בית דין, אז לא יום כיפור יכפר עליו ולא כלום , מיתתו כפרתו.
    נערך לאחרונה על ידי OzAvi; 22-11-2007 בשעה 02:18.

מי שרוצה הזמנה ללוקרז PME

משתמש מכור
    לייקים
    1
    נקודות
    36

אם ה' לא היה רוצה הרב עובדיה לא היה מנהיג דתי? נראה לי שהמון דברים קרו וקורים שנראה שה' לא היה רוצה שהם יקרו אבל הם קרו.. ואני אתן את הדוגמא של השואה.. איזה אל נותן לעם שלו להיות מובל לצאן לטווח? או שזה היה הרצון שלו וזה קרה? אם זה מה שה' רצה אז הוא גרם לאלפים לאבד את האמונה בו.. ובתורה כתוב להאמין לרבנים? אולי בזמן שה' באמת דיבר למישהו והיה את המושג "צדיק" בקרב הדת.. עכשיו נראה שכל המנהיגים הדתיים הם מושחטים וגנבים כאילו שמים על עצמיהם כיפה בשביל להחביא מתחתיה את הכסף שהם גונבים.. ועובדיה שיהיה לי בריא איזה פסיקות והלכות הוא ממציא לך "אסור לשיר במקלחת" נו באמת, זה נראה לך מה שחשוב לה'?
    חוץ מזה כמו שאמרתי, נראה לך בסדר שתולים תמונות של אותם מנהיגים דתיים? כמו הרבי מלובביץ' או עובדיה?

מורחקים האוואטר של FireFly
    שם פרטי
    נתי
    לייקים
    0
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    TALK IS CHEAP

לאונן זה טוב... תעשו את זה כל יום
    לבטלה
    אל תעשה ביד... אוקיי מאסטר

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אם ה' לא היה רוצה הרב עובדיה לא היה מנהיג דתי? נראה לי שהמון דברים קרו וקורים שנראה שה' לא היה רוצה שהם יקרו אבל הם קרו.. ואני אתן את הדוגמא של השואה.. איזה אל נותן לעם שלו להיות מובל לצאן לטווח? או שזה היה הרצון שלו וזה קרה? אם זה מה שה' רצה אז הוא גרם לאלפים לאבד את האמונה בו.. ובתורה כתוב להאמין לרבנים? אולי בזמן שה' באמת דיבר למישהו והיה את המושג "צדיק" בקרב הדת.. עכשיו נראה שכל המנהיגים הדתיים הם מושחטים וגנבים כאילו שמים על עצמיהם כיפה בשביל להחביא מתחתיה את הכסף שהם גונבים.. ועובדיה שיהיה לי בריא איזה פסיקות והלכות הוא ממציא לך "אסור לשיר במקלחת" נו באמת, זה נראה לך מה שחשוב לה'?
    חוץ מזה כמו שאמרתי, נראה לך בסדר שתולים תמונות של אותם מנהיגים דתיים? כמו הרבי מלובביץ' או עובדיה?
    תראה קודם כל אחי יש לך דעה כמו של הרבה אנשים, שהרבנים מושחטים וכו', כי פשוט היום תקשורת וכו' וכל דבר עובר ממקום למקום במהירות, ולפעמים נגרם מזה חילול השם גדול שאיזה בנאדם עם כיפה וזקן שקורא לעצמו רב גונב אבל זה לא אומר שכולם ככה אחי. לדעתי אם תדבר עם רב מסויים שאתה חושב שיש לו מידות טובות והוא ירא השם אז תפנה אליו אני חושב שהוא יכול לעזור לך הרבה.
    בקשר לשואה, בו נבדיל בין שואה לפסיקת הלכות, שפסיקת הלכות צריכה להוביל עם שלם והשואה זה היה רציחת 6 מיליון יהודים שיכולה להיות מהרבה סיבות כמו למשל עוונות , אבל אני לא רוצה סתם לכתוב מה הייתה הסיבה כי אני לא איזה רב גדול או נביא, זה לא שהשם עשה את זה בכוונה גם להיטלר אני חושב הייתה בחירה אם לרצוח את היהודים או לא, ואולי הגזרה הייתה מתבטלת, אבל אני רוצה שתנסה להבין אותי פה, שלשואה יש סיבות, להלכות לא צריך שיהיו סיבות כי פשוט יש דרך מסויימת שצריך ללכת בה בקשר לעבודת השם ושזה קשור לעבודתו יתברך הוא לא רוצה להרחיק אותנו בכך שההלכות יהיו שגויות. תחשוב על זה.
    בקשר להלכה של לשיר במקלחת, אני מציע לך שתראה כמה הרצאות של הרב זמיר על כח הדיבור , או משו על דיבור שם לא זוכר בדיוק תשם ותראה כמה הפה היהודי קדוש שבמקומות מטונפים כמו בשירותים אסור לדבר וכלל אסור להרהר דבר תורה, תאמין לי זה לא שהרב עובדיה יוסף המציא את הגלגל אלו הלכות שקיימות המון זמן וכל דור ודור יש צדיק לדור שמקל בהן לפי גודל הדור, כמו שאתה יודע אנחנו בדור חלש ולכן יש הרבה מאוד הלכות שהרב מאוד מקל בהם. בקשר לתמונות, אנשים קונים את התמונות כי הם רוצים להתחבר לצדיק ולא חס וחלילה לעבוד אותו כמו אליל יש הבדל גדול. אם אננשים חושבים שהם קונים תמונה וחושבים שמהצדיק תבוא הישועה הם טועים, אבל אם הם מתפללים שזכות הצדיק תגן בעדם והשם הוא זה שיעזור להם אז הם לא טועים ועושים נכון.

משתמש מכור
    לייקים
    1
    נקודות
    36

אבל לפי התורה אסור להם לעשות דבר כזה.. אסור להם לעשות כל פסל ותמונה והם מעריצים את אותו רב שבתמונה...הם חושבים שהאיש יגן עליהם מפני החטאים שלהם? זו צביעות גמורה מתחבאים מאחורי איש אחר שבכלל נפטר. ומי החליט בכלל שאותו איש צדיק? ה' טוען בעדו? לא.. ה' לא טען בעד אף אחד כבר הרבה מאוד זמן..
    לשואה אין סיבות חוץ מאנטישמיות, אני לא חושב שזה צודק לרצוח 6 מיליון יהודים שנרצחו רק בגלל שהם החזיקו באמונתם זה לא צודק, אתה רוצה לאמר לי שהשואה הייתה צודקת? היא לא הייתה צודקת בעיניי אף אחת מהמשפחות הניצולות, אפילו רבנים חזרו בשאלה בגלל השואה הם הבינו שאין צדק בעולם בעקבות זה ואם אין צדק כנראה שאין ה'..
    והתקשורת לא הופכת את הרבנים למושחטים.. היא מוציאה אותם לאור ובזה להם.. איך בנאדם שכביכול מייצג את הדת גונב כסף? היא לא תופרת להם תיקים.
    ושוב בנוגע לכוח הדיבור זה הרצאה שבאה מפי של בנאדם כמוך וכמוני, אני יכול לאמר אותו דבר ההפך רק שאני לא "חכם" בתורה, אני לא בא לזלזל באותו בן אדם אלא פשוט אומר שהוא לא מיוחד משום בחינה חוץ מזה שהוא מכיר את התורה בעל פה, באותה מידה אני יכול להביא טיעון משלי שדווקא זה טוב לשיר במקלחת וכו'..
    תגיד לי למה אנשים הולכים לקבר של רב להתפלל? או מבקרים בשבת.. הרי זה לא אסור?

משתמש משקיע האוואטר של guetta17
    לייקים
    2
    נקודות
    5
    משפט מחץ
    כולנו באותה סירה והיא טובעת

טוב יש סודות בתורה שרק מי שקורה ומאמין יודע בבוא נגלה לכם משו...

בכל עולם כמו בעולמנו חייב לקרות: השואה חג פורים ועוד משו אני שכחתי ככה אבא שלי אמר לי שהוא חזר בתשובה מאז הברמצווה שלי....

עכשיו למה אני לא יודע אבל זה ככה...
    ><
    ~PSP 3.80 M33~

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    רופלולמאו

ציטוט נכתב במקור על ידי דתh צפיה בהודעה
    כול אחד והאמונה שלו...
    אתה יכול להאמין במישהו אחר, אבל זה ניקרא שבגדת בה'
    ובסבא של הסבא של הסבא שהלך על הגחלים....
    הם נישבעו שהם יאמינו בה' אפילו הנחדים וכו'
    לך בדרך שלך.
    אם זאת צורת הדיבור שלך לרב... אז אין לי מה להגיד אחי
    מישהו זילזל ברב אחרי כמה שבועות דרסה אותו רכבת אני לא צוחק
    זה רק אני או שעכשיו הצדקת מוות של אדם?
    עכשיו גם הרב מרגיש ממש חזק ביגלל שמישו רק זילזל בו ומת

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אבל לפי התורה אסור להם לעשות דבר כזה.. אסור להם לעשות כל פסל ותמונה והם מעריצים את אותו רב שבתמונה...הם חושבים שהאיש יגן עליהם מפני החטאים שלהם? זו צביעות גמורה מתחבאים מאחורי איש אחר שבכלל נפטר. ומי החליט בכלל שאותו איש צדיק? ה' טוען בעדו? לא.. ה' לא טען בעד אף אחד כבר הרבה מאוד זמן..
    לשואה אין סיבות חוץ מאנטישמיות, אני לא חושב שזה צודק לרצוח 6 מיליון יהודים שנרצחו רק בגלל שהם החזיקו באמונתם זה לא צודק, אתה רוצה לאמר לי שהשואה הייתה צודקת? היא לא הייתה צודקת בעיניי אף אחת מהמשפחות הניצולות, אפילו רבנים חזרו בשאלה בגלל השואה הם הבינו שאין צדק בעולם בעקבות זה ואם אין צדק כנראה שאין ה'..
    והתקשורת לא הופכת את הרבנים למושחטים.. היא מוציאה אותם לאור ובזה להם.. איך בנאדם שכביכול מייצג את הדת גונב כסף? היא לא תופרת להם תיקים.
    ושוב בנוגע לכוח הדיבור זה הרצאה שבאה מפי של בנאדם כמוך וכמוני, אני יכול לאמר אותו דבר ההפך רק שאני לא "חכם" בתורה, אני לא בא לזלזל באותו בן אדם אלא פשוט אומר שהוא לא מיוחד משום בחינה חוץ מזה שהוא מכיר את התורה בעל פה, באותה מידה אני יכול להביא טיעון משלי שדווקא זה טוב לשיר במקלחת וכו'..
    תגיד לי למה אנשים הולכים לקבר של רב להתפלל? או מבקרים בשבת.. הרי זה לא אסור?
    שוב אני אגיד לך בקשר לרבנים, הולכים אליהם בשביל שהזכות שלהם תגן בעדך אתה לא מבין?
    תחשוב בנאדם שיש לו מיליון זכויות והוא נפטר, ובא בנאדם להתפלל על הקבר שלו שיש לו 5 זכויות סתם דוגמא, ונגזר עליו משו לא נעים, אז הוא בא להתפלל להשם יתברך שבזכות הצדיק שקבור פה אז הזכויות שלו יגנו בעד אותו בנאדם ואני חושב שלוקחים מהצדיק זכויות גם אבל זה לא בטוח.
    בוא אני אתן לך עוד דוגמא, נגיד לפלוני יש סבא צדיק והפלוני הזה עושה המון עבירות, גונב , וכל מיני, אז הזכות של הסבא מגנה בעדו ולכן יש את המשפ המפורסם
    צדיק ורע לו ,רשע וטוב לו, זה למה?
    צדיק בן רשע
    ורשע בן צדיק, שהצדיק שומר על הרשע כי זה בעצם בנאדם קרוב אליו הבנת ?
    ולא אמרתי שהתקשורת הופכת למושחתים, פשוט ברגע שתופסים מישו עם זקן וכובע ומשדרים את זה זה חילול השם גדול ואמרתי לך כבר מה העונש של זה.
    והרב שלמד על כח הדיבור, עבר על כל המקורות האפשריים תאמין לי כי כולם אומרים אותו דבר רק הוא מעביר את זה בצורה טובה כאילו במקרה הזה, נגיד שזה כתוב בגמרא סתם דוגמא ואחד התנאים למד את זה מפסוק מסויים, זה אומר שככה צריך לנהוג. שום דבר לא בא סתם תאמין לי, הכל מעמל של לימוד התורה של רבותינו הצדיקים וחבל שאנשים לא מבינים את זה.
    תמצא טיעון משלך שמותר לדבר בשירותים (אני בספק גדול) ותציג אותו ותראה איך יסתרו לך את הדעה מכל הכיוונים, עזוב אחי, זה כבר משו שקיים המון זמן זה לא הומציא מהיום.
    תחשוב על זה , השפה קדושה, השפה העברית, בגלל זה יש כח ללשון הרע וכו, ותחשוב שאם תדבר בשירותים זה נראה לך מקום ראוי לדבר בו בשפה הקדושה שלך ?

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:51.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,678 | הודעות: 8,198,271 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect